Disclaimer van Kim Shares All

Hieronder leest u de disclaimer, waarin alle informatie staat, die volstaat op de website van Kim Shares All. Wanneer u de site www.kimsharesall.nl bezoekt, stemt u met deze disclaimer in. 

De inhoud van deze website

Alle pagina’s en de inhoud daarvan is door mijzelf gecreëerd en gepubliceerd. Dit betekend dat ikzelf de teksten heb geschreven, de foto’s zelf heb gemaakt en de pagina’s zelf heb samengesteld. Wanneer dit niet het geval is, geef ik dat onder aan de pagina aan. Daarbij verwijs ik naar een bron. 

De pagina’s worden met zorg geschreven en samengesteld. Het is echter mogelijk dat sommige pagina’s feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. In dat geval, is het mogelijk om mij op de hoogte te stellen door te mailen naar info@kimsharesall.nl. Als eigenaar van Kim Shares All, update ik namelijk mijn pagina’s en artikelen regelmatig met nieuwe opgedane informatie zodat artikelen volledig, actueel en accuraat blijven. Aan de inhoud van Kim Shares All kunnen geen enkele rechten ontleend worden. 

Kimberly is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van kimsharesall.nl. Kimsharesall.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar ik link of verwijs op mijn pagina’s. 

Foto's en teksten en het delen daarvan

Het is ten strengste verboden om gebruik te maken van mijn foto’s of teksten zonder dat daar eerst toestemming voor is gevraagd. Heb je mijn toestemming gekregen, dan ben je verplicht om een duidelijke link als verwijzing te plaatsen naar kimsharesall.nl. Ik stop namelijk veel tijd en aandacht aan mijn pagina’s en de foto’s en wil daar graag de waardering voor krijgen. Ik behoud ten allen tijden het recht om toestemmingen in te trekken wanneer ik zie dat er misbruik wordt gemaakt. 

Reacties van bezoekers

Mijn artikelen beschikken over de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Ik wil graag interactie met mijn bezoekers en zal dan ook de reacties lezen en beantwoorden. Kim Shares All is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties van bezoekers. Bovendien behoudt Kim Shares All ten alle tijden het recht om ongepaste reacties te verwijderen. 

Samenwerkingen

Kim Shares All werkt samen met merken, bedrijven en PR Bureau’s, hierdoor tref je regelmatig gesponsorde reviews aan. Echter hecht ik veel waarde aan eerlijke en transparante reviews waardoor ik een gesponsord artikel mijn mening niet laat beïnvloeden. Uiteraard zijn er ook voldoende artikelen op mijn website te vinden met producten die ikzelf heb aangeschaft. Hier zal ik net zo eerlijk en volledig overschrijven. In beide gevallen kan het zo zijn dat mijn mening over een merk, product of bedrijf veranderd. Dit werk ik dan ook bij in mijn artikelen, op die manier blijven mijn artikelen accuraat, actueel en eerlijk. Heb jij interesse in een samenwerking met Kim Shares All dan verwijs ik je graag naar mijn contactpagina.  

Affiliatie links

Om voor jou mooie content te kunnen blijven maken, werk ik met affiliatie links. Dit kost jou als bezoeker helemaal niets. Wanneer jij op een affiliatie link klikt, kan ik een commissie ontvangen. Ik geef bij iedere artikel aan wanneer er gebruik is gemaakt van affiliatie links. Wil je hier niet aan bijdragen dan adviseer ik je om niet op de links te klikken. 

Bedankt voor het instemmen en het rekening houden met deze disclaimer. Wil je graag meer informatie over hoe Kim Shares All omgaat met privacygevoelige informatie? Ik verwijs je graag naar mijn privacyverklaring.