Experience the feeling of Intents Festival Box

Intents Festival

Eigenlijk zou ik dit weekend in mijn tentje op Intents moeten liggen. Nu ben ik stiekem een beetje blij dat ik niet in de regen en onweer hoef te feesten, want dat kan de sfeer voor mij behoorlijk verpesten. Maar de maatregelen tegen het coronavirus hebben het festivalseizoen behoorlijk naar de Filistijnen geholpen, alhoewel ik stiekem hoop dat er na september nog wel een aantal zullen plaatsvinden. Net als bij Supersized Kingsday, heeft ook Intents Festival goed ingespeeld op de situatie door naast de livestream ook een experience box te verkopen. Ik kon de situatie niet aan mij voorbij laten gaan en heb een box aangeschaft. 

Intents Festival

Intents Festival is naast Defqon een van de grootste weekend festivals van Nederland. Het is een allround-festival met voornamelijk de focus op de hardere stijlen. Intentscity maakt het mogelijk om zelfs te overnachten op het festivalterrein van Intents. Maar laten we eerlijk zijn, slapen komt er vaak niet van, of maar heel weinig. Intents Festival staat bekend om de geweldige thema stages die ze ieder jaar weer opbouwen. Het festival terrein wordt ieder jaar weer opgesplitst in 10 geweldige area’s met ieder zijn eigen sfeer en muziekgenre. 

Intents Festival Livestream

Uiteraard wil ik ook dit keer jullie de ervaring niet ontnemen en voeg ik een playlist toe, zodat ook jullie kunnen genieten van Intents Festival. Vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni heeft Intents (uit nood) een Experience the feeling of Intents Festival Online georganiseerd. Op vrijdag 5 juni begon het om 19:00 tot 01:00 uur. En op zaterdag is het 15:00 tot 00:30. De volledige line-up kun je hier zien. 

Vrijdag 5 juni – The Pre-Party

De line-up bestaat uit Devin Wild; Da Tweekaz; Sub Zero Project; Hard Driver; Radical Redemption ft MC Nolz en Paul Elstak ft MC Boogsche. Als je het mij vraagt een vrij lekkere opbouw om mee te beginnen. Net als iedere line-up begint het wat softer om vervolgens op te bouwen naar de hardere stijlen. Deze line-up doet daar zeker eer aan. 

Zaterdag 5 juni – Outdoor en Indoor mainstage

Is op gesplitst in twee varianten: Indoor en Outdoor mainstage. Een te gekke manier om mensen de keuze te geven waar ze liever naar willen luisteren. De line-up van Outdoor mainstage is te vergelijken met de echte mainstage van Intents. Geweldige hardstyle DJ’s, zoals D-Block, B-Front, Frequerncers, Warface en D-Sturb. De line-up van Indoor Mainstage betreft de hardcore DJ’s. Hierbij kun je denken aan Killshot, Rebelion, Deadly Gunz, Spitnoise en Partyraiser. 

Experience the feeling of Intents Festival Box

Experience the feeling of Intents Festival BoxDe festival box kon je in een grote en kleine variant aanschaffen. Ik kan wel zeggen dat het een groot succes is want (bijna) alle Intents festival boxen zijn uitverkocht. Ik heb een grote festival box aangeschaft, aangezien ik hem wilde delen met mijn familie. De Experience the feeling of Intents Festival Box XL kon je in verschillende opties kiezen. Het enige verschil was de waaier en de petten. Verder hadden de boxen dezelfde inhoud. De XL box bevatte het volgende 

 • 2 petten, 
 • 1 waaier
 • 1 snelle planga
 • 1 zonnebril 
 • 3 flesjes Coca Cola
 • 2 flesjes Bavaria bier
 • 2 flesjes Fuse tea  
 • 2 blikjes Energy drank
 • 2 blikjes Radler 0.0%
 • 2 flesjes Flugel
 • 1 Intents kaartspel
 • 2 pingpong bats met 2 balletjes
 • 4 Intents Stickers
 • 1 festival bandje van Intents Festival 2020
 • 2 Intents condooms 
 • 1 Intents aansteker
 • 1 Choopachoop lolly
 • 2 Aquarius
 • 1 Smirnof
 • 1 Rodenbach
 • 1 cool-tas
 • 1 confetti kanon 

Een behoorlijke Intents festival box om thuis mee door te komen. Ik vind het onwijs bijzonder om een festival op deze manier toch in een leuk jasje te gieten. 

Intents box
festival box
Intents Festival box

Hoe was mijn Intents Festival at home?

Ik moet zeggen dat ik altijd onwijs kan genieten van hapjes en drankjes op tafel, laat staan met heerlijke muziek. Nu vond ik de setjes van vrijdag erg lekker. Vooral Radical Redemption draaide onwijs goed. Ik vond hem zelfs zo hard draaien dat het voor mij logischer was geweest als hij af zou sluiten. DJ Paul Elstak kon er namelijk niet overheen en normaal draait hij heel erg goed. 

Zaterdag heb ik voornamelijk geluisterd naar de setjes op de outdoor stage. Allereerst moet ik wel even benoemen dat het podium erg mooi in elkaar is gezet. Na een aantal indoor livestreams te hebben gekeken in een standaard studio, vond ik het fijn om nu weer eventjes echt een festival podium te kunnen zien. Ik vond de setjes wat minder goed dan die van vrijdagavond. Rebelion vond ik eigenlijk het beste draaien. Nadat Warface the outdoor mainstage had afgesloten, heb ik nog anderhalf uur genoten van de indoor mainstage. Daarin vond ik Partyraiser een gepaste afsluiter. 

Intents festival box 

Van de Intents festival box heb ik optimaal genoten. Onder het genot van de drankjes, heb ik met mijn familie ouderwets kaartspelletjes gedaan en een balletje overgeslagen. Er zat in ieder geval voldoende in de box om me mee te vermaken.  De knal van het confetti kanon was echt bizar hard. Op mijn Instagram heb ik een foto geplaatst waarop je me gewoon ziet schrikken. Niet al het drinken in de box is op gegaan, maar dat komt wel op.  

Hoe was jouw weekend?

Intents festival

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Misschien vindt je deze ook interessant?