Holland Rose Collageen Peptiden

Holland Rose Collageen Peptiden

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Voordat ik dit artikel ging schrijven, had ik nog niet eerder gehoord van Collageen Peptiden. Je kunt je voorstellen dat ik daarom ook razend enthousiast was dat ik Holland Rose Collageen Peptiden uit mocht proberen. Een poeder waarmee je lichaam en huid verbetert. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Daarom lees je in dit artikel alles over Holland Rose Collageen Peptiden, mijn ervaringen ermee, maar ook over collageen peptiden zelf. 

Holland Rose

Holland Rose is een merk dat milieuvriendelijke, pure, transparante en natuurlijke beauty producten maakt. Een merk dat het dus belangrijk vind om rekening te houden met het milieu, de maatschappij en de manier waarop zij producten ontwikkelen. Bovendien vinden zij het belangrijk om producten aan te bieden voor alle leeftijden, huidtinten en geslachten. Iedereen moet namelijk kunnen genieten van kwalitatieve cosmetica producten. Zij hebben als doel diversiteit, flexibiliteit en bovenal duidelijkheid uit te stralen. 

Wanneer je op zoek gaat naar andere producten van Holland Rose dan tref je verschillende producten aan voor lichaamsverzorging. Je hebt bijvoorbeeld make-up, gezichtscrèmes en dergelijke. Om alle producten van Holland Rose te bekijken, kun je een kijkje nemen op Bol.com. Eerder probeerde ik van Holland Rose al retinol serum uit. Je kunt de review hier lezen. 

Wat is collageen?

Collageen kom je regelmatig tegen in cosmeticaproducten, toch weet ik er eerlijk gezegd vrij weinig van af. Een van de belangrijkste stoffen in je lichaam is collageen. Collageen zit namelijk in je huid, botten, spieren en in je kraakbeen. Het is een cruciaal eiwit voor je lichaam. Ik vertel je graag exact wat het allemaal voor je huid doet en waarom je het moet blijven aanvullen. 

Wat doet collageen?

Wanneer je ouder wordt, vanaf eind 20 jaar, verlies je langzaam maar zeker collageen. Ieder jaar verlies je ongeveer 1% aan collageen. Daarmee start dus het verouderingsproces van je huid en je lichaam. Het is belangrijk om je huid te voorzien van een gezonde hoeveelheid collageen, maar wat doet het dan precies?

  1. Het houd je huid elastisch
  2. Het beschermt je organen
  3. Het helpt je lichaam met de opbouw van spieren

Waar zit collageen in?

Het is dus van belang om collageen regelmatig aan te vullen in je lichaam. Gelukkig zit collageen in voedingsmiddelen. Je kunt de volgende collageenrijke producten eten: vlees, zalm, bonen, linzen, noten, bessen, bladgroente, citrusfruit en quinoa. Collageen zit in rundvlees, kip, geit, os, hert en varkensvlees. Ben je dol op vis, eet dan zalm en tonijn. Vruchten en groenten zijn overigens ook een aanwinst om te eten. Die verbeteren de productie van collageen in je lichaam. Je kunt de volgende producten eten: sinaasappels, citroenen, kiwi’s, mango’s, grapefruit en ananas, aubergines, kool, spinazie en andijvie. 

Wil je meer weten over voedingsmiddelen met collageen, lees dan dit artikel

Wat is collageen peptiden?

Zodra je ouder wordt, neemt het collageen gehalte van je lichaam dus af. Er is helaas geen zalfje of crème om het collageen gehalte te laten toenemen. Collageen is namelijk te groot voor je poriën om op te nemen. Het is dus zaak om producten te eten die de productie van collageen verbeteren. Verder kun je producten kopen met collageen peptiden. Collageen peptiden is namelijk een van de stofjes die ervoor zorgen dat de productie van collageen wordt verbetert. 

Collageen peptiden zijn bovendien actieve stoffen die de afname van collageen vermindert. Kijk dus naar producten die collageen peptiden als ingrediënt hebben. Je hebt dus ook pure collageen peptiden. Daar vertel ik je in dit artikel meer over.  De collageen peptiden van Holland Rose zijn namelijk een pure vorm van deze stof. Wil je meer weten over collageen peptiden dan raad ik je aan om hier een kijkje te nemen. 

De collageen peptiden van Holland Rose die ik voor dit artikel mocht uitproberen

Voor dit artikel heb ik twee verschillende collageen peptiden uit mogen proberen. Namelijk collageen peptiden poeder en collageen peptiden capsules. De collageen peptiden capsules bevatten camu camu en de collageen peptiden poeder bevat vitamine C. Later op deze pagina vertel ik je graag meer over wat die twee stoffen voor je huid en lichaam kunnen doen. Aangezien het twee verschillende producten zijn, vertel ik graag wat meer over deze twee collageen peptiden.  

Holland Rose Collageen Peptiden Met Vitamine C Beauty Poeder

Holland Rose collageen peptiden bevat vitamine C. Later vertel ik je precies wat vitamine C allemaal voor je doet. Onder andere helpt het bij de vorming van je huid en het verstevigen van je huid. Deze variant is niet veganistisch, maar is wel glutenvrij, halal, melk- en lactosevrij en sojavrij. De ingrediënten bestaan uit gehydrolyseerde collageen peptiden (van runderen). Dit maakt dat hij niet vegan is. Je kunt hier meer lezen over Holland Rose Collageen Peptiden met Vitamine C Beauty Poeder. 

Hoe gebruik je Holland Rose Collageen peptiden met vitamine c beauty poeder? 

Om collageen peptiden met vitamine C te gebruiken, mix je 1 scoop van ongeveer 5 gram met 100 ml water. Je mixt dit alles goed door elkaar. De bedoeling is dat je dit opdrinkt. Je kunt ervoor kiezen om dit zo op te drinken, maar je kunt het ook aan shakes toevoegen of door je cruesli mixen. 

Holland Rose Collageen Peptiden Camu Camu Beauty Capsules 

Deze collageen peptiden is een combinatie van vitamine C en Camu Camu. Later vertel ik je precies wat deze twee stoffen voor je lichaam doen. De collageen peptiden van Holland Rose zijn kwaliteitsproducten met 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie. Collageen peptiden wordt gewonnen uit runderhuiden. Net als de poeder variant kun je ook de capsules toevoegen aan shakes, smoothies of warme dranken. Je kunt hier meer lezen over Holland Rose Collageen Peptiden Camu Camu Beauty Capsules. 

Hoe gebruik je Holland Rose collageen peptiden Camu Camu Beauty Capsules?

Een capsule bevat 5 gram collageen peptiden. Maak de capsule open voeg de inhoud toe aan je shake, smoothie of warme drank toe. Je kunt de inhoud ook mengen met 100 ml water.  

De werkzame stoffen van de Holland Rose collageen peptiden

Zoals de naam al zegt, en je eerder hebt kunnen lezen, bevatten deze twee producten verschillende aanvullende werkende stoffen. De een bevat camu camu en de ander vitamine C. Holland Rose heeft uiteraard een reden om deze twee stoffen toe te voegen aan de collageen peptiden en dus vertel ik je graag wat deze twee stoffen voor je doen. 

Wat doet Camu Camu voor je lichaam?

Camu camu is een bes. Deze bes groeit in het amazonegebied in een moerassige omgeving. Allereerst is camu camu onwijs gezond voor je lichaam. De bes bevat een uitzonderlijke hoeveelheid vitamine C. Camu Camu kan namelijk 60 keer meer vitamine C bevatten dan een sinaasappel. Het zit daarnaast bomvol kalium, magnesium, mangaan, koper, aminozuren en carotenoïden. De vraag is nu alleen wat de bes precies voor je huid en lichaam kunt betekenen. 

De antioxidanten in camu camu zorgen voor een bescherming tegen beschadigingen door moleculen, vrije radicalen en het beschermt je tegen ziektes. Camu camu ondersteunt namelijk jouw immuunsysteem. Daarnaast stimuleert het je ogen, tandvlees, huid en ontgift het je lichaam. Het doet overigens ook wonderen voor je fysieke prestaties omdat het je energielevel een boost geeft. Daarnaast ondersteunt camu camu je bloeddruk, helpt het tegen jicht, gewichtstoename en verkleint de kans op diabetes. Ook verhoogt camu camu je lever gezondheid en vermindert het stress.

Camu camu zit dus bomvol vitamines en mineralen. Het levert extra energie en gaat stress tegen. Twee factoren die een grote invloed hebben op je huid. Wanneer je vermoeid bent en veel stress ervaart, vertaalt dat zich naar je huid. Camu camu biedt energie en daardoor is het een natuurlijke antidepressiva. Daarnaast helpt camu camu bij een normale collageenvorming voor de werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Op die manier ondersteunt het je lichaam.  Wil je meer weten over camu camu, dan raad ik je aan om deze website te bekijken. 

Wat doet vitamine C voor je lichaam?

Vitamine C is onwijs belangrijk voor je huid en lichaam. Zonder vitamine C is het voor je lichaam niet mogelijk om collageen aan te maken. Wanneer je te weinig vitamine C binnen krijgt, ontstaat er dus een doffe huid. Daarnaast speelt vitamine C een cruciale rol in de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van je weerstand. Vitamine C zorgt dus eigenlijk voor een sterke huid. Ook gaat vitamine C het verouderingsproces tegen. Het verwijdert namelijk de vrije radicalen in je lichaam.

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, speelt vitamine C een rol in het aanmaken van collageen. Dat houdt je huid soepel en de bloedvaten gezond. Daarnaast is vitamine C cruciaal in het onderhouden van cellen en weefsel. Er zitten gevaren aan een tekort aan vitamine C. Niet alleen wordt je huid dan minder mooi, maar je merkt lichamelijk daar ook een hoop van. Denk maar aan vermoeidheid, zwakte, slapeloosheid, zwak bindweefsel, gebrek aan eetlust, slechte wondheling, afgenomen weerstand en inwendige bloedingen. Ook kunnen je tanden uitvallen en kun je onderhuidse bloedingen en scheurbuik krijgen. Je kunt er hier alles over lezen. 

Het is dus erg belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen. Je lichaam is niet in staat om het zelf aan te maken en dus moet je het door middel van voeding binnen krijgen. Vitamine C vind je in fruit, groente en aardappelen. Ook kun je het vinden in orgaanvlees, maar niet iedereen kan dat even goed waarderen. Met name paprika, koolsoorten, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien bevatten ook vitamine C. Wil je er meer over weten dan kun je hier er meer over lezen. 

Mijn ervaring met Holland Rose collageen peptiden

Mijn ervaring met Holland Rose Collageen Peptiden met vitamine C Beauty Poeder

Altijd als ik in een artikel vitamine C zie staan, ga ik ervan uit dat het smaakt naar sinaasappel. Dat is niet het geval. Ik kan de smaak niet goed omschrijven. Er zit geen scoop bij het poeder en dus is het noodzaak om zelf de juiste hoeveelheid af te wegen. Gelukkig gaat dat gemakkelijk en kun je dus met een weegschaal afmeten hoeveel 5 gram is. Al na enkele keren gebruik, merk je aanzienlijk verschil van je huid. Mijn huid lijkt rustiger, de poriën oppervlakkiger en de onzuiverheden lijken dus minder. Wat dat betreft doet het dus zeker zijn werk. 

Mijn ervaring met Holland Rose Collageen Peptiden Camu Camu Beauty Capsules 

Gek genoeg had ik in eerste instantie de indruk dat Camu Camu een smaak zou hebben. Die smaak komt wat mij betreft niet bepaalt naar voren. Het heeft eigenlijk een hele neutrale smaak. Gelukkig gaat het niet om de smaak, maar juist om de werking van de collageen peptiden. Wat dat betreft zit het wel goed. Alhoewel ik het lastig vind hoe ik de tabletten moest innemen, lijkt het wel een goed effect te hebben. Op de website en op de verpakking staat beschreven dat je de 5 gram moet mengen met water. Nu ga ik ervan uit dat de inhoud van een capsule 5 gram is, maar de capsules zijn vrij moeilijk open te krijgen. 

Desondanks heb ik wel iedere keer de inhoud van een capsule vermengt met water. Al na enkele dagen zag ik verbetering mijn huid. Het zag er rustiger en egaler uit. Wat ik belangrijk vind, is dat mijn poriën een stuk egaler zijn. Deze capsules van Collageen Peptiden Camu Camu lijken daar zeker bij te helpen. Wat dat betreft ben ik dus zeker tevreden over de werking van de collageen peptiden capsules van Holland Rose. 

Holland Rose Collageen Peptiden met vitamine C Beauty Poeder

Wil jij Holland Rose collageen peptiden kopen?

Wil jij graag Holland Rose collageen peptiden uitproberen? Je kunt beide Holland Rose collageen peptiden aanschaffen bij Bol.com. De collageen peptiden met vitamine C beauty poeder kun je aanschaffen voor €17,95 en de Collageen peptiden Camu Camu capsules kun je voor €21,95 aanschaffen. Wil je liever een andere smaak of soort collageen peptiden van Holland Rose uitproberen, kijk dan hier.  

Conclusie over Holland Rose Collageen Peptiden

Ben jij op zoek naar een manier om je huid te verbeteren? Holland Rose collageen peptiden is dan zeker iets om uit te proberen. De Collageen Peptiden Camu Camu Beauty Capsules zijn moeizamer open te maken, maar de juiste hoeveelheid is al wel vast afgewogen. Ben je op zoek naar wat meer smaak dan is de Collageen Peptiden met vitamine C Beauty Poeder een geschikte keuze. 

Heb jij wel is gebruik gemaakt van collageen peptiden?

Dit artikel bevat een samenwerking

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: