Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom

ketel one botanical

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Ik houd wel van een drankje en al helemaal nu het weer is om buiten te zitten. Hoe zoeter het drankje, hoe beter wat mij betreft, maar ditmaal ben ik dol op een veel minder zoet drankje. Ik kocht namelijk de Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom voor €19,95. Een drankje van natuurlijke ingrediënten en met veel minder suiker. Het bevat namelijk maar liefst 40% minder calorieën dan een glas witte wijn. Doordat er geen smaakversterkers en suikers in zitten is de smaak ook minder sterk dan je normaal gesproken van een drankje, met een fruit smaakje, gewend bent. Het is een heerlijke vodka met een lichte tint van perzik en oranje bloesem. 

Ketel One

Ketel One Botanical

Ketel One heeft een lijn uitgebracht dat bestaat uit geen genetisch modisveerde grondstoffen, geen toegevoegde smaakversterkers, geen calorieën en geen toegevoegde suikers. Een veel gezondere keuze als het gaat om wat je in je lichaam stopt. Ketel One Botanical bestaat uit 3 unieke smaken 

Peach & Orange Blossom

Ik kocht de Peach & Orange Blossom variant. Ik heb de andere twee Botanical drankjes ook geproefd, maar ik vond Botanical Peach & Orange Blossom verre weg de lekkerste. Het is namelijk de zoetste van drie. Omdat de smaken van Ketel One Botanical zo vers, scherp en schoon mogelijk willen houden, wordt iedere fles individueel en natuurlijk verkregen. Een lang proces dat uiteindelijk een heerlijke fles vodka oplevert. 

Welke smaak van Ketel One Botanical moet je kiezen?

Wanneer je meer fan bent van de wat frissere smaken dan zou ik voor de cucumber & mint gaan. Overigens lijkt je drankje dan meer op een gin tonic met komkommer. Houd je van fris en licht bitter, dan is de grapefruit & rose jouw ideale keuze. Ik dacht eerst dat degene met grapefruit & rose de zoete variant zou zijn, maar dat is niet het geval.

De ingrediënten van Botanical Peach & Orange Blossom

Deze drank is een vodka gemaakt van granen. Hierdoor bevat de drank gluten. 

Wil je Ketel One Botanial Peach & Orange Blossom liever mixen?

Houdt je er niet van om vodka puur te drinken, dan heb ik de heerlijke mix voor je gevonden. Het drankje lemon mint van Lobster is een heerlijke combinatie. Het drankje komt oorspronkelijk uit Oostenrijk maar nu heeft Bottle Business het naar Nederland gebracht. Helaas is dit drankje (nog) niet los in de winkel te koop en enkel in grote hoeveelheden, zoals bij Bidfood. Dus ben ik op zoek gegaan naar een gepaste vervanger die wel in de winkel te koop is. Ik denk dat de Bitter Lemon van Royal Club er het meeste op lijkt. Na het heerlijke zoete van perzik en oranje bloesem, proef je het frisse van de limoen. Deze twee samen versterken elkaar. 

Cocktail time

Ben je niet zo dol op limoen en wil je liever een cocktail? Ik heb rwee heerlijke cocktails voor je opgezocht dat je met dit drankje kunt maken. 

Ketel one Botanical Peach & Orange Blossom Spritz

Wat heb je nodig voor 1 glas?

 • Een groot glas
 • Ijsblokjes
 • 150 ml bruiswater
 • 2 partjes sinaasappel
 • 50 ml Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom

Hoe maak je het?

 1. Doe de 50 ml Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom in het glas
 2. Voeg daar al het bruisende water en de ijsblokjes aan toe 
 3. Doe vervolgens de partjes sinaasappel in het glas en geniet van je drankje

Perzik & sinaasappel frozen Ketel One Botanical smoothie 

Wat heb je nodig voor 1 glas?

 • 50 ml Ketel One Botanical Peach & Orange blossom 
 • 150 ml sinaasappelsap
 • 150 gr bevroren perzik
 • Een blender
 • Een groot glas
 • Ijs blokjes

Hoe maak je het?

 1. Stop alle ingrediënten in de blender en blender het allemaal door elkaar
 2.  Vul het glas met de ijsblokjes
 3. Giet de smoothie over de ijsblokjes 
 4. Garneer het glas met een stukje perzik en geniet van je drankje

Wat vond ik van Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom?

Ik moet zeggen dat ik het een heerlijk fris drankje vind, helemaal nu het wat warmer weer wordt. Het drankje smaakt overduidelijk naar perzik en dat doet mij denken aan die perzik snoepjes van Haribo. Alleen is dit drankje minder zoet dan het snoepje. Ik vind de prijs ook goed in verhouding staan voor deze fles. In principe kun je er lang mee doen wanneer je ervoor kiest om het drankje gemixt te drinken. Een goede en gezondere keuze, die ik zeker opnieuw zal aanschaffen. 

Welke smaak wil jij graag proberen?

*Deze pagina bevat affiliatie links

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

Ben jij wel 18+?

Kim Shares All vindt het belangrijk om pagina’s met leeftijdsgebonden producten, zoals alcohol, alleen aan te bieden aan de juiste doelgroep. Daarom is op alle pagina’s met leeftijdsgebonden producten deze pop-up te zien. 

Door op Ja te drukken verklaar jij dat je boven de 18 jaar bent. Bij het beantwoorden van deze vraag, verklaar jij dat je dit naar waarheid invult.