Kim Shares All

Ik wil kleine ondernemers helpen!
Kleine ondernemers

Kleine ondernemers spelen een onwijs grote rol in onze samenleving. Helaas worden ze regelmatig weggeconcurreerd door de grote jongens op de markt. Ontzettend zonde, want er zijn zoveel mooie producten en diensten die kleine ondernemers aanbieden. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop kleine ondernemers een steuntje in de rug kunnen krijgen. Ik wil ook graag mijn steentje bijdragen door kleine ondernemers aan meer (potentiële) klanten en naamsbekendheid te helpen. Ben je benieuwd wat ik aanbied, lees dan verder. 

Wat vind je op deze pagina?

Wat zijn kleine ondernemers?

Kleine ondernemers zijn ontzettend belangrijk in deze maatschappij. Lokale plaatsen zijn vaak tot op zekere hoogte afhankelijk van de diensten die zij leveren. Zo zijn het de lokale kleine ondernemers die vaak sponsoren voor buurtfeesten en dorpsfestivals. Helaas maken veel grote ondernemingen het hun moeilijk om goed geld te kunnen verdienen. Ze worden te vaak weg geconcurreerd en regelmatig zijn de kosten te hoog om productief te kunnen werken. Kleine ondernemers zijn ook vaak de toppers die voor zichzelf beginnen. Zij proberen, net als ik, een goed lopend bedrijfje op poten te zetten. Naamsbekendheid en reclame is daar een grote factor in.  

Maar liefst 99% van de twee miljoen bedrijven in Nederland valt in de categorie MKB. Dit is een mega groot gedeelte en daarmee zorgen zij voor ontzettend veel werkgelegenheid in Nederland. Meer dan 1 miljoen bedrijven valt in de categorie kleine ondernemingen. Zij hebben 1 tot 10 werknemers in dienst. Je kunt dus nagaan hoe belangrijk deze ondernemingen zijn in Nederland. 

Kleine ondernemersregeling

De kleineondernemersregeling is speciaal in het leven geroepen om kleine ondernemers te helpen. Sinds 1 januari 2020 is er een verandering geweest in de kleineondenemersregeling. Voorheen kon je (gedeeltelijk) vrijgesteld worden voor btw wanneer je in een jaar minder dan €1883,- btw betaalde. Momenteel gaat het om de omzet die kleine ondernemers gevestigd in Nederland maken. Is de omzet niet groter dan €20.000,- in een kalenderjaar, dan kunt u vrijgesteld worden voor de btw. Kleine ondernemers komen hiervoor in aanmerking wanneer ze aan bepaalde eisen voldoen. 

Wanneer u zich aanmeldt voor de kleineondernemersregeling, kunt u zich pas na 3 jaar afmelden. Houdt hier dus rekening mee. Verdient u binnen die 3 jaar meer dan €20.000,- dan moet u zich meteen afmelden. Als je meer wilt weten over afmelden van de kleineondernemersregeling, kunt u hier een kijkje nemen. 

Ook ik wil mijn steentje bijdragen om kleine ondernemers te helpen

Ik ben zelf nog een kleine ondernemer en heb nog niet besloten of ik gebruik zal maken van de kleine ondernemersrekening. Wel heb ik mijn eigen plan om kleine ondernemers te helpen. Ik ga daarom graag een samenwerking met je aan om elkaar te helpen.   

Hoe kunnen anderen kleine ondernemers helpen?

Naast wat de overheid aanbiedt, zijn er ook een hoop andere dingen die andere mensen kunnen doen om jouw als kleine ondernemer te helpen. Allereerst is reclame de sleutel tot succes. Door jouw social media kanalen te delen met hun vrienden, wordt jij sneller bekend dan wanneer je afwacht tot klanten naar jou toe komen. Probeer er dus voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw kanalen delen. 

Daarnaast is het belangrijk om lokale diensten aan te nemen en lokaal te winkelen. Daarmee help je juist de kleine ondernemers in de buurt. Reviews kunnen overigens ook doorslaggevend zijn. Een review achter laten is daarom een goede manier om kleine ondernemers te helpen. Te goed bonnen en cadeaubonnen aanschaffen, is ook een goede manier om kleine ondernemers te helpen. Dus in het kort

  1. Vraag andere om online support door ze zoveel mogelijk te liken, delen en te reageren
  2. Schaf lokale diensten aan en winkel lokaal
  3. Vraag andere reviews voor jouw diensten achter te laten
  4. Biedt te goed bonnen en cadeaubonnen aan

Hoe ga ik kleine ondernemers helpen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen is dit wat ik je aanbied. Voor een financiële vergoeding, schrijf ik een uitgebreid artikel/review over jouw product en/of dienst. Een samenwerking kan verschillende vormen aannemen en ik deel graag met jou de manieren waarop de meeste samenwerkingen met kleine ondernemers eruit zien. Heb jij een ander fantastisch idee om samen te werken, laat het me dan vooral weten. Mijn artikelen zijn overigens altijd minimaal 800 woorden, ik streef naar de 1000 of meer. 

  • Een artikel of review over jouw product/dienst
  • Een link in een nieuw artikel
  • Een link plaatsen in een oud artikel
  • Een post van uw dienst of product op mijn social media kanalen media 
  • Een banner

Wil je een pakketje of uitnodiging opsturen?

Wil je graag een pakketje naar me opsturen, dat kan uiteraard ook. Zelfs zonder officiële samenwerking mag je altijd een pakketje opsturen. Zogeheten barterdeals zijn ook welkom. Neem even contact met op, zodat ik mijn adresgegevens kan doorgeven. Je kunt contact met mij opnemen door te mailen naar info@kimsharesall.nl of door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. 

Waarom is dit interessant voor jou?

Er zijn een aantal redenen waarom dit ontzettend interessant voor is kleine ondernemers. Kleine ondernemers krijgen op die manier namelijk meer naamsbekendheid en meer reclame. Heb jij een te gek product of dienst, leuke winactie of een (tijdelijke) actie die meer reclame kan gebruiken? Door middel van mijn kanalen bereik jij meer bezoekers naar jouw website. Uiteraard pas ik een artikel over een tijdelijke (win) actie aan wanneer de actie is verlopen. Ik maak er dan een artikel van waarmee kleine ondernemers alsnog meer potentiële klanten mee bereiken. 

Voor welke kleine ondernemers is dit interessant?

Dit aanbod is uitermate geschikt voor jouw wanneer je diensten/producten aanbiedt die bij de onderwerpen op mijn website aansluiten. Hieronder krijg je een indruk over alle onderwerpen die momenteel op mijn website te vinden zijn. Naast jouw eigen marketing is het een goede aanvullende marketingstechniek om via mij jouw ideale doelgroep te bereiken. Het is namelijk mijn werk om naast het schrijven van te gekke artikelen, ook contact te onderhouden met mijn volgers en mijn netwerk uit te bouwen. Ik onderhoud dus nauw contact met jouw ideale doelgroep. 

Ik schrijf over de volgende onderwerpen

Ben je nog niet helemaal overtuigd, onder welke categorie jouw dienst of product kan vallen, bekijk dan mijn onderwerpen pagina of neem contact met mij op. U kunt mailen naar info@kimsharesall.nl of het contactformulier onder aan deze pagina invullen. Overigens voeg ik af en toe een nieuw onderwerp toe. Vraag dus gerust even naar de toekomstplannen. 

Wie is Kim?

Nu wil je misschien eerst iets meer over mij weten. Mijn naam is eigenlijk Kimberly, maar iedereen noemt mij Kim. Ik ben een echte mensen-mens en ik houd van festivals. fitness en eten. Ik ben mijn website begonnen omdat ik altijd op zoek ben geweest naar een manier om al mijn interesses te combineren. Ik vind het fijn om mijn tanden te zetten in (soms) nog onbekende terreinen. Mijn website zorgt ervoor dat ik mijn passie voor schrijven, fitness en mensen helpen kan combineren. Wil je meer te weten komen over Kim, neem dan hier een kijkje. Ook ik hoor bij de kleine ondernemers van Nederland, Kim Shares All is namelijk officieel ingeschreven als bedrijf. 

Wie is de doelgroep van kimsharesall.nl?

Door te weten welke doelgroep Kim Shares All heeft, kun je inschatten of een samenwerking met mij interessant is voor jou. Ondanks dat Kim Shares All allerlei verschillende doelgroepen aantrekt, focus ik mij grotendeels op een specifieke doelgroep. Dat andere doelgroepen er ook iets aan hebben, is natuurlijk mooi meegenomen. Mijn ideale doelgroep zijn jong volwassenen tussen de 16 en 45 jaar die zoekende zijn om het meeste uit hun leven te halen. 

Om dit nog iets specifieker te maken, gaat het mij om jongvolwassenen die tips en tricks willen om zich goed te voelen op het gebied van fitness, voeding en een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl gaat wat mij betreft verder dan voldoende eten en bewegen. Het gaat ook om je lekker voelen in je vel door je te verzorgen, goed te kleden en de dingen te doen die je leuk vindt. 

Waar staat Kim Shares All om bekend?

Om je een nog betere indruk te geven over Kim Shares All, vertel ik je graag wat mij Kim maakt. Mijn volgers kennen mij om de echtheid en de openheid. Lukt iets mij niet of zit het even niet mee, dan ben ik niet bang om dat met mijn volgers te delen. Ik ben oprecht in mijn teksten en ook naar mijn volgers. Niet het perfect plaatje, maar juist het echte leven. 

Mijn social media kanalen

Ik ben zeer actief op mijn social media kanalen. Bovendien vind ik het erg belangrijk om een goede band te onderhouden met mijn volgers en om mijn volger aantallen te laten groeien. Om je een indruk te geven op welke manieren ik te bereiken ben, geef ik je hier een overzicht. 

Facebook

Wat vraag ik in ruil van mijn hulp aan kleine ondernemers?

Aangezien ook ik de rekeningen moet betalen, vraag ik een financiële vergoeding voor deze samenwerkingen. Voor een standaard artikel met 2 links reken ik €80,-. Heb je meer specifieke eisen aan je artikelen of wil je er graag extra dingen aan toevoegen, is dat altijd mogelijk. Wil je de prijzen weten van de overige samenwerkingsvormen? Neem contact met mij op zodat we specifieke punten kunnen bespreken. U kunt mailen naar info@kimsharesall.nl of een het contactformulier hieronder invullen. 

Neem contact met me op

Op deze manier hoop ik kleine ondernemers te helpen aan meer klanten en naamsbekendheid. Heb je interesse om met mij samen te werken of heb je vragen/opmerkingen? Mail dan naar info@kimsharesall.nl of vul het contactformulier hieronder in. 

Ik hoop met je samen te kunnen werken!
Contact liefs kim