Water Away WeightWorld

Water Away WeightWorld

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Mijn gezondheid is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik train dagelijks en probeer ook zoveel mogelijk op mijn voeding te letten. Desondanks houd ik een hoop vocht vast, met name rondom mijn buik. Hierdoor zit mijn kleding niet altijd even mooi en dat vind ik erg frustrerend. Ik heb al van alles uitgeprobeerd om zoveel mogelijk vocht te verliezen, maar dit keer probeer ik een supplement uit, namelijk Water Away van WeightWorld.

Het vasthouden van vocht

Het vasthouden van vocht is voor velen een groot probleem. Je lichaam kan op veel verschillende plekken vocht vasthouden, zoals in je vingers, je enkels of je buik. Het vocht kan niet goed worden afgevoerd naar je hart omdat het vocht je bloed verlaat via jouw bloedvaten. Wanneer het erg warm is buiten gaat dit proces nog makkelijker omdat je bloedvaten verder openstaan. Het vocht blijft hangen en zwelt steeds verder op. Dit kan behoorlijk wat gewicht aannemen. Wanneer je zwanger bent en wanneer je menstrueert, kan je lichaam nog veel meer vocht vast houden. Het kan ook zijn dat je gedurende de dag veel zit of staat en daardoor vocht vasthoudt. 

Om het vocht dat je vasthoudt af te voeren, kun je een aantal dingen proberen. In sommige gevallen, kun je via de arts medicatie krijgen dat helpt om meer te plassen. Het kan zijn dat je geen fan bent van medicatie of dat je simpelweg laagdrempelig wilt beginnen. Er zijn gelukkig ook een hoop natuurlijke opties die je kunt uitproberen. Wanneer je teveel vocht vasthoudt, is het bijvoorbeeld belangrijk om juist heel veel vocht binnen te krijgen. Je lichaam gaat namelijk in paniek stand als je te weinig vocht hebt en slaat daardoor al het vocht op. Drink daarom voldoende water, thee en gezonde drankjes. 

Probeer bovendien de inname van zout te verminderen. In bijna alle maaltijden zit zout verwerkt en dat is zeker niet per se iets slechts. Je hebt namelijk zout nodig om je spieren en zenuwen optimaal te laten werken. Teveel zout is daarentegen niet verstandig. Voornamelijk in bewerkte voedingsmiddelen zit een hoop zout verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je lichaam vocht vasthoudt. Probeer dat dus zoveel mogelijk te beperken.

De inname van voldoende groente is ook cruciaal. Het zit vol met vitamines en mineralen, maar groenten bevatten ook veel water. Denk maar aan tomaat, komkommer, aubergine en dergelijke. Voldoende groente kan namelijk het vasthouden van vocht beperken. Vind je het moeilijk om veel te eten, dan kun je er ook voor kiezen om groente en fruit te drinken. Denk bijvoorbeeld aan een frozen smoothie. Je kunt tot slot ook kiezen voor supplementen die je helpen om vocht af te voeren. In dit artikel kun je over zo’n supplement lezen.

WeightWorld

WeightWorld bestaat al sinds 2005 en heeft als doel om steeds weer innovatieve producten en supplementen te ontwikkelen. Al die tijd is kwaliteit een grote vereiste voor WeightWorld. Verder vinden zij het belangrijk om een goede koopervaring aan klanten te bieden. Een ervaring vol zekerheid en waarde. De webshop van WeightWorld is vrij uitgebreid en bevat producten van over de hele wereld. Het assortiment is daardoor optimaal en alle producten voldoen aan de kwaliteitseisen die zij hebben opgesteld. Er worden ingrediënten gebruikt die al duizenden jaren hun effectiviteit hebben bewezen.

De producten op de webshop

Je kunt helaas geen fysieke winkel bezoeken, omdat Weightworld een webshop is. Op de website tref je dus een hoop verschillende producten voor je gezondheid aan. Je kunt er terecht voor allerlei supplementen gemaakt van superfoods, maar ook voor producten om af te vallen of voor verschillende welzijnsproducten. Onder de laatste categorie vallen bijvoorbeeld supplementen om de gezondheid van je hart te verbeteren, je immuunsysteem te boosten of je spijsvertering te ondersteunen. In de webshop vind je ook verschillende shapewear en producten die aansluiten bij een specifiek dieet, zoals vega en keto.

Water Away WeightWorld

Niets is vervelender dan overtollig vocht. Ik kan eerlijk bekennen dat ik daar behoorlijk last van heb, daarom gebruik ik ook een zweetband rondom mijn buik bij het trainen. Water Away is een supplement die je kan helpen om overtollig vocht te verwijderen. Daar blijft het niet bij want Water Away helpt ook om mineralen en vitaminen aan te vullen. Bij het afvoeren van vocht, gaan er namelijk ook cruciale vitaminen en mineralen verloren. Je lichaam heeft die stoffen nodig om allerlei processen in werking te zetten. Water Away bevat onder andere vitamine B6, kalium, buchu blad, paardenbloem, groene thee en watermeloen. 

Om dit supplement van WeightWorld te gebruiken, is het de bedoeling dat je 2 capsules per dag inneemt. Dit doe je minstens een halfuur voor de maaltijd. Je kunt de Water Away capsules innemen met water. Het wordt niet aangeraden om meer dan deze hoeveelheid in te nemen. Een pot bevat voldoende capsules, namelijk 180, om 3 maanden van de voordelen van Water Away WeightWorld te profiteren. Je hebt voor €17,99 al een pot in huis. Overigens kun je ook meerdere potten kiezen, in verhouding ben je dan goedkoper uit. Via deze link kun je alle opties bekijken.

De ingrediënten van Water Away WeightWorld 

Vitamine B6 (als Pyridoxine Hcl), Kalium (als kaliumchloride), Buchu blad extract 10:1, paardenbloem wortel extract 5:1 (3% flavonoïden), groene thee-extract 10:1 (40% Polyfenolen), cranberry-extract 36:1, jeneverbes extract 2:1, appelciderazijn (37% biologisch zuur), druivenpit extract 10:1 (95% Proanthocyanidinen), capsicum extract 8:1, watermeloen sap poeder, capsule – hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen – siliciumdioxide en magnesiumstearaat. 

De voedingswaarden van Water Away WeightWorld

Voedingswaarden van Water Away WeightWorld

Portie: 2 Capsules

Porties per verpakking : 90

Hoeveelheid per portie

%NRV✝︎

Vitamin B610 mg3570
Potassium50 mg2
Buchu Leaf Extract50 mg*
Dandelion Root Extract170 mg*
Green Tea Extract110 mg*
Cranberry Extract20 mg*
Juniper Berry100 mg*
Apple Cider Vinegar110 mg*
Grape Seed Extract50 mg*
Capsicum Extract50 mg*
Watermelon Juice Powder50 mg*

✝︎Nutrients Reference Value

*NRV not established

Andere ingrediënten: Hydroxypropyl Methylcellulose, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Caspsule Shell: Hypromellose (HPMC)
Weight world Water Away

De werkzame stoffen van Water Away WeightWorld

De capsules van Water Away WeightWorld zitten bomvol werkzame stoffen die uiteindelijk voor de beloofde resultaten zorgen. Om beter te beoordelen welke resultaten het product zou moeten bieden, vind ik het altijd heel leerzaam om te weten wat de ingrediënten precies doen. In de capsules van Water Away WeightWorld zitten de volgende ingrediënten verwerkt, namelijk vitamine B;  kalium; buchu-blad; paardenbloemwortel; groene thee extract; jeneverbes; appel cider vinegar; druivenpit extract; paprika extract en watermeloensap. Al deze ingrediënten hebben een doel en je leest direct waar deze ingrediënten voor zorgen.

Water Away bevat vitamine B6

Vitamine B6 is een cruciaal onderdeel voor de stofwisseling van je lichaam. Het helpt je lichaam namelijk om de werking van je hormonen te reguleren en je hebt vitamine B nodig om te groeien, het aanmaken van bloed en om je immuunsysteem te onderhouden. Een van de symptomen dat je lichaam vitamine B6 tekort komt is het vasthouden van teveel vocht. Het is dus wel logisch dat er vitamine B6 aan de capsules zijn toegevoegd.  

Kalium is ook een ingrediënt

Kalium is een belangrijk onderdeel om de vochtbalans in je lichaam te reguleren. Dit doet kalium samen met chloride en natrium. Verder speelt het een cruciale rol in de werking van je zenuwen en de werking van je spieren. Bovendien zorgt kalium ervoor dat je bloeddruk aanzienlijk wordt verminderd. Echter is het dan wel belangrijk om de zoutinname te verminderen. Verder kan een hogere inname van kalium de kans op een beroerte verminderen.

WeightWorld Water Away bevat buchu-blad extract

Overtollig vocht raak je voornamelijk kwijt door middel van je blaas en je urineweg. Het is daarom cruciaal dat die goed werken. Buchu-blad extract heeft een ontstekingsremmende werking. De plant wordt vaak ingezet bij urineweginfectie, diarree, misselijkheid, reuma en cellulitis. Het is een krachtig geneesmiddel dat al honderden jaren wordt gebruikt. Buchu-blad extract ook wordt gebruikt voor het afdrijven van vocht. Het is dus ook goed te verklaren dat Water Away WeightWorld ook Buchu-blad extract bevat.

Het vochtafdrijvende supplement bevat paardenbloemwortel

Opnieuw een ingrediënt om je nieren te ondersteunen. Paardenbloemwortel werkt namelijk erg stimulerend op de nieren en de blaas, maar ook op de lever en de gal. Verder werkt dit ingrediënt ook stimulerend op de spijsvertering en de stofwisseling. Het zit bomvol vitaminen en mineralen en zorgt daardoor voor een sterker lichaam. Paardenbloemwortel zit vol met antioxidanten en werkt bovendien antibacterieel. Alleen maar extra voordelen dus.

Water Away van Weightworld bevat groene thee extract

Groene thee is cruciaal bij de afbraak en uitscheiding van toxines. Daarnaast werkt deze stof ontstekingsremmend. Het is zelfs bewezen dat groene thee bescherming biedt tegen kanker. Bovendien zitten er een hoop voordelen aan groene thee extract. Het is namelijk goed voor hart en bloedvaten; het vermindert de kans op een beroerte; het vermindert stress en vermoeidheid en groene thee helpt je bij het afvallen. Groene thee voorkomt verder problemen met je gebit en verbetert je huid. Dit komt omdat groene thee vol zit met antioxidanten.

Er zit jeneverbes in het vochtafdrijvende supplement verwerkt

In de capsules van Water Away WeightWorld zit ook jeneverbes verwerkt. Een bes die perfect is om overtollig vocht af te voeren. Jeneverbes wordt overigens ook geadviseerd bij oedeem. Het ondersteunt namelijk het afvoeren van de urine. Dit is een belangrijke eigenschap voor mensen met overgewicht en mensen die erg veel zout voedsel eten. Verder ondersteunt de jeneverbes de spijsvertering. Bovendien helpt jeneverbes om voldoende gifstoffen af te voeren. Dit is aan te raden bij mensen met reuma en andere reumatische aandoeningen, zoals het Syndroom van Tietze

Jeneverbes versnelt het plassen. Dit houdt in dat je vaker naar de wc moet gaan en dat je beter uit plast. Je kunt je voorstellen dat dit positief werkt bij mensen met overtollig vocht. Overigens helpt de jeneverbes tegen blaas- en urinebuis ontstekingen. Verder verstevigt de jeneverbes je spieren en je huid. Op die manier kun je op een gezonde manier functioneren. 

Water Away bevat Appel Cider Vinegar

Het is belangrijk om alle gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Appel cider vinegar helpt daarbij. Het ondersteunt je nieren en lever bij het uitscheiden van alle stoffen. Dat is een belangrijk onderdeel om overtollig vocht en alle afvalstoffen te verwijderen. Bovendien versnelt de appel cider vinegar de stofwisseling, stimuleert vetverbranding en gaat de opslag van overtollig vet tegen. Verder is het ook goed voor een stralende huid en ondersteunt het je darmen. Eerder probeerde ik al eens Appel Cider Vinegar gummies. Wil je daar mee over weten, dan kun je daar hier meer over lezen.

Druivenpit extract is ook in het supplement verwerkt

We zijn er nog niet want Water Away bevat ook druivenpit extract. Druivenpit extract bevat het stofje proanthocyanidinen. Dit is een extreem sterke antioxidant. Naast het feit dat dit stofje ontstekingen vermindert en het lichamelijk herstel versnelt heeft het nog vele andere voordelen. Het gaat bijvoorbeeld te hoog cholesterol tegen en heeft een positief effect in het herstel van zenuwschade. Druivenpit extract heeft ook een positief effect in het helen van wonden. 

Bovendien kun je dit stofje in combinatie met calcium innemen om je botsterkte te bevorderen. Het houdt daar niet op want proanthocyanidine biedt veel meer voordelen voor je hart en de bloedvaten, dan vitamine A, C of E zouden bieden. Er zijn een aantal voordelen waarom druivenpit extract zo goed werkt bij het afvoeren van vocht. Het heeft namelijk een verlagend effect op je urinezuurspiegel. Verder verbetert het de bloedcirculatie in de benen en vermindert vochtretentie bij premenopauzale vrouwen. Een betere bloedsomloop betekent een betere afvoer van afvalstoffen en daarmee ook het afvoeren van overtollig vocht. 

Water Away bevat ook Paprika-extract

Opnieuw een ingrediënt bomvol antioxidanten. Paprika’s zitten namelijk bomvol vitaminen en mineralen die je lichaam maar al te graag opneemt. Gek genoeg zitten er aan paprika’s een hoop voordelen. Paprika’s zorgen voor een sterker immuunsysteem dankzij de vitamine C. Verder ondersteunt paprika een gezonde en mooie huid. Opnieuw door de vitamine C. Paprika-extract is ook een bron van kalium en dat helpt je bloedvaten en je hart te onderhouden. Het is belangrijk dat je hart en de bloedvaten goed werken, omdat daardoor alle afvalstoffen worden afgevoerd. 

Watermeloensap is ook een ingrediënt

Wanneer je veel vocht vasthoudt, is het belangrijk om alsnog veel te drinken. Eerder deelde ik al dat het innemen van voldoende water kan helpen wanneer je veel vocht vasthoudt. Soms is dat lastig en kan het helpen om voedingsmiddelen in te nemen die uit veel vocht bestaan. Watermeloen is er daar eentje van. Het hydrateert je lichaam maximaal. Je bent op die manier minder moe en je organen worden ondersteunt. Verder helpt vocht om je afvalstoffen af te voeren. Het is dus best wel logisch dat er watermeloensap aan de capsules zit toegevoegd.

Mijn ervaring met Water Away WeightWorld

Er zit geen geur of smaak aan de capsules. Dat is geloof ik ook niet per se de bedoeling. Het komt regelmatig voor dat ik veel moeite heb om supplementen of medicatie door te slikken. De capsules of pilletjes blijven hangen en lossen dan al half op mijn tong op. Niet bepaald smakelijk. En al helemaal niet bevorderend wanneer ik meerdere capsules of pilletjes in moet nemen. Gelukkig is dat bij de deze capsules niet het geval. De pilletjes slikken erg makkelijk door. Sterker nog beide capsules waren na 1 keer slikken al weg.

Gek genoeg had ik de eerste dag al direct het idee dat ik veel vaker moest plassen dan normaal gesproken. Ik hoop natuurlijk dat dat een goed teken is. De resterende dagen werd het aantal keer dat ik moest plassen wel wat minder, maar nog steeds wel meer dan wanneer ik de pillen niet gebruikte. Ook heb ik het idee dat mijn maag iets platter lijkt dan voor het gebruik van het vochtafdrijvende supplement. Dat vind ik ook een mooi teken. Na een week ben ik voor het eerst op de weegschaal gaan staan en was ik maar liefst 0,5 kilo kwijt geraakt. Dat vind ik dus zeker een groot succes. 

Wil jij Water Away WeightWorld aanschaffen?

Kun je niet wachten om van alle voordelen van deze capsules te profiteren? Je kunt voor €17,99 een pot aanschaffen met 180 capsules. Bovendien kun je kiezen uit een aantal deals, zodat je meerdere potten hebt. Je kunt namelijk 2 potten aanschaffen voor €32,38 en 3 potten voor €43,17. Via deze link kun je een pot aanschaffen. 

Conclusie over Water Away WeightWorld

Heb je last van overtollig vocht, dan kan het een behoorlijke strijd zijn om van al dat vocht af te komen. Je kunt bepaalde voeding inzetten of juist vermijden met de hoop om van het vocht af te komen. Toch is het niet altijd zo simpel. Je kunt er ook voor kiezen om WeightWorld Water Away tabletten in te zetten om je lichaam een handje te helpen al het vocht af te voeren. Tijdens het gebruik zul je merken dat je minder vocht vasthoudt, iets afvalt en bovendien platter lijkt.

Heb jij last van overtollig vocht?

*Dit artikel bevat een samenwerking

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

Is hennepolie gezond
Health

Is hennepolie gezond?

Er zijn verschillende manieren om aan je mentale en lichamelijke gezondheid te werken. Een van die manieren is gek genoeg met hennepolie. Is hennepolie gezond?

Lees verder >
%d bloggers liken dit: