Contact en samenwerken met Kim

Samenwerken met Kim Shares All

Wil jij graag samenwerken of contact met mij opnemen, op deze pagina lees jij hoe je dat kunt doen. Onderaan deze pagina lees je hoe je dat kunt doen en kun je direct een mailtje naar mij sturen. Daarnaast lees je ook wat je op Kim Shares All kunt vinden en wie Kim eigenlijk is. Vergeet ook niet om mijn social mediakanalen even te bekijken.

Laat ik me eerst even voorstellen

Mijn naam is Kimberly en ik ben inmiddels al 27 jaar oud. In het dagelijks leven tref jij mij veel in de sportschool aan. Sporten en bewegen geven mij namelijk veel plezier en rust. Naast sporten vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn door onder andere te schrijven. Ik krijg veel energie van het uitbreiden van mijn kennis. De ideale combinatie voor Kim Shares All want daar komen alle elementen samen. Ik vind het namelijk belangrijk om een goede balans in mijn leven te krijgen. Niet alleen mijn lichamelijke gezondheid, maar ook mijn sociale en mentale gezondheid vind ik belangrijk.

Wat tref je aan op Kim Shares All?

Op Kim Shares All komen lichamelijke, mentale en sociale gezondheid samen. Je treft namelijk verschillende artikelen aan over producten die je kunnen helpen, tips die je kwaliteit van leven kunnen verbeteren en meer. Ieder onderwerp is te herleiden naar jouw algehele gezondheid. Ook financiële gezondheid speelt daarbij een rol. Ook daar tref je dus verschillende artikelen over aan. Financiën hebben namelijk invloed op je lichamelijke en mentale gezondheid. 

Alle social mediakanalen van Kim Shares All

Ook op social media tref je Kim Shares All aan. Je kunt daarom ook met mij samenwerken op mijn social mediakanalen. Ik ben te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en Twitter. Wil je dus graag een samenwerking via één of meerdere social mediakanalen, dan is dat ook mogelijk. Neem vooral even contact op om alle mogelijkheden van de samenwerkingen te bespreken. Je kunt contact opnemen door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen.

Deze bedrijven gingen je al voor

Meerdere bedrijven gingen je al voor. Er zijn namelijk meerdere bedrijven met wie ik een samenwerking heb gehad. Met sommige bedrijven heb ik samengewerkt door middel van platforms, zoals LinkPizza en Influentials, en met anderen heb ik via de mail de samenwerking opgezet. In ieder geval zijn er dus voldoende mogelijkheden om samen te werken. Met deze bedrijven heb ik onder andere al samengewerkt:

 • Kneipp
 • The Bodyshop
 • Oceonics
 • Paula’s Choice
 • WeightWorld
 • Piece of Joy
 • Natuurlijk Presenteren
 • Plant Rebelz
 • Uitgekookt
 • Goli Nutrition
 • Fitchannel
 • Mykillerbodymotivation
 • Food Fellows
 • Wagamama
 • Cashbackplaza

Laten we samenwerken

Wil jij graag met Kim Shares All samenwerken, neem dan vooral contact op. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop wij kunnen samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan een link in een bestaand of nieuw artikel, maar ook aan een exclusief artikel over jouw dienst of product. In specifieke gevallen ga ik ook barter deals aan. Laten we vooral de mogelijkheden bespreken. Ben je bekend bij LinkPizza, dan kun je ook via LinkPizza met mij samenwerken.

Neem contact met mij op!