Wil jij meer reclame in Bodegraven Reeuwijk?

Wil jij meer reclame in Bodegraven-Reeuwijk

Wil jij graag meer naamsbekendheid en reclame in Bodegraven Reeuwijk? Naast reclame borden, folders en radio reclame, kunt u ook een samenwerking aangaan met een blogger uit Bodegraven Reeuwijk. Doordat ik geboren en getogen ben in Bodegraven, sta ik dichtbij de inwoners. Ik heb een uitgebreid netwerk in Bodegraven Reeuwijk opgebouwd en dus maakt dat reclame in Bodegraven Reeuwijk veel persoonlijker.

Op deze pagina over Bodegraven Reeuwijk vindt je het volgende

Meer informatie over Bodegraven Reeuwijk?

Voordat je besluit om meer reclame in Bodegraven Reeuwijk voor jouw dienst of product te realiseren, wil je misschien eerst wat meer informatie over ReBo ontvangen. Bodegraven Reeuwijk kent namelijk een hoop bijnamen, zoals ReBo en Boreft. Het dorpje, Bodegraven, heeft een flinke geschiedenis, het gaat namelijk helemaal terug tot aan de Romeinse tijd. Het heeft daarom dus ook een flinke geschiedenis. Ben je daar erg benieuwd naar, dan adviseer ik je om deze website over Bodegraven is te bekijken. 

De gemeente Bodegraven Reeuwijk is slechts enkele jaren geleden ontstaan. In 2011 zijn de twee gemeentes samengegaan. Ook daar is een beetje geschiedenis over te vinden. Begin 2019 telde de gemeente 34.462 inwoners. Een goede mogelijkheid dus om meer reclame in Bodegraven Reeuwijk voor jouw dienst en/of product te verwerkelijken. 

Waar ligt Bodegraven Reeuwijk?

Bodegraven Reeuwijk ligt onwijs centraal. Officieel ligt de gemeente ReBo in Zuid-Holland, maar binnen drie kwartier fiets je al de provincie Utrecht binnen. Alle grote steden, zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, zijn ongeveer een half uur tot drie kwartier met de auto van ReBo vandaan. De gemeente Bodegraven Reeuwijk ligt dus lekker centraal. Leiden, Utrecht en Gouda zijn namelijk ook binnen enkele minuten met de auto bereikt. In de gemeente ReBo rijdt om het halfuur een trein die tussen Leiden Centraal en Utrecht Centraal pendelt en beschikt over één bus die ieder half uur naar Gouda en terug rijdt. 

Om exact te weten waar Bodegraven Reeuwijk ligt, heb ik voor het gemak Google Maps toegevoegd. 

Wat is er te doen in Bodegraven Reeuwijk?

Rebo is een klein dorp, maar staat bomvol activiteiten. Ieder jaar wordt er een informatiemagazine uitgegeven waarin je alle activiteiten kunt vinden, maar je moet natuurlijk een inwoner zijn om die te ontvangen. Ik geef je dus graag een overzicht van verschillende dingen in je kunt doen in Bodegraven Reeuwijk.

 • De gemeente ReBo heeft een zustertuin met verschillende dieren
 • Je kunt in Bodegraven Reeuwijk naar het Zwembad de Kuil
 • In ReBo vindt je verschillende musea, zoals het Kaasmuseum en het Streekmuseum
 • In ReBo vindt je verschillende restaurantjes en cafeetjes
 • In Bodegraven Reeuwijk vindt je verschillende voetbalploegen, zoals VVB Bodgraven Reeuwijk, Rohda, CVC Reeuwijk en Esto. 
 • Ben je op zoek naar een hotel in Bodegraven Reeuwijk, dan kun je terecht bij Gr8 hotels

Waar staat Bodegraven Reeuwijk om bekend?

De prachtige gemeente staat bekend om een aantal activiteiten en evenementen. Om je een indruk te geven, vertel ik je graag meer over de grootste evenementen en locaties waar Re-Bo om bekend staat. 
 1. De Kaaskoningin
  Bodegraven staat bekend om het maken van kaas. Vroeger stond Boreft bomvol kaaspakhuizen, inmiddels is daar bijna niets meer van over. Ondanks in het centrum van Rebo inmiddels niet veel meer is te zien van het maken van kaas, wordt er toch ieder jaar traditie getrouw een kaaskoningin gekozen. 
 2. De Bodegraafse vakantiespelen
  Net als vele andere dorpen heeft ook Bodegraven Reeuwijk een vakantiespelen, ook wel een huttenbouw genoemd. Het unieke aan de Bodegraafse vakantiespelen is dat er voor alle leeftijden activiteiten worden georganiseerd. Voor de allerjongste tot aan de leiding die volledig op vrijwilligers draait. Tijdens de afsluiting van de feestelijke week komt het hele dorp bij de optocht kijken. 
 3. Najaarsmarkt Bodegraven
  Ieder jaar wordt in september een groot feest gehouden in Nederland. Eigenlijk wordt het dorp ieder jaar in twee delen op gesplitst. Op het Raadhuisplein tref je het hoofdpodium aan. Daar worden vaak Hollandse hits gespeeld en treden bandjes op. Voorheen op het Willemsplein, maar de afgelopen jaren naast het zwembad de Kuil wordt de najaarsbeats gehouden. Daar wordt moderne muziek gedraaid van lokale DJ’s, maar ook door grotere namen. 
 4. Borefts Beer Festival 
  Bierliefhebbers uit vele landen komen massaal naar Bodegraven Reeuwijk om te genieten van allerlei speciaal bieren. Het Borefts Beer Festival is dan vaak ook een aantal dagen. Tijdens het bier festival is er een grote tent met allerlei kraampjes. Bij ieder kraampje kun je proeven. 
 5. Reeuwijkse Hout
  Alle omstrekende dorpen kennen het Reeuwijkse Hout. Het is namelijk zo’n beetje de enige plek in de buurt die iets weg heeft van een strand. Er is namelijk de mogelijkheid om.

De huidige reclamereclameverspreiding in Bodegraven Reeuwijk

Nu vraag jij je misschien af op welke manier er momenteel aan reclameverspreiding in Bodegraven Reeuwijk wordt gedaan. Er zijn een hoop manieren waarop jij meer reclame voor je bedrijf kunt realiseren. Ik heb voor het gemak ze hier even voor je op geschreven. Kim Shares All is daar dus sinds dit jaar aan toegevoegd, daarover vertel ik je later wat meer. 

Reclame in Bodegraven via BR6

De media van tegenwoordig maakt het mogelijk om op verschillende manieren reclame te verspreiden. Bodegraven heeft zijn eigen tv zender en radiostation, genaamd BR6. Het is de publieke lokale omroep van Bodegraven Reeuwijk. Het doel van BR6 is om pluriforme informatie op lokaal niveau aan te bieden en om het platform te zijn waar inwoners en organisaties aan gedachtewisseling kunnen doen. Op de website van BR6, het radiostation en de tv zender kun je adverteren

Reclame op Rebonieuws

Je kunt er ook voor kiezen om op Rebonieuws te adverteren. Rebonieuws is het platform dat voor en door Bodegravers is opgericht. Op Rebonieuws vindt je alle informatie rondom 112 meldingen, sportactiviteiten, algemene activiteiten en nog veel meer. Alle ontwikkelingen die er in Bodegraven Reeuwijk plaatsvinden kun je terugvinden op de website. Het is mogelijk om op Rebonieuws te adverteren. Wil je bijvoorbeeld dat meer mensen jouw nieuwe vacature zien? Dan zit je bij hen aan het juiste adres. 

Adverteren in de Kijk Op Bodegraven Reeuwijk 

Iedere woensdag wordt de Kijk Op Bodegraven Reeuwijk uitgebracht. Dit is een krant die zich specifiek focust op het nieuws in de gemeente. Uiteraard is ook het KOBR een manier om aan reclameverspreiding in Bodegraven en de bijbehorende gemeenten te doen. De krant wordt namelijk ook bezorgd in Zwammerdam, Reeuwijk en Hekendorp. Je vindt hier de advertentiemogelijkheden in het KOBR.

Reclameborden in Bodegraven Reeuwijk

De gemeente heeft op een aantal plekken reclameborden staan. De gemeente stelt deze reclameborden in Bodgraven Reeuwijk beschikbaar om tijdelijke reclame te organiseren onder de inwoners in Bodegraven Reeuwijk. Om daarvan gebruik te maken, moet je contact opnemen met dit bedrijf. 

Reclame via folders en flyers in Bodegraven Reeuwijk

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om door middel van folders en flyers reclame in Bodegraven Reeuwijk te realiseren. Het bedrijf Reclameverspreiding Bodegraven neemt dit graag voor je uit handen. Wil je meer weten over Reclameverspreiding Bodegraven, kijk dan hier

Reclame in Bodegraven Reeuwijk door middel van Kim Shares All

Ook Kim Shares All behoort momenteel tot de mogelijkheden van reclameverspreiding. Op deze pagina lees je uiteraard een uitgebreide uitleg over wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik aanbied. De reclame mogelijkheden bestaat uit reclame door middel van social media kanalen en deze website. 

Hoe zorg ik voor meer reclame in Bodegraven Reeuwijk?

Sinds het begin van 2020 behoort deze website en mijn bijbehorende kanalen tot de mogelijkheden van reclameverspreiding in Bodegraven en Reeuwijk. Ik bied een aantal mogelijkheden aan om meer naamsbekendheid voor jouw dienst/bedrijf op te doen in Bodegraven en Reeuwijk. Je kunt uit de volgende constructies kiezen:

 • Een exclusief artikel over jouw dienst of product (minimaal 1500 woorden)
 • Een post en/of story op mijn social media kanalen
 • Een give-away via mijn social media kanalen
 • Een link in een nieuw artikel op Kim Shares All
 • Een link in een oud artikel op Kim Shares All
 • Het plaatsen van een banner

Waarom is het voor jou interessant om met mij samen te werken?

Ondanks bovenstaande reclameverspreidringen goede manieren zijn om meer reclame te krijgen voor jouw dienst en of product, zitten er wel degelijk nadelen aan. Niet iedere woning wilt folders, flyers en kranten ontvangen. Daarnaast let ook niet iedereen op de reclameborden. Hierdoor loop je en groot deel van je doelgroep mis. Daarnaast zijn advertentie mogelijkheden beperkt waardoor het een stuk lastiger is om de persoonlijkheid en details van jouw dienst en of product over te brengen. En ben je er niet zeker van of het de aandacht vangt van de juiste doelgroep.

Door met mij, een blogger uit Bodegraven Reeuwijk, een samenwerking aan te gaan, bereik je uiteraard ook de juiste doelgroep in de gemeente. Vele mensen vertrouwen steeds meer op de mening van micro-influencers omdat het een veel persoonlijkere manier van reclame maken is. Ook voor jou is het dus de ideale manier om meer reclame in Bodegraven Reeuwijk te realiseren. 

Wat vraag ik voor meer reclameverspreiding in Bodegraven?

Nu vraag jij je misschien af wat ik vraag voor een samenwerking. Dit hangt uiteraard af van de manier waarop wij een samenwerking aangaan. Niet alle soorten samenwerkingen staan gelijk aan elkaar en dus lopen de prijzen uiteen. Om het in een duidelijk overzicht weer te geven, zie je hier onder mijn prijslijst om voor jou meer reclame te maken in Bodegraven Reeuwijk. De prijzen zijn exclusief BTW. 

Meer over Kim Shares All

Kim Shares All is een officieel bedrijf dat zich focust op het inspireren van anderen op het gebied van een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl gaat veel verder dan enkel gezonde voeding, beweging en voldoende rust. Het gaat er namelijk ook om dat jij je goed voelt. Alle categorieën op mijn website hebben daarmee te maken. De juiste lichamelijke verzorging, leuke activiteiten en passende kleding kunnen een groot verschil brengen in je zelfbeeld, zelfvertrouwen en je algemene levenskwaliteit. 

Ik wil met de artikelen op deze website mensen inspireren en mensen in kracht zetten. De tips,tricks, merken en bedrijven die ik op mijn website benoem, helpen lezers om hun leven iets meer kleur te geven. Alle artikelen zijn dan ook gebaseerd op mijn ervaring, zodat ik lezers het beste kan adviseren en inspireren. Wil je meer kennis over mijn website voordat je meer reclame in Bodegraven Reeuwijk wilt realiseren, lees dan nog eventjes verder. 

De doelgroep van Kim Shares All 

Ik focus mij voornamelijk op iedereen die een gezonde levensstijl wilt hanteren. Voor mij betekend een gezonde levensstijl flink bewegen, lekker eten en drinken en het ondernemen van activiteiten waar je simpelweg heel vrolijk van wordt. Ik vind dat een gezonde levensstijl namelijk veel verder gaat dan bewegen en gezonde voeding. Je moet ook leven. Mijn volgers bestaan voornamelijk uit mensen tussen de 18 en 44 jaar. Dit is ongeveer 80% van mijn volgers. Bovendien zit er een mooie verdeling tussen mannelijke en vrouwelijke volgers. 

De categorieën op Kim Shares All 

Op mijn website vindt je verschillende categorieën die je hieronder kunt bekijken. Alle artikelen die ik schrijf worden onder gebracht binnen een van deze categorieën. Dit zorgt voor overzicht voor mijn volgers. Weet je nou niet precies of jouw dienst of product wel binnen een van deze categorieën past? Lees dan eventjes mijn onderwerpen-pagina. Hier leg ik uitgebreider uit wat iedere categorie inhoudt. Uiteraard kun je ook contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe bereik ik nog meer mensen in Bodegraven Reeuwijk?

Naast mijn social media kanalen, heb ik vele contacten in Bodegraven Reeuwijk. Ik behoor uiteraard tot een van de opties van reclameverspreiding in Bodegraven. Ik zie het als mijn taak om verbonden te zijn met andere ondernemers en bedrijven in Bodegraven. Op die manier ontstaan er samenwerkingen en ondernemerskansen. Daarnaast doe ik aan fitness in Bodegraven. Wekelijks ben ik vaak in de sportschool te vinden. Op die manier doe ik ook vele contacten op in Re-Bo en dat is natuurlijk handig voor meer reclame in Bodegraven Reeuwijk. 

Kim Shares All Social Media Kanalen

Mijn social media kanalen zijn een belangrijk onderdeel van mijn netwerk. Ik werk er hard aan om mijn netwerk in Bodegraven steeds verder uit te bereiden en de band met mijn volgers te onderhouden te versterken. Hieronder krijg je een indruk van mijn grootste social media kanalen, maar ik ben ook te vinden op Twitter, LinkedIn, Pinterest en op Bloglovin. Al mijn artikelen promoot ik op mijn social media kanalen om zoveel mogelijk inwoners van Bodegraven en Reeuwijk te bereiken. Hieronder heb je een indruk van de manieren waarop ik meer reclame in Bodegraven Reeuwijk kan aanbieden. 

Mijn andere social media kanalen voor meer reclame in Bodegraven Reeuwijk

Mijn laatst gepubliceerde artikelen op Kim Shares All

Iedere werkdag plaats ik uitgebreide artikelen online om mijn lezers uit Bodegraven Reeuwijk te voorzien van nieuwe artikelen om te lezen. Hieronder zie je de artikelen die het meest recentst op mijn website zijn geplaatst. Overigens doe ik er alles aan om oudere artikelen up to date te houden, te verbeteren en onder de aandacht van mijn lezers te houden. U link blijft staan. Ik promoot dan ook regelmatig oudere artikelen onder mijn volgers. 

Wil jij meer reclame in Bodegraven Reeuwijk?

Wil jij graag meer reclame voor jouw dienst, product en/of bedrijf in Bodegraven en Reeuwijk? Ik help je daar graag bij. Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ben je er nog niet helemaal over uit of we een match zijn? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Stuur mij een mailtje naar info(@)kimsharesall.nl of vul onderstaand contact formulier in. 

Ik help je graag aan meer reclame in Bodegraven Reeuwijk

Contact liefs kim