Privacyverklaring & Cookies op Kim Shares All | Kim Shares All

Privacyverklaring

Kim Shares All deelt hier met u de privacyverklaring die van kracht wanneer u de website van Kim Shares All bezoekt. 

Persoonsgevens

Wanneer u gebruik maakt van de diensten op de website Kim Shares All laat u in enkele gevallen persoonsgegevens achter. Dit doet u onder anderen door middel van de volgende manieren: 

  • Wanneer jij een reactie achterlaat onderaan een van de pagina’s. 
    Onderaan de pagina’s op Kim Shares All bestaat de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je naam, website en e-mailadres te tonen bij het reageren. Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen, in dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers. Deze gegevens worden bijvoorbeeld gebruikt wanneer ik in contact komen met jou, bijvoorbeeld bij win-acties of wanneer jij een vraag stelt onder aan de pagina. 

  • Door middel van Google Analytics
    Kim Shares All maakt gebruik van het statistiekprogramma Google Analytics. Hierdoor krijg ik een overzicht hoeveel bezoekers mijn site bezoeken, waar zij vandaan komen en welke artikelen zij lezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op Kim Shares All in kaart te brengen. Met deze informatie kan ik mijn website verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels jouw IP-adres. De dienst heeft van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met derden.

  • Daarnaast kan Google via Google Analytics bij houden hoe effectief de Adwords-advertenties op mijn website zijn. De informatie die zij verkrijgen worden op servers in de Verenigde Staten bewaard. Google is in staat om die informatie te delen met derden wanneer zij hier toe wettelijk toe worden verplicht. Of wanneer Google een samenwerkingsovereenkomst aangaat waarin zij bepaalde diensten uit besteden aan een derde partij. Ik, als eigenaar van Kim Shares All, heb hier geen invloed op. Ik, als eigenaar van Kim Shares All geef Google geen toestemming om de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit geldt bovendien voor de affiliatie programma’s waar Kim Shares All bij aangesloten is.  Wil je meer informatie over Google Analytics? Dat kun je hier vinden.

Het bewaren van persoonsgegevens

  • Kim Shares All bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is, wettelijk gezien is dit een jaar. Dit is echter niet het geval wanneer wij een samenwerkingsovereenkomst hebben. Dan is de samenwerkingsovereenkomst van kracht. In de praktijk doe ik niets met jouw persoonlijke informatie. 

  • Het delen van persoonsgegevens met derden 
    De gegevens die Kim Shares All van jouw heb verkregen, wordt niet gedeeld met derden. Echter is hier een uitzondering op bijvoorbeeld wanneer ik aan wettelijke verplichtingen moet voldoen of wanneer ik mijn overeenkomst met jou wil vervullen. Hierbij kun je denken aan winacties waarbij ik jouw -zelf verstrekte- gegevens moet delen met het bedrijf dat een product beschikbaar heeft gesteld. 

  • Ingesloten inhoud van andere websites 
    Pagina’s op Kim Shares All kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Hierbij kun je denken aan video’s, afbeeldingen op social media feeds. Ingesloten inhoud van anderen websites gedraagt zich hetzelfde als wanneer jij de website van de andere website bezoekt. Die website kan data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. 

  • Bezoekers onder de 16 jaar 
    Ik, als eigenaar van Kim Shares All heeft niet de intentie om persoonsgegevens van bezoekers onder de 16 jaar te verwerken. Echter beschik ik niet over de mogelijkheden om te controleren of iemand ouder is dan 16 jaar. Heb jij de indruk dat er persoonsgegevens van bezoekers onder de 16 jaar zijn verwerkt, laat dit me dan weten zodat ik die persoonsgegevens kan verwijderen. Neem contact op met info@kimsharesall.nl .

Het beschermen van jouw persoonsgegevens 

  • Kim Shares All wil dat jij en jouw persoonsgegevens veilig zijn op mijn website. Ik neem daarom maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Kim Shares All maakt gebruik van SSL-certificatie ( het gesloten slotje bij de URL) om jouw gegevens te beschermen.  Wil jij graag meer informatie over de bescherming van jouw gegevens? Of heb jij op- of aanmerkingen over de veiligheid van Kim Shares All? Laat het vooral aan mij weten door te mailen naar info@kimsharesall.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

  • Wanneer je Kim Shares All bezoekt, geef je toestemming om jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kim Shares All. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@kimsharesall.nl

Cookies op Kim Shares All

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt (Artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet). Door het gebruik te maken van cookies blijft Kim Shares All een veilige en fijne website. Onder aan mijn website komt een melding of jij toestemming geeft voor cookies. Ga jij hier niet mee akkoord, sluit dan de website of druk op nee. 

  • Google Analytics 
    Kim Shares All plaatst cookies van Google. Dit doe ik om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Om je privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik “gegevens delen” uitgeschakeld. Ook heb ik het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers.

  • Social media knoppen 
    Op Kim Shares All staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform.  De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

  • Cookies uitschakelen en verwijderen 
    Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om cookies uit te schakelen en te verwijderen. Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Wil je meer informatie over privacyverklaringen?

Wil je meer informatie over de privacywet en privacyverklaringen? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je hier informatie over vinden over wat er in een privacyverklaring moet komen te staan en wat er belangrijk is rondom privacyverklaringen

privacyverklaring

Je eigen privacyverklaring

Deze privacyverklaring heb ik grotendeels overgenomen van www.simpelrijkleven.nl. De inhoud van deze tekst is aangepast op mijn functies van mijn site daarnaast heb ik een hoop informatie nog extra toegevoegd om de privacyverklaring beter te laten aansluiten op mijn website. Wil jij nou deze privacyverklaring gebruiken, dat kan maar vergeet dan niet te verwijzen naar simpelrijkleven.nl 

Lees naast de privacyverklaring ook de disclaimer die van toepassing is op Kim Shares All.

Wil je contact hebben over de privacyverklaring op deze website?