Kim Shares All

Over Kim Shares All

Over Kim Shares All

Welkom op Kim Shares All. Je wilt graag wat meer weten over Kim en deze website. Dan zit je op deze pagina in ieder geval goed. Wellicht volg je me al een tijdje en wil je meer weten over Kim of misschien ben je hier net nieuw en ben je op zoek naar meer informatie over Kim Shares All. Je leest hier in ieder geval meer over mij, de onderwerpen en je krijgt een indruk van de artikelen die ik schrijf.  

Op deze pagina over Kim Shares All kun je het volgende lezen

Over Kim

Mijn naam is Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Ik ben 25 jaar oud. Ik woon midden in de randstad en daardoor zijn alle grote steden ongeveer 30 minuutjes rijden. Je kunt mij eigenlijk grotendeels van de week vinden in de sportschool. Daarnaast ben ik dol op festivals, sneakers en eten. Het heeft voor mij best een tijd geduurd voordat ik echt ontdekte wat ik leuk vind om te doen. Mijn interesse is namelijk erg uitgebreid. Deze website is voor mij het middel om al mijn interesses te combineren op een platform. 

In mijn leven vind ik het belangrijk om te streven naar geluk en zelfvertrouwen. Naar mijn mening is dat namelijk een onderdeel van een gezonde levensstijl. Mentale en lichamelijke gezondheid. Dat vraagt beweging, zelfzorg, lekker eten, maar vooral ook de dingen doen waar je blij en gelukkig van word. En dit proces wil ik delen met anderen. Er zijn namelijk zo ontzettend veel diensten, producten, tips en tricks die daarbij kunnen helpen. Op deze website wil ik daarom iedereen meenemen in dat proces. 

De onderwerpen op Kim Shares All

Nu je meer weet over Kim, vertel ik je graag wat meer over Kim Shares All en de onderwerpen op deze website. Mijn website en social media kanalen focussen zich op een gezonde levensstijl. Voor mij gaat een gezonde levensstijl veel verder dan enkel gezond eten en veel bewegen. Het gaat namelijk ook om genieten, jezelf verzorgen en je leven simpelweg wat mooier maken. Ik vind het belangrijk om met mijn artikelen en content mensen meer kennis te geven over wat iets voor hun zou kunnen betekenen, met als doel hun leven een beetje mooier, makkelijker en effectiever te maken. 

Hieronder kun je zien welke onderwerpen je op Kim Shares All kunt vinden. 

Wat betekenen deze onderwerpen voor mij?

Het is een aardige lijst, maar wat mij betreft zijn deze onderwerpen essentieel bij een gezonde levensstijl. Ik vertel je op deze over kim pagina graag meer over wat deze onderwerpen precies voor mij betekenen en ik geef je graag een indruk wat voor artikelen je kunt vinden. 

Alle beauty artikelen

De juiste verzorgingsproducten kunnen een grote invloed hebben op je gevoel. Wanneer je haar goed zit, je gezicht kalm en verzorgd is en je lichaam heerlijk ruikt, vertaalt dat zich naar wat je uitstraalt. Je voelt je fijn en goed over jezelf en dus straal je dat ook uit naar de buitenwereld. Overigens kan het soms een zoektocht zijn om de juiste verzorgingsproducten te vinden. Soms dan werkt een product een aantal dagen tot weken erg goed en daarna reageert je lichaam er ineens niet meer goed op. 

Ik test regelmatig verschillende verzorgingsproducten uit. Daardoor weet ik goed wat mijn lichaam nodig heeft en dus kan ik steeds concretere reviews schrijven voor mijn lezers. Ik test de producten uit zodat jij dat niet hoeft te doen. De producten die je tegenkomt gaan over haar producten, lichaamsverzorging en gezichtsproducten, maar ook make up, parfum, deo en dergelijke tref je binnen dit onderwerp aan. Heb je een verzoek of wil je dat ik een product uitprobeer, stuur mij dan gerust een berichtje en het artikel verschijnt binnen de kortste keren op mijn website. Hier vind je nog meer beauty artikelen. 

Alle business artikelen

Hoe je het ook went of keert financiën kunnen een hoop stress geven. Wanneer je het financieel zwaar hebt, is het een stuk lastiger om balans te hebben/krijgen in je leven. Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt wel een hoop dingen mogelijk. Je kunt er leuke dingen van doen en dingen van kopen die je leven makkelijker, mooier of juist productiever maken. Mijn website is mijn bedrijf en dus wil ik binnen deze categorie het ook hebben over het hebben van een eigen bedrijf en alles dat daarbij komt kijken. 

Let’s talk business baby. Ik deel binnen deze categorie manieren om meer inkomsten te genereren en kosten te verlagen. Daarnaast schrijf ik ook over productiever en effectiever ondernemen. Het is namelijk leuk om een eigen bedrijf te hebben, maar het is een zoektocht naar hoe alles werkt. Je kunt dus best wat tips en handvatten gebruiken. Op die manier blijft het ook leuk. Lees hier meer artikelen over business. 

Alle artikelen over events

Naast fitness zijn festivals en evenementen een van mijn grootste hobby’s. Ik kan ontzettend genieten om een dagje te feesten. Je kunt me dan ook regelmatig op een feestje vinden. Overigens kunnen dit verschillende soorten festivals zijn. Mijn muzieksmaak is vrij breed. Leuke dingen doen zorgt voor frisse energie en leuke herinneringen. Het is belangrijk om daar zoveel mogelijk van op te doen in je leven. Overigens zul je binnen deze categorie niet alleen artikelen vinden van festivals. Ik bezoek namelijk ook graag beurzen, fabrieksverkopen en lanceringsbijeenkomsten. 

Ik vind het leuk om evenementen te bezoeken die nog vrij “onbekend” zijn. Je weet maar nooit wat je dan voor leuks kunt opdoen. Zo bezoek ik bijvoorbeeld graag sneaker evenementen. Daar is mijn passie voor schoenen ontstaan. Ik deel graag binnen deze categorie mijn ervaringen rondom het evenement. Wil je me uitnodigen voor een evenement, bezoek dan mijn samenwerkingen pagina. Daar kun je meer vinden over het sturen van uitnodigingen. Lees hier meer artikelen over evenementen. 

Alle artikelen over fashion

Er mooi uitzien heeft een positief effect op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Daarnaast kun je met kleding je persoonlijkheid uiten en dat is onwijs belangrijk als je het mij vraagt. Ik wil me enkel niet beperken tot enkel kleding. Nu ben ik geen materialist, maar soms zijn er zulke mooie fashionable producten waar ik wel een artikel over moet schrijven. Binnen dit onderwerp lees je daarom meer over fashion en fashion producten. Lees hier meer fashion artikelen. 

Alle artikelen over fitness

Een gezonde levensstijl is niet compleet zonder voldoende beweging en dus ontbreekt dat niet binnen mijn website. Fitness is mijn lust en mijn leven. Je kunt me namelijk vaak in de sportschool vinden. Mijn streven is om minimaal vier keer in de week te gaan. Fitness zorgt ervoor dat ik mij goed voel, stress kan loslaten en controle heb over mijn eigen lichaam. Ik probeer dan ook graag verschillende fitnessproducten uit om te kijken hoe het werkt, wat ik ervan vind en wat wat de kennis er achter is. Daar blijft het niet bij. Ik schrijf namelijk ook regelmatig fitness tips en tricks. 

Daarnaast zul je ook af en toe een andere sport hier tussen aantreffen. Ik vind het leuk om andere sporten te ervaren omdat het je lichaam op een ander manier uitdaagt. De grenzen verleggen en steeds weer nieuwe vaardigheden aanleren, vind ik belangrijk omdat die kracht en ervaringen doorstralen in je dagelijkse leven. Met mijn artikelen hoop ik anderen te inspireren, motiveren en wat kennis bij te brengen. Lees hier meer fitness artikelen. 

Alle food artikelen

Voeding is natuurlijk ook een groot onderdeel van een gezonde levensstijl. Echter wil ik me niet alleen focussen op de gezonde voeding en drankjes. Het gaat wat mij betreft om de goede balans en dus genieten hoort er ook bij. Ik focus me daarom op alles rondom eten en drinken. En daar horen koekjes, ijs, chips en snoepjes ook gewoon bij. Ik ben er van overtuigt dat je die dingen gewoon kunt eten, mits je een goede balans kunt houden. Uiteraard is het niet verstandig die dingen te nuttigen wanneer je wilt afvallen of aan het droog trainen bent. De meeste resultaten behaal je namelijk wanneer je dan gezond eet. Lees hier meer artikelen. 

Alle artikelen over healthy lifestyle

Binnen deze categorie komen alle andere onderwerpen voorbij die te maken hebben met een gezonde levensstijl. Het gaat hierbij om wensen, doelen, gezondheid en nog veel meer. Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan motiverende onderwerpen, tips bij stress, slapen en dergelijke. Lichamelijke gezondheid is natuurlijk belangrijk, maar mentale gezondheid moet ook niet vergeten worden. Het is cruciaal om de balans te krijgen in je leven. Hieronder lees je de recentste artikelen rondom dit onderwerp. Wil je meer artikelen lezen over Kim en een healthy lifestyle, klik dan hier. 

Alle artikelen over the web

Misschien is dit onderwerp een beetje een vreemde in de bijt. Het is namelijk niet voor iedereen een onderwerp dat van belang is. Binnen deze categorie deel ik allerlei tips en tricks over het hebben van je eigen blog en hoe je die kunt verbeteren. Ik vind het namelijk belangrijk om zoveel mogelijk van mijn bedrijf en website zelfstandig te ontwikkelen en op te stellen. Binnen dit onderwerp deel ik dan ook handige tips en tricks voor anderen om dit ook zelfstandig te kunnen doen. Wil je meer artikelen lezen, klik dan hier. 

De social mediakanalen van én over Kim Shares All

Naast deze website heb ik ook social media kanalen over Kim Shares All. Je helpt mij overigens ook door mij te volgen op mijn social media kanalen. Op de social media kanalen over Kim Shares All breng ik mijn volgers op de hoogte van nieuwe artikelen, kortingcodes en ander belangrijk nieuws van en over Kim Shares All. Ik ben te vinden op de volgende kanalen:

Wil je contact opnemen over Kim Shares All?

WIl je graag contact opnemen over Kim Shares All? Je bent altijd welkom om een berichtje te sturen. Ik beantwoord graag je vragen, ga in op verzoekjes en sta open voor samenwerkingen. Wil je meer weten over samenwerken met Kim Shares All, je kunt hier meer informatie vinden. Overigens ben je ook vrij om mij te mailen over eventuele vragen over Kim Shares All en samenwerken. Ik neem binnen een dag contact met je op. 

Over Kim
Contact liefs kim
%d bloggers liken dit: