Over Kim Shares All | Wie is Kim?| Kim Shares All

Over Kim Shares All

Over Kim Shares All

Daar ben je dan, op mijn eigen safe haven waarin ik alles met jou deel. Mijn naam is Kimberly en ik ben 24 jaar oud. Ik woon midden in de randstad en daardoor zijn alle grote steden ongeveer 30 minuutjes rijden. De wereld is veel groter dan alleen de randstad en dat besef ik mij maar al te goed. Je kan steeds opnieuw andere dingen blijven ontdekken omdat de wereld een groot avontuur is! Ik zie het als mijn persoonlijke missie om die wereld met jou te delen. Ik wil dat jij niets mist en dus deel ik met veel liefde en zorg over mijn favoriete topics. Omdat life is better when you share! 

Over Kim

Maar eerst wat meer over mij. Ik ben een echte levensgenieter, verlegenheid is iets wat bij mij bijna niet voorkomt. Mijn dagen worden voornamelijk gevuld met de leukste en gekste oefeningen uitproberen in de gym, het proeven van uniek eten, het uitproberen van beauty producten en het bezoeken van de beste evenementen. Op die manier geniet ik van het leven! 

Life is better when you share!

Ik heb lang gezocht naar een manier waarop ik al mijn passies kon laten samen smelten. Wanneer ik namelijk naar het leven kijk, zie ik in alles wel iets wat mijn én jouw leven beter kan maken. Via Kim Shares All deel ik mijn prachtige wereld met jou om jou alles mee te geven op onder anderen het gebied van bijzondere merken, handige tips en tricks en leuke evenementen. Ik hoop dat wij elkaars leven vooral een stukje beter kunnen maken!

%d bloggers liken dit: