Contact en samenwerken met Kim

Contact en samenwerken

Wilt u graag meer reclame of naamsbekendheid voor uw dienst of product? Kim Shares All staat open voor verschillende samenwerkingen. Op deze pagina vertel ik u graag wat meer over een samenwerking met Kim Shares All en hoe u contact met mij op kunt nemen. U kunt contact opnemen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Op deze contactpagina vindt je de volgende punten

Wat bied ik aan?

Op mijn website komt u verschillende onderwerpen tegen, verspreid over een aantal categorieën. In ruil voor een financiële vergoeding schrijf ik een uitgebreid artikel over uw dienst en/of product. Doordat ik een uitgebreid netwerk heb opgebouwd op mijn social media kanalen, bent u een stap dichterbij uw doelgroep. Naast een uitgebreid artikel kan een samenwerking ook andere vormen aannemen. Ik vertel u dan ook graag hoe de meeste samenwerkingen eruit zien. Wilt u graag op een andere manier een samenwerking, neem dan contact met mij op en wie weet wat we kunnen verzinnen. 

  • Een uitgebreid artikel van minimaal 1500 woorden
  • Een post en/of story op mijn social media kanalen
  • Een give-away via mijn social media kanalen
  • Een link in een nieuw artikel
  • Een link in een oud artikel
  • Een banner

Wilt u een pakketje of uitnodiging opsturen?

Wilt u graag een pakketje of een uitnodiging naar Kim Shares All opsturen? Die zijn van harte welkom. Neem eventjes contact met mij op zodat ik u mijn contactgegevens kunt geven. 

Wilt u een barterdeal?

Wilt u een samenwerking in de vorm van een barterdeal? Ook die zijn van harte welkom. Ik ben echter afhankelijk van de inkomsten van deze website en dus kan ik niet garanderen met iedere barterdeal samenwerking iets te kunnen doen. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Wilt u wel graag garantie dat uw dienst en/of product op mijn website verschijnt? Ik raad u dan aan om een van de samenwerkingsvormen te kiezen. 

Waarom is een samenwerking met mij voor u interessant?

Nu vraagt u zich misschien af waarom dit precies interessant is voor jou. Het is mijn werk om contact te onderhouden met mijn volgers en mijn volgers zijn uw doelgroep. Ik stop veel tijd, liefde en aandacht in mijn social media kanalen. Hierdoor heb ik een netwerk opgebouwd van trouwe volgers. Naast uw eigen marketing is het een mooie toevoeging om met mij een samenwerking aan te gaan. Niet alleen ontvangen dan meer mensen van uw doelgroep informatie over uw dienst of product, maar ook horen zij van mij mijn ervaring. Hierdoor bouwt u meer naamsbekendheid op en bereikt u meer potentiële klanten. 

Ik schrijf over de volgende categorieën

Heeft u geen idee onder welke categorie uw dienst en/of product aansluit, bekijk dan mijn onderwerpen-pagina of neem contact met mij op en dan zoeken we samen een gepaste oplossing. U kunt contact opnemen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Wat vraag ik voor een samenwerking?

Hieronder vindt u mijn prijslijst. Zo weet u exact wat ik ervoor vraag en wat u daarvoor krijgt. Heeft u een andere samenwerkingsvorm in gedachten, neem dan vooral eventjes contact met mij op. Ik ga graag het gesprek met u erover aan. 

Wie is Kim?

Mijn naam is eigenlijk Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Al mijn hele leven lang ben ik op zoek geweest naar manieren om alles wat ik leuk vind en energie van krijg te combineren. Ik heb het eindelijk gevonden door middel van deze website. Ik vind het leuk om bezig te zijn met sporten, ik houd van evenementen, ik vind het heerlijk om mijzelf te verzorgen en ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen. Deze website helpt mij om dat allemaal te doen en ik kan er ook nog is mensen mee helpen. Al mijn passies komen op die manier samen. 

Wat is de doelgroep van Kim Shares All? 

Mijn website bereikt allerlei verschillende doelgroep, maar ik focus mij in principe op één doelgroep. Dat mijn teksten toevallig ook voor andere doelgroepen interessant is, is mooi meegenomen. Ik focus mij op jongvolwassenen die een gezonde levensstijl willen hanteren. Een gezonde levensstijl gaat wat mij betreft namelijk verder dan enkel sporten en gezond eten. Alle onderwerpen op mijn website hebben met dit thema te maken. Wanneer jij namelijk beweegt, je uiterlijk verzorgt, lekker eet en drinkt en ook nog is doet wat je leuk vindt, voel jij je goed. 

Mijn social media kanalen

Alle pagina’s die ik schrijf worden verspreidt over mijn social media kanalen. Hierdoor bereiken mijn pagina’s nog meer bezoekers. Het is naast het schrijven van teksten, mijn werk om contact te onderhouden met mijn volgers. Dit doe ik dan ook met veel liefde en aandacht. Hierdoor heb ik een database opgebouwd van trouwe volgers. Ik geef u graag een indruk op welke kanalen ik te bereiken ben. 

[instagram-feed]

Mijn laatst geschreven artikelen

Voordat u beslist om samen te werken, wilt u wellicht een betere indruk over de artikelen die ik schrijf. Hieronder vindt u drie artikelen die het recentst online zijn gezet. Overigens zorg ik ervoor dat mijn artikelen voorzien zijn van de nieuwste informatie en promoot ik oudere artikelen regelmatig onder mijn volgers. U link blijft staan en heeft geen houdbaarheidsdatum. 

Neem contact met mij op!

Contact liefs kim