Contact en samenwerken met Kim | Kim Shares All

Contact en samenwerken met Kim

Contact en samenwerken

Op deze pagina komt u artikelen tegen, over allerlei producten en de diensten. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om mijn lezers meer te vertellen over mijn ervaringen. Biedt u een product of dienst aan en wilt u dat ik er een artikel overschrijf? Kim Shares All staat open voor verschillende manieren van samenwerkingen. Op deze pagina vertel ik u graag wat meer over een samenwerking met Kim Shares All en hoe u contact met mij op kunt nemen. U kunt mailen naar info@kimsharesall.nl of door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. 

Op deze contactpagina vindt je de volgende punten

Wat bied ik aan?

Op mijn website komt u verschillende onderwerpen tegen, verspreidt over een aantal categorieën. In ruil voor een financiële vergoeding schrijf ik een uitgebreid artikel over uw dienst en/of product. Doordat ik een uitgebreid netwerk heb opgebouwd op mijn social media kanalen, bent u een stap dichterbij uw doelgroep. Hebt u interesse in een samenwerking of wilt u weten wat ik voor een samenwerking vraag, neem dan contact met mij op. U kunt mailen naar info@kimsharesall.nl of het contactformulier onder aan deze pagina invullen. 

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Naast een uitgebreid artikel kan een samenwerking ook andere vormen aannemen. Ik vertel u dan ook graag hoe de meeste samenwerkingen eruit zien. Wilt u graag op een andere manier een samenwerking, neem dan contact met mij op en wie weet wat we kunnen verzinnen. 

  • Een uitgebreid artikel van minimaal 800 woorden
  • Een post en/of story op mijn social media kanalen
  • Een give-away via mijn social media kanalen
  • Een link in een nieuw artikel
  • Een link in een oud artikel
  • Een banner

Wilt u een pakketje of uitnodiging opsturen?

Wilt u graag een pakketje opsturen of een uitnodiging naar Kim Shares All op sturen? Die zijn van harte welkom. Neem eventjes contact met mij op zodat ik mijn contactgegevens kunt opsturen. U kunt mij mailen of het contactformulier invullen. 

Wilt u een barterdeal?

Wilt u een samenwerking in de vorm van een barterdeal? Ook die zijn van harte welkom. Ik ben echter afhankelijk van de inkomsten van deze website en dus kan ik niet garanderen met iedere barterdeal samenwerking iets te kunnen doen. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Wilt u wel graag garantie dat uw dienst en/of product op mijn website verschijnt, vraag dan een offerte aan. 

Waarom is dat voor u interessant?

Nu vraagt u zich misschien af waarom dit precies interessant is voor jou. Het is mijn werk om contact te onderhouden met mijn volgers en mijn volgers zijn uw doelgroep. Ik stop veel tijd, liefde en aandacht in mijn social media kanalen. Hierdoor heb ik een netwerk opgebouwd van trouwe volgers. Naast uw eigen marketing is het een mooie toevoeging om met mij een samenwerking aan te gaan. Niet alleen ontvangen dan meer mensen van uw doelgroep informatie over uw dienst of product, maar ook horen zij van mij mijn ervaring. Hierdoor bouwt u meer naamsbekendheid op en bereikt u meer potentiële klanten. 

Ik schrijf over de volgende categorieën

Heeft u geen idee onder welke categorie uw dienst en/of product aansluit, bekijk dan mijn onderwerpen-pagina of neem contact met mij op en dan zoeken we samen een gepaste oplossing. U kunt contact met mij opnemen door te mailen naar info@kimsharesall.nl of door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. 

Wat vraag ik voor een samenwerking?

De prijs voor een samenwerking, hangt af van de eisen die u heeft. U kunt altijd contact met mij opnemen om de specifieke eisen van de samenwerking te bespreken. Op die manier kan ik u een offerte opsturen. U kunt mailen naar info@kimsharesall.nl of door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. 

Wie is Kim?

Mijn naam is eigenlijk Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Al mijn hele leven lang ben ik op zoek geweest naar manieren om alles wat ik leuk vind en energie van krijg te combineren. Ik heb het eindelijk gevonden door middel van deze website. Ik vind het leuk om bezig te zijn met sporten, ik houd van evenementen, ik vind het heerlijk om mij zelf te verzorgen en ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen. Deze website helpt mij om dat allemaal te doen en ook nog is mensen te helpen. Al mijn passies komen op die manier samen. Inmiddels heb ik er mijn fulltime baan van kunnen maken en sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wat is de doelgroep van Kim Shares All? 

Mijn website bereikt allerlei verschillende doelgroep, maar ik focus mij in principe op een soort doelgroep. Dat mijn teksten toevallig ook voor andere doelgroepen interessant is, is mooi meegenomen. Ik focus mij op jong volwassenen die op zoek zijn naar manieren om zich goed te voelen. Alle onderwerpen op mijn website hebben met dit thema te maken. Wanneer jij namelijk beweegt, je uiterlijk verzorgt, lekker eet en drinkt en ook nog is doet wat je leuk vindt, voel jij je goed. Ik wil jong volwassenen helpen om zich weer goed en fijn te voelen ondanks alle stress van het leven. 

Waar staat Kim Shares All om bekend?

Kim Shares All staat bekend om echtheid en oprechtheid. Ik vind het belangrijk om open te zijn over mijn ervaringen, ook wanneer ik ergens moeite mee heb of wanneer iets mij niet zo goed lukt. Geen perfect plaatje, maar het echte leven. Van mijn volgers krijg ik regelmatig terug dat zij mijn openheid erg waarderen. 

Mijn social media kanalen

Alle pagina’s die ik schrijf worden verspreidt over mijn social media kanalen. Hierdoor bereiken mijn pagina’s nog meer bezoekers. Het is naast het schrijven van teksten, mijn werk om contact te onderhouden met mijn volgers. Dit doe ik dan ook met veel liefde en aandacht. Hierdoor heb ik een database opgebouwd van trouwe volgers. Ik geef u graag een indruk op welke kanalen ik te bereiken ben. 

Neem contact met mij op!

U kunt contact met mij opnemen door te mailen naar info@kimsharesall.nl of door dit contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een reactie op uw mail. 

Contact liefs kim