De plannen die ik had na mijn ontslag

plannen

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Zoals jullie in een vorige post hadden kunnen lezen, heb ik zonder back-up plan ontslag genomen. Ik was behoorlijk ongelukkig en merkte dat ik nog zoveel plannen had die ik wilde uitvoeren. Het zijn eigenlijk hele alledaagse dingen, maar ik had er geen tijd voor. Doordat ik veel tijd kwijt was aan mijn baan en het erheen reizen, had ik simpel weg geen tot weinig tijd over om leuke dingen te doen. Om welke plannen ik het dan heb, dat deel ik graag met je. 

Beauty plannen

Allereerst een aantal beauty plannen waar ik al een langere tijd over nadenk. Ik ben normaal gesproken niet onwijs veel bezig met mijn uiterlijk, maar probeer daar wel steeds meer aandacht aan te besteden. Ik zie het als een vorm om te ontspannen. Wanneer je er goed uit ziet, voel je je goed en dus zijn er een aantal dingen die ik graag uitprobeer. 

Gel nagels laten plaatsen

Ik heb me altijd al afgevraagd hoe acryl of gel nagels bij mij zouden staan. Voor de lockdown heb ik daarom ook een uitgebreide pagina geschreven over welke soort je wanneer moet kiezen. Aangezien ik vrij lange en sterke nagels heb, lijkt mij gel nagels de beste keuze. Nagellak gaat er bij mijn eigen nagels altijd zo vanaf en dus hoop ik dat de stevigheid van gel nagels een uitkomst biedt. Het enige dat mij nog te wachten staat is een goede salon uit te kiezen om de nagels bij te laten zetten. 

Wimper lift of wimperextensions 

Als ik dan toch bezig ben, kan ik het plaatje net zo goed afmaken door een keer mijn wimpers te laten liften. Ik wil het wel graag natuurlijk houden en dus denk ik niet aan extreme wimpers. Iets meer volume lijkt mij heel mooi om mee te starten. Of ik dan het beste kunt gaan voor een wimper lift of wimperextensions weet ik nog niet. Wist je trouwens dat je ook thuis je wimpers zelf kunt liften. Overigens is dat wel iets dat je aan moet durven. Ik laat het liever de eerste keer door een professional doen. 

Fitness plannen

Fitness en sport is altijd al wel een groot deel van mijn leven geweest. Vroeger deed ik gerust vier sporten tegelijkertijd, omdat ik geen keuze kon maken wat ik leuker vond. Op het moment dat ik naar de middelbare school ging, kon ik helaas niet alle vier de sporten blijven doen en kwam ik zelfs zonder sport te zitten. Gelukkig heb ik het sporten enkele jaren geleden weer opgepakt en inmiddels ben ik echte fitnessfreak geworden. 

Meer workouts

Ik sportte altijd al veel, ook toen ik mijn baan nog had. Toch kon ik niet wachten om meer tijd in de gym te spenderen. Mijn werk was onregelmatig en daardoor had ik moeite om routine aan te brengen in mijn workouts en om een voedingspatroon aan te houden. Ik kon niet wachten om mijn fitness nog serieuzer aan te pakken om echt mijn fitnessdoelen te bereiken. Daar zou ik na mijn ontslag alle tijd voor hebben. Helaas is de gym nu dicht en moet ik het doen met fitnessoefeningen voor thuis. 

Groepslessen oppakken

Mijn huidige sportschool biedt een aantal gave groepslessen aan die ik graag een keer mee wil draaien. Ik zit te denken aan yogalessen, een buikspier kwartier en pilates lessen. Vroeger heb ik een lange tijd met veel plezier gedanst en dus wil ik ook graag weer wat danslessen nemen. Boxen is overigens ook iets dat mijn interesse wekt, dat schijnt namelijk heel goed te zijn voor je lichaam. Zoveel leuke dingen om op te pakken, dat ik niet kan wachten om alle die leuke lessen in te kunnen plannen. 

Baantjes trekken

Iets wat ik ook al een langere tijd wil doen, helemaal nu het mooier weer wordt, zijn baantjes trekken in het zwembad. Heerlijk lijkt me dat om na mijn workout nog eventjes het zwembad in te duiken. Niet alleen super goed voor je spieren, maar ook maakt het mij altijd heel erg moe. Nog een extra uitputting voor je lichaam dus. Het zwembad bij mij in de buurt biedt een strippenkaart aan, waardoor je een aantal keer kan gaan, om te zien of het iets voor je is

Ontspannen

Zoals ik eerder al zei is zelfzorg een manier van ontspanning. Er zijn hoop dingen die je thuis kunt doen om “me-time at home” te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsmasker, een voetenbad, een handmassage en nog veel meer. Het is natuurlijk niet hetzelfde, maar beter iets dan niets. Even heerlijk ontspannen onder een dekentje op de bank terwijl je kijkt naar een van deze Netflix series.

Spa

Ik kan heel erg genieten van een bezoekje aan de sauna. Mijn sportschool heeft een sauna waar ik gebruik van mag maken en dat doe ik dan ook met alle liefde. Toch wilde ik na mijn ontslag graag een hele dag naar de spa gaan om helemaal tot rust te komen. Ik heb dit tot aan mijn ontslag nooit gedaan, omdat ik vaak moest werken op de dagen dat het vrouwendag of zwemkleding-dag is. Ik ga namelijk liever niet op de normale saunadagen.

Hotels

Overigens zijn er ook hotelkamers waar je heerlijk tot rust kunt komen. Er zijn hotelkamers met jacuzzi’s, privé-sauna’s en zelfs privébioscopen. Als dat niet het ultieme hoogtepunt van ontspannen is dan weet ik het ook niet meer. Ik plan daarom ook graag een keer een bezoekje naar een van deze te gekke hotels. Overigens kun je dit ook gemakkelijk alleen doen. Heerlijk om je af en toe eventjes af te zonderen. Roomservice erbij en genieten maar. 

Travels

Ik wilde ook heel graag wat reisjes plannen. Even genieten van het heerlijke weer in Spanje en van de prachtige straten in Londen. Helaas moet ook dat nu  op zich wachten. Ik ben bang dat er dit jaar überhaupt geen reisje naar het buitenland gepland kan worden. De vraag is natuurlijk ook of je dat zou willen in deze tijd. Tegen de tijd dat het echt gaat knagen om naar het buitenland te gaan, raadpleeg ik maar even Booking.com en Hotels.nl voor een hotel in Nederland. Lekker de toerist in eigen land uithangen. 

Na de lockdown..

Helaas moeten al deze plannen wachten, totdat de lockdown voorbij is. Ik kan dan ook echt niet wachten om al mijn plannen weer op te kunnen pakken en een voor een af te werken. Mij kennende sta ik als eerste te springen voor de sportschool, wanneer ik eindelijk weer kan gaan. Ik heb mijn fitness schema al geschreven. Vervolgens ga ik denk ik mijn beauty plannen oppakken, om vervolgens te genieten in de spa. De reisplannen zullen denk ik, maar even op zich moeten wachten. 

Wat zijn jouw plannen na de lockdown?

*Deze pagina bevat affiliatie links

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: