Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Voeding is voor ieder mens een belangrijk onderdeel. Door middel van voeding kom je aan energie, koolhydraten, vitamines en mineralen. Ik ben geen grote eter en dus is het niet altijd even makkelijk om aan alle nodige voedingsstoffen te komen. Het is voor mij soms echt een strijd om de juiste hoeveelheid binnen te krijgen. Gelukkig zijn er ook drankjes die daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een frozen smoothie. Natuurlijk Presteren biedt bovendien ook een oplossing aan om voldoende groente en fruit binnen te krijgen, namelijk Healthboost Green Juice. Ik deel in dit artikel alles over het drankje.

Op deze pagina kun je over het volgende lezen

Over Natuurlijk Presteren

Jochum Smid is de oprichter en eigenaar van Natuurlijk Presteren. Hij heeft voeding, wetenschap en biohacking met elkaar gecombineerd om zijn bedrijf op te richten. Meneer Smid is op het idee gekomen tijdens zijn studententijd. Hij wilde namelijk op een natuurlijke en gezonde manier zijn concentratie verbeteren. In zijn omgeving gebruikte veel klasgenoten illegale middelen om langer te kunnen concentreren. Natuurlijk Presteren is een veilig en natuurlijk alternatief om hetzelfde resultaat te bieden. Inmiddels is de webshop van Natuurlijk Presteren uitgegroeid en bestaat nu uit meer dan 20 verschillende producten.

Wanneer je kijkt naar de zorg in Nederland gebruiken meer dan 10 miljoen mensen medicijnen met allerlei bijwerkingen die enkel symptomen bestrijden. Het daadwerkelijke probleem blijft eigenlijk bestaan. In veel gevallen is het gebrek aan beweging, gezonde voeding en het gebrek aan vitamines en mineralen het probleem. Natuurlijk Presteren zorgt ervoor dat jij voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt om onder andere meer energie te krijgen. Dit inspireert uiteraard om meer te bewegen en gezonder te leven. 

De producten van Natuurlijk Presteren

Zoals je eerder hebt kunnen lezen bestaat de webshop uit meer dan 20 verschillende producten. Alle producten hebben een ander doel en dus is er voor iedere persoonlijke situatie wel een product te vinden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan producten die helpen om af te vallen, producten om je gewrichten en botten te ondersteunen of producten die helpen bij je concentratievermogen. Verder is de lijst echt oneindig: van producten om je haar en nagels te ondersteunen tot producten voor een detox. Er is overigens ook de mogelijkheid om producten specifiek voor kinderen aan te schaffen.

Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Een drankje om je vermoeidheid te verminderen, de gezondheid te verbeteren en om de werking van je darmen te ondersteunen, hoe mooi klinkt dat?! Healthboost Green Juice biedt dat allemaal. Het sapje bestaat uit meer dan 35 ingrediënten. De website van Natuurlijk Presteren geeft aan dat het drankje smaakt naar zoete citrusvruchten met een hintje groene thee. Je zou de smaak van groente niet moeten proeven. Healthboost Green Juice bevat 25 verschillende groente en fruitsoorten, bovendien bevat het 3,6 gram vezels per sapjes. Ieder sapje bevat ongeveer 25 calorieën en bevat enkel plantaardige ingrediënten. Ideaal voor veganisten en vegetariërs. 

Het is de bedoeling dat je een energieboost krijgt van het drankje, zodat je energie hebt om dingen te doen die je al snel laat liggen. Denk bijvoorbeeld aan een sportsessie of het leren van een nieuwe taal. Het drankje geeft net die extra boost om het meeste uit je leven te halen. Daarnaast zorgt dit drankje ervoor dat je op een snelle en lekkere manier heel veel gezonde groente, fruit en superfoods binnenkrijgt.

Hoe gebruik je Healthboost Green Juice?

Je kunt maar liefst 30 tot 60 drankjes uit de hele pot Healthboost Green Juice halen. Dit loopt nogal uit elkaar, maar de juiste hoeveelheid hangt van de dosering af. Om de Green Juice klaar te maken kun je kiezen voor een scoop van 10 gram. Dat is namelijk de aanbevolen hoeveelheid wanneer je niet voldoende groente binnenkrijgt. Je kunt ook kiezen voor een ondersteunende hoeveelheid. Kies dan voor een scoop van 5 gram. Dat is namelijk een halve maatschep. Dat is de aanvullende hoeveelheid wanneer je bijvoorbeeld wel voldoende groente eet. Voor een maatschep van 10 gram heb je 200 milliliter water of vruchtensap nodig. 

De ingrediënten van Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice
Ingrediënten (per dosering, 10 gram)Hoeveelheid
Tarwegras (glutenvrij)5600 mg
Acacia Arabica vezels1240 mg
Fruits & Greens 1:100 extract:  Spinazie, boerenkool, frambozen, paprika, banaan, broccoli, witte kool, pastinaak, kiwi, mango, pruimen, gember, cranberry, limoen, sinaasappel, kers, citroen, bloemkool, rucola, alfalfa, erwt, bosbes, aardbei, wortel en radijs740 mg
Appelvezels720 mg
Chlorella 300 mg
Acerola extract190 mg
Groene thee ( Catechines)30 mg 
Druivenpit extract (95% OPC)30 mg
Siberische Ginseng (10:1)10 mg
Lactospore® (probiotica)46 mg
Spirulina700 mg
Digezyme® enzym-complex (protease, amylase, lipase, lactase en cellulase)46 mg
Policosanol complex 30 mg
De voedingswaarde van Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Voedingswaarde per sapje (10 gram):
25 kcal, 0.26 g vet, 2.22 g koolhydraten, waarvan 0.5 g natuurlijke suikers, 3.61 g vezels, 1,6 g eiwit, 0.028 g zout.

Overige cruciale informatie over Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Dit product bevat geen:
Gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine, lupine en weekdieren.

Healthboost Natuurlijkpresteren

De voordelen van Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Het is uiteraard onwijs belangrijk om elke dag voldoende vitaminen en mineralen te nuttigen. Toch is dat niet voor iedereen even makkelijk. Natuurlijk Presteren Healthboost is dan voor velen een goede manier om alsnog aan alle voedingsstoffen die je nodig hebt te komen. Er zitten echter nog vele andere voordelen aan deze gezondheidsbooster. Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice zorgt voor de volgende punten:

 1. Healthboost Green Juice vermindert vermoeidheid

  Een van de grootste voordelen is dat Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice voor extra energie zorgt. Doordat er onder andere spirulina, Acerola en Chlorella in zit, zit het drankje barstensvol vitamine C en vitamine B12. Vitamine C ondersteunt onder andere je weerstand en zorgt voor de juiste opname van ijzer. Vitamine B12 helpt je lichaam om rode bloedcellen te maken en daardoor bij het verspreiden van zuurstof. Bovendien is het een bron van plantaardige magnesium. Dat helpt je lichaam om brandstof onder meer om te zetten in energie. 

 2. Green Juice verbetert je spijsvertering

  Naast een goede gezondheid, is een goede spijsvertering ook erg belangrijk. Dit betekent dus de juiste inname van het aantal vezels. Healthboost Green Juice bevat tarwegras, appel en acacia arabica. Deze ingrediënten zitten vol vezels die je lichaam kan opnemen. Bovendien bevat het sapje gepatenteerde probioticum Lactospore®. Dat is een probiotica die de goede bacteriën in je darmen aanvult. Verder bevat Healthboost Green Juice ook gepatenteerde enzymcomplex Digezyme®. Dat helpt je lichaam om voedingsmiddelen beter af te breken, zodat het ook beter opgenomen kan worden.

 3. Het ondersteunt je immuunsysteem

  Vanwege de uitgebreide lijst aan groente en fruit die als ingrediënten worden gebruikt, zit het drankje bomvol antioxidanten. Die heb je nodig om je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen namelijk erg veel schade aanbrengen aan weefsel en cellen. Wanneer er schade is aangebracht, heet dat oxidatieve stress. Dat kan leiden tot kanker, schade aan de zenuwen of hart- en vaatziekten. Antioxidanten helpen om vrije radicalen te neutraliseren om schade te beperken.

 4. Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice vervangt verschillende supplementen

  Misschien gebruik je wel verschillende supplementen om je lichaam te voorzien van alle benodigde stoffen. Je neemt wat extra vitamine D, magnesium en misschien wel Omega 3. Voor je het weet, slik je een hele hand vol supplementen. Natuurlijk Presteren vervangt alle supplementen met 1 drankje namelijk Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice. Vanwege de uitgebreide lijst aan ingrediënten heb je aan dit sapje al voldoende.

 5. Het verbetert je algehele gezondheid

  Dankzij alle ingrediënten van de Healthboost Green Juice hoef jij je geen zorgen meer te maken of je wel voldoende vitamines, vezels en mineralen binnenkrijgt. Je bent ervan verzekert dat je hoe dan ook voldoende voedingsstoffen inneemt. Het sapje zorgt ervoor dat jij maar liefst 27 verschillende soorten groente en fruit binnenkrijgt. Alle ingrediënten dragen bij aan de cruciale processen in je lichaam. De ideale combinatie dus voor je lichaam om te functioneren.

Mijn ervaring met Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Het is een flinke pot en dus kun je er behoorlijk wat drankjes van maken. Zodra je de pot openmaakt, komt de lucht van thee, gras en groente je tegemoet. Niet de meest prettige geur wanneer je geen makkelijke eter ben. Het maatschepje zat vrij onder in de pot, maar gelukkig heb ik hem gevonden. Wanneer je op het maatschepje kijkt, zie je aan de binnenkant verschillende maten aangegeven. Dat maakt het makkelijk doseren. In eerste instantie heb ik een volle maatschep in een groot glas gegooid en 200 milliliter toegevoegd. Dit heb ik gemengd met een lepel, maar ik bleef klontjes houden. 

Het beste is dus om een shake beker te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat alle klontjes makkelijker oplossen. Uiteindelijk komt het natuurlijk aan op de smaak en het effect van het drankje. Ik moet zeggen dat zodra je het drankje goed heb vermengt de geur van groene thee eigenlijk blijft hangen, maar er zit ook een licht zoete geur aan. Dat is ook exact hetgeen dat je proeft zodra je een aantal slokken neemt. In het begin proef je een zoete smaak, maar daarna proef je toch wel de smaak van een hele sterke groene thee. Het is naar mijn mening niet een hintje zoals er op de website staat. 

Ben je niet zo dol op de smaak wanneer je het hebt vermengt met water? Je kunt er dan ook voor kiezen om Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice te mixen met vruchtensap. Heb je geen vruchtensap in huis, dan kun je ook je eigen vruchtensap maken. Volg het recept van een smoothie, maar voeg er wat meer vocht aan toe. De overheersende smaak is dan die van het vruchtensap. In mijn geval maakte dat het wel makkelijker om te drinken. Alhoewel ik de variant met water ook wel smakelijk vond. Ik voelde me al na enkele keren veel energieker en gezonder.

Wil jij Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice aanschaffen?

Kan jij niet wachten om deze Healthboost Green Juice uit te proberen? Je kunt een pot van 300 gram aanschaffen voor €43,95. Heb je interesse, klik dan op deze link. Momenteel is er ook een mooi actie om 3 potten aan te schaffen voor maar liefst €99,-. Heb je interesse in de aanbieding van 3 potten, klik dan op deze link. Uiteraard kun je bij de webshop van Natuurlijk Presteren ook terecht voor allerlei andere producten, maar je hebt ook een hoop voordeelpakketten. Verschillende producten worden dan met elkaar gecombineerd zodat jij de perfecte dosering hebt om je probleem aan te pakken en / of je gezondheid te verbeteren.

De conclusie over Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice

Heb je moeite om de juiste hoeveelheid fruit en groente dagelijks te eten, dan is Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice de ideale oplossing. Green Juice zorgt voor extra energie en een betere spijsvertering. Bovendien krijgt je algehele gezondheid er een flinke boost van. Dat houdt in dat je immuunsysteem ook een stuk sterker is. Het drankje is smakelijk, maar het kan wat moeizaam drinken wanneer je geen fan bent van sterke groene thee. Je kunt het poeder ook mengen met vruchtensap. Je kunt een pot aanschaffen voor €43,95 en met één pot kun je 30 tot 60 drankjes maken.

Kom jij aan voldoende groente en fruit?

*Dit artikel betreft een samenwerking

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: