Adventskalender The Body Shop 2020

adventskalender The Body Shop 2020

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Het is bijna zover. De mooiste tijd van het jaar breekt bijna aan. Ik heb het dan ook over de kerstperiode. Kerst is dit jaar een beetje anders dan anders. Het is nog maar de vraag op welke manier wij het in Nederland zullen gaan vieren, omdat het aantal corona-besmettingen roet in het eten kunnen gooien. Desondanks is het belangrijk om er feestelijke dagen van te maken. Met de adventskalender van The Body Shop tel je de dagen tot kerst af, met elke dag een leuk cadeautje. Je leest in dit artikel alles over de adventskalenders van The Body Shop. In het bijzonder lees je wat meer over The Deluxe adventskalender.

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is de manier waarmee jij kunt aftellen voor kerst. Het is vaak een kartonnen doos met 24 vakjes. Iedere dag mag je een vakje openmaken en dan haal je bijvoorbeeld een chocolaatje, cadeautje of iets dergelijks uit de adventskalender. Een adventskalender begint op 1 december. Iedere dag mag je dus een pakketje openmaken tot en met 24 december. 

Oorspronkelijk waren adventskalenders voor kinderen bedoeld. Wellicht herken je het wel dat er in het christendom iedere zaterdag voor kerst een kaars wordt aangestoken. De adventskalender is daarvoor in de plaats gekomen. In eerste instantie zaten er geen cadeautjes en dergelijke bij. Het waren enkel vakjes die je openmaakte om de dagen mee af te tellen. Pas later zijn er kleine verrassingen aan toegevoegd. Tegenwoordig komen adventskalender in steeds meer soorten op de markt. Niet alleen voor kinderen. Steeds meer beauty-merken komen met een variant op adventskalender. Zo ook de adventskalenders van The Body Shop. 

Meer over The Body Shop

The Body Shop staat natuurlijk om nog veel meer bekend dan enkel de adventskalenders. Het is namelijk een boegbeeld in de winkelstraten van Nederland. Ik ben zelf groot fan van het merk en heb al is een review geschreven over de volgende producten: The Body Shop Hemp. Ik heb nog nooit eerder een adventskalender gehad en dus ben ik onwijs blij dat de ik adventskalender van The Body Shop mag reviewen. Ik vertel je eerst graag wat meer over The Body Shop. 

The Body Shop bestaat al sinds 1976 en is opgericht in Engeland. De missie was toen, en is nog altijd, om door middel van een specifieke manier van produceren en ondernemen, de wereld te verbeteren. The Body Shop geloofd namelijk dat bedrijven de kracht hebben om grote verschillen aan te brengen in de maatschappij en de wereld. De producten van The Body Shop worden niet op dieren getest en daarnaast worden alle producten op een duurzame manier geproduceerd. The Body Shop doet namelijk mee aan een Community Fair Trade programma. 

In de winkels van The Body Shop tref je onder andere gezichtsmaskers, douchegels, shampoos, lippenbalsems en dergelijke aan. Alle producten van The Body Shop bevatten natuurlijke ingrediënten, ingrediënten op natuurlijke basis en synthetische ingrediënten. The Body Shop is erg open over welke ingrediënten zij gebruiken en kiezen de ingrediënten ook op een bewuste manier.   

De adventskalenders The Body Shop

Ook The Body Shop speelt ieder jaar leuk in op kerst en op de dagen voor kerst. Dit doen zij niet met chocolade of snoep, maar juist met huidverzorging en cosmetica. Wanneer je op zoek gaat naar adventskalender The Body Shop zul je ontdekken dat er dit jaar drie adventskalenders The Body Shop te koop zijn. En dat zijn de volgende drie:

The Entry Adventskalender The Body Shop

De kleinste adventskalender is de The Entry Adventskalender The Body Shop. Je koopt hem voor €50,-, maar de inhoud heeft een waarde van €97,50. De exacte inhoud van The Entry Adventskalender The Body Shop kun je volledig vinden op website van The Body Shop. Ik ga je er niet teveel over verklappen want dan blijft het wat mij betreft geen verrassing meer. Om je toch een beetje wat informatie te geven, bestaat de inhoud uit onder andere uit handcrèmes, douchegels, scrubs, bath bombes en nog veel meer lichaamsverzorging.  

The Deluxe Adventskalender The Body Shop

In dit artikel vertel ik je meer over The Deluxe adventskalender The Body Shop. Je schaft de adventskalender aan voor €90,-, maar de inhoud heeft een waarde van €163,-. Ook bij de The Deluxe adventskalender The Body Shop kun je op de website een overzicht vinden van de exacte inhoud. Hij bevat onder andere gezichtsmaskers, shampoo, lichaamsverzorging en nog veel meer heerlijke producten om je lichaam mee te verzorgen. 

The Ultimate Adventskalender The Body Shop

Als laatste is er The Ultimate adventskalender The Body Shop. Deze variant koop je voor €130,-, maar heeft een inhoud van maar liefst €271,-. Ook hiervan is er op de website een uitgebreide lijst van de inhoud te vinden. Kun je dus niet wachten om te weten wat er in zit, neem dan vooral een kijkje. Je treft in de adventskalender onder andere de volgende producten aan: handcrèmes, gezichtsmaskers, kwasten, wasgel en nog veel meer producten. 

The Deluxe advent calender The Body Shop

The Body Shop in samenwerking met Fier

De adventskalenders van The Body Shop zijn in samenwerking met Fier tot stand gekomen. Fier is een organisatie die expertise in huis heeft, en behandelingen aanbiedt, over geweld in afhankelijkheidsrelaties. De missie van Fier is om geweld te voorkomen, het geweld te stoppen en om hulp te bieden bij de gevolgen van geweld. Overigens is Fier landelijk erkent als expertise- en behandelcentrum. Fier werkt tijdens de behandeling, van slachtoffers bij huiselijk geweld, aan drie aspecten, namelijk: trots, trauma en toekomst. 

Voor de adventskalenders van The Body Shop hebben The Body Shop en Fier de handen in een geslagen. Wanneer jij ervoor kiest om jouw kerstinkopen bij The Body Shop te doen, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum voor Fier. Iedere kerst kiest The Body Shop een goed doel om te ondersteunen. Dit jaar is dat Fier. The Body Shop draagt bij voor een opvangcentrum waar slachtoffers aan uitbuiting, geweld en misbruik, samen met hun kinderen in een veilige omgeving worden opgevangen, zodat zij zich kunnen voorbereiden op de toekomst. 

Mijn ervaring met The Deluxe adventskalender The Body Shop

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, gaat dit artikel over de The Deluxe adventskalender The Body Shop. Ik heb nog niet eerder een adventskalender gehad en dus ben ik razend enthousiast naar deze adventskalender The Body Shop. Wat mij in eerste instantie opviel is hoe groot de volledige adventskalender eigenlijk is. Daarnaast sluit de adventskalender The Body Shop erg goed aan op de corona situatie, door een adventskalender te maken van een huis. Je ziet namelijk een compleet huis met allerlei verschillende mensen binnen dat huis. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de samenwerking met Fier.

Ik heb ervoor gekozen om voor deze review, drie verrassingen open te maken. Op die manier kan ik toch nog even wat meer met jullie delen rondom de adventskalender The Body Shop. Op iedere verrassing in de adventskalender staat een boodschap, weetje of tip geschreven. Op die manier leer je ook nog is extra informatie bij. In de pakketjes die ik heb opengemaakt, zat de The Body Shop coconut lip butter, The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying glow mask en de The Body Shop coconut Hand Cream. Dit zijn overigens allemaal mini verpakkingen. Ideaal dus wanneer je verschillende The Body Shop producten wilt uitproberen.

Wil jij ook de The Deluxe adventskalender The Body Shop aanschaffen?

Wil jij de The Deluxe adventskalender The Body Shop kopen? Op de website van The Body Shop wordt hij Make it Real together Big Advent Kalender genoemd. Hij is voor €90,- te koop. Je kunt ook kiezen voor een kleinere variant, namelijk The Entry Adventskalender The Body Shop. Hij staat op de website als Make it real together advent kalender. Je kunt hem kopen voor €50,-. Wil je juist liever nog groter? De Make it real together Ultimate Advent Kalender is dan de ideale keuze. Hij wordt ook wel de The Ultimate adventskalender genoemd. Je koopt hem voor maar liefst €130,-

Wil jij een adventskalender van The Body Shop?

*Dit artikel bevat een samenwerking en affiliatie links

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: