Over Kim Shares All

Over Kim Shares All

Welkom op Kim Shares All, de website over mentale en lichamelijke gezondheid. Ik vind het belangrijk om wat meer over mijzelf met jullie te delen. Uiteraard vertel ik je ook graag wat je allemaal op Kim Shares All kunt vinden. Heb ja na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan vooral contact met mij op. Wil je graag een samenwerking aangaan, neem dan een kijkje op deze pagina

Op deze pagina over Kim Shares All kun je het volgende lezen

Over Kim

Mijn naam is Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Ik ben inmiddels al weer 25 jaar oud en woon midden in de randstad. Je kunt mij eigenlijk grotendeels van de week vinden in de sportschool. Ik hou ervan om lekker te bewegen en te sporten. In mijn leven vind ik het belangrijk om aan mijn gezondheid te blijven werken. Gezondheid is voor mij mentaal, maar ook lichamelijk. Dat vraagt dus beweging en zelfzorg, maar vooral ook de juist dingen doen waar je blij van wordt. Dit proces wil ik delen met anderen. Er zijn namelijk zo ontzettend veel diensten, producten, tips en tricks die daarbij kunnen helpen. Op deze website deel ik het allemaal met jou.

De onderwerpen op Kim Shares All

Nu je meer weet over Kim, vertel ik je graag wat meer over Kim Shares All en de onderwerpen op deze website. Mijn website en social media kanalen focussen zich dus op een gezonde levensstijl. Om ervoor te zorgen dat ik alle categorieën kan behandelen, heb ik ervoor gekozen om drie hoofdcategorieën te maken. Ik heb gekozen voor selfcare, business en health. Ieder onderwerp heeft zijn eigen connectie met lichamelijke en mentale gezondheid. Ik licht dat graag verder toe.

Wat betekenen deze onderwerpen voor mij?

Alle selfcare artikelen

Zelfzorg vind ik onwijs belangrijk. Het helpt je onder andere om te ontspannen. Niets is zo fijn dan een avondje op de bank met een gezichtsmasker om tot rust te komen. Zelfzorg helpt je niet alleen ontspannen, maar het kan ook een grote rol spelen in je zelfbeeld. Door jezelf goed te verzorgen kan het namelijk je zelfvertrouwen vergroten. Wanneer je zelfvertrouwen vergroot, straal je dit ook uit naar de buitenwereld en dat kan een hoop kansen bieden. 

Alle business artikelen

Hoe je het ook went of keert financiën kunnen een hoop stress geven. Wanneer je het financieel zwaar hebt, is het een stuk lastiger om balans te hebben/krijgen in je leven. Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt wel een hoop dingen mogelijk. Je kunt er leuke dingen van doen en dingen van kopen die je leven makkelijker, mooier of juist productiever maken. Mijn website is mijn bedrijf en dus wil ik binnen deze categorie het ook hebben over het hebben van een eigen bedrijf en alles dat daarbij komt kijken. Het verlagen van je kosten, verhogen van je inkomsten en tips bij het ondernemen. Op Kim Shares All komt het allemaal aan bod.

Alle health artikelen

Naast zelfzorg en business schrijf ik over health. Bij deze categorie kun je onder andere denken aan sport; activiteiten; voeding en meer. Eigenlijk alle elementen in het leven die je energie opbrengen en met je gezondheid te maken hebben, tref je binnen deze categorie aan. Hopelijk tref je verschillende tips aan die ook jou zullen helpen of inspireren. Hieronder tref je de recentste artikelen binnen deze categorie:

De social mediakanalen van én over Kim Shares All

Naast deze website heb ik ook social media kanalen over Kim Shares All. Je helpt mij overigens ook door mij te volgen op mijn social media kanalen. Op de social media kanalen over Kim Shares All breng ik mijn volgers op de hoogte van nieuwe artikelen, kortingcodes en ander belangrijk nieuws van en over Kim Shares All. Ik ben te vinden op de volgende kanalen:

Wil je contact opnemen over Kim Shares All?

WIl je graag contact opnemen over Kim Shares All? Je bent altijd welkom om een berichtje te sturen. Ik beantwoord graag je vragen, ga in op verzoekjes en sta open voor samenwerkingen. Wil je meer weten over samenwerken met Kim Shares All, je kunt hier meer informatie vinden. Overigens ben je ook vrij om mij te mailen over eventuele vragen over Kim Shares All en samenwerken. Ik neem binnen een dag contact met je op. 

Logo
Contact liefs kim