MKBM Slimming powder + Extra strong review

MKBM Slimming powder + MKBM Slimming powder extra strong

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Waar ik eerder al van het merk Mykillerbodymotivation MKBM proteïne water mocht uitproberen, is het dit keer tijd om mij aan iets anders te wagen. Ik mag namelijk de slimming powder uitproberen. Nog nooit eerder heb ik slimming powder uitgeprobeerd. Het zou je onder andere helpen om je hongergevoel te stillen. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar dit product. In dit artikel lees je alles over MKBM slimming powder en MKBM slimming powder extra strong. 

Mykillerbodymotivation MKBM

Mykillerbodymotivation is het sportplatform van Fajah Lourens. In 2013 besloot Fajah Lourens om op Instagram haar liefde voor fitness en sport te tonen. Al snel groeide dit account uit tot een groot succes en opende ze een website, Mykillerbodymotivation.com. Op die website poste Fajah nog meer sport filmpjes, tips en tricks. Uiteindelijk is MKBM uitgegroeid tot een van de bekendste sportmerken van Nederland. Door het succes van het Instagram-account en de website, heeft Fajah doorgepakt met boeken en de MKBM webshop. 

MKBM webshop

In de webshop van MKBM vind je verschillende producten en artikelen. Zo tref je er eiwitrijke producten aan, maar ook supplementen, eten & drinken, sportattributen en sportkleding aan. Je kunt er uiteraard ook terecht voor de Mykillerbodymotivation bestseller boeken van Fajah Lourens en verschillende verzorgingsproducten. In ieder geval voldoende producten om naast de slimming powder van MKBM mee uit de voeten te kunnen.  

Wat is slimming powder?

Het ene merk noemt het vetverbranders en het andere merk noemt het slimming powder. Hoe ze het ook noemen, het principe komt op hetzelfde neer. Slimming powders zijn namelijk een mengsel van stoffen die ervoor zorgen dat jouw metabolisme, of je stofwisseling, geactiveerd wordt en wordt versneld. De stoffen die in slimming powders zitten verwerkt, zorgen ervoor dat vetcellen makkelijker worden afgebroken, omdat je lichaam die stoffen als energiebron zal gaan gebruiken. Ook onderdrukt het je honger gevoel. Uiteraard hangt het resultaat af van wat én hoe vaak je eet, hoe vaak je sport en hoe je levensstijl eruit ziet. 

Wat doet slimming powder?

Het voordeel van slimming powders is dat ze je helpen met afvallen. De stoffen in de slimming powder zorgen ervoor dat jij meer energie hebt en dus meer en langer kan bewegen, maar ze zorgen er ook voor dat de vetverbranding wordt verhoogt. De vetverbranding van je lichaam wordt door de stoffen in het poeder geactiveerd en dus zal je ook vet verliezen terwijl je op de bank zit of achter je bureau zit. Je zult dus ook in rust vet verliezen dankzij het gebruik van slimming powder. Om dit proces te verhogen is het belangrijk om er wel bij te blijven bewegen. 

Doordat je stofwisseling versnelt, zul je ook veel minder afvalstoffen vasthouden. Je lichaam verbrand namelijk alle stoffen veel sneller en scheidt te stoffen ook veel sneller uit. Een ander voordeel is dat slimming powders stoffen bevatten waardoor jij een vol gevoel hebt. De stoffen in de vetverbranders laten je lichaam denken dat het geen honger heeft omdat de prikkels minder goed worden doorgegeven. Dit helpt je dus om minder calorieën te eten en uiteindelijk af te vallen. 

Hoe gebruik je slimming powder?

Er zijn heel veel verschillende vetverbranders/fatburners op de markt. Je hebt ze in poedervorm, maar je hebt ze ook als tabletten. Overigens zijn er (helaas) ook een hoop producten op de markt die niet goed werken. Kijk dus altijd goed naar de recensies van slimming powders voordat je ze aanschaft. Ieder product gebruik je ook weer anders. Volg de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op. Het is nooit verstandig om meer te gebruiken dan de voorgeschreven hoeveelheid. Een teveel aan dit soort afslankproducten kunnen schadelijk zijn voor je lichaam. Het ene product hoef je slechts  één keer per dag in te nemen en het andere product mag je vaker innemen.

Wat zijn de gevaren van slimming powder?

Veel mensen nemen vetverbranders in ter vervanging van een gevarieerde maaltijd. Dit is niet de bedoeling. Je lichaam heeft de vitamines, koolhydraten en voedingsstoffen van een gevarieerd en gezond dieet nodig. Zorg er dus voor dat je naast slimming powders, gezond blijft eten en bewegen. Een vetverbrander is in geen enkel geval te gebruiken als vervanging van een gevarieerd dieet of een gezonde levensstijl. Je zult bovendien de meeste resultaten behalen wanneer je voldoende blijft bewegen en goed blijft eten. 

Aangezien er verschillende stoffen in slimming powders zitten waar je lichaam heftig op kan reageren, zoals cafeïne en bèta-alanine, kunnen er bijwerkingen ontstaan. Overigens gebeurt dit minder vaak dan bij medicatie. De volgende bijwerkingen kunnen ontstaan: misselijkheid, duizeligheid en/of rusteloosheid en kan het ervoor zorgen dat je last van je maag of diarree krijgt. Om de klachten / bijwerkingen zo laag mogelijk te houden is het verstandig om slimming powder bij het ontbijt of bij de lunch in te nemen. Je kunt slimming powder beter niet s avonds innemen. Het kan namelijk een negatief effect hebben op je nachtrust. 

Wanneer je slimming powder langdurig gebruikt, kan er gewenning optreden. Je lichaam past zich dan aan en het effect dat de poeder heeft, wordt dan minder. Je bent geneigd om dus steeds meer in te nemen en dat maakt het gebruik van slimming powder gevaarlijk. Het innemen van meer dan de dagelijkse dosis is erg onverstandig. De kans op bijwerkingen wordt dan vergroot en je kunt blijvende schade oplopen. Het is dus verstandig om het gebruik van slimming producten tussentijds te stoppen. Je lichaam heeft dan tijd om te ontwennen. 

Tot slot is het goed om te benoemen dat je op moet passen met slimming powders / vetverbranders uit het buitenland. In het buitenland kunnen de afslanksupplementen stoffen bevatten die in Nederland illegaal zijn. Een voorbeeld hiervan is Ephreda. In Nederland is deze stof in 2004 verboden omdat er verschillende mensen aan zijn overleden en er door het gebruik psychische en lichamelijke klachten kunnen ontstaan. 

MKBM Slimming powder

MKBM slimming powderSinds oktober 2019 heeft Mykillerbodymotivation nu ook MKBM slimming powder. Een afslankpoeder dat niet alleen het hongergevoel verminderd, maar ook nog is veel meer energie geeft gedurende de dag. Ideaal voor fanatiek sporters, maar ook wanneer jij niet helemaal fit voelt. Een futloos gevoel is dus zeker verleden tijd, omdat hij je immuunsysteem en weerstand een boost geeft. MKBM slimming powder is er in de smaak watermeloen. Wil je meer informatie lezen over MKBM slimming powder, kijk dan hier.

MKBM slimming powder bevat onder andere creatine, groene thee, guarana en cafeïne. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier. Ook kun je op de Mykillerbodymotivation meer informatie vinden over deze stoffen. Slimming powder MKBM is geschikt voor vegetariërs.  

Hoe gebruik je slimming powder MKBM?

MKBM slimming powder hoef je slechts 1 keer per dag in te nemen. Het is overigens belangrijk om de dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Je mengt 6 gram slimming powder met 200 gram water. Na opening is het product beperkt houdbaar. Bewaar de slimming powder in een koele en droge plek. De slimming powder bevat hygroscopische ingrediënten. Die veroorzaken klonten wanneer je het niet koel en droog bewaart. 

De ingrediënten van slimming powder MKBM

creatine monohydraat, beta-alanine, ascorbinezuur (vitamine C), smaak: watermeloen, l-carnitine-basis, guarana-extract 10%, groene thee-extract, zuurteregelaar: natriumbicarbonaat, cafeïne anhydraat, antiklontermiddel: silicium kooldioxide, zout, zoetstof: steviolglycosiden van stevia, kleurstof: bietenconcentraat, nicotinezuur (vitamine B3), cyanocobalamine (vitamine B12), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)

Allergenen: kan mogelijk sporen van gluten bevattende granen, ei, vis, noten, soja en melk bevatten.

De voedingswaarden van slimming powder MKBM
Voedingswaarde/Nutritional valuePer 100 gramPer 6 gram
Energie509,3 kJ/121,1 kcal30,6 kJ/7,3 kcal
Vetten0.0 g0.0 g
Waarvan verzadigd0.0 g0.0 g
Koolhydraten4.7 g0.3 g
Waarvan suikers1.0 g0.1 g
Vezel0.0 g0.0 g
Eiwit24.3 g1.5 g
Zout3.52 g0.21 g
De samenstelling van slimming powder MKBM per 6 gram
Creatine monohydraat2923,2 mg
Bèta-alanine1200 mg
Vitamine C400,2 mg
L-Carnitine252 mg
Guarana200,4 mg
Groene thee extract180 mg
Cafeïne141,3 mg
Vitamine B3 (niacine)12,8 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)1,1 mg
Vitamine B12 (cyanocobalamine)2.0 µg

*Tekst gaat onder de afbeelding verder

Mykillerbodymotivation slimming powder samenstelling

MKBM Slimming powder Extra strong

De nieuwste variant van MKBM slimming powders, is MKBM slimming powder Extra Strong. MKBM Slimming powder Extra strong is te verkrijgen in de smaak ananas. Ook een vrij tropische smaak dus. Naast de smaak is het verschil tussen MKBM slimming powder extra strong en de normale variant, dat in MKBM slimming powder extra strong 3 keer zoveel cafeïne en groene thee zit. De energie kick die je van MKBM slimming powder extra strong moet krijgen is dus veel hoger. Verder is de werking van MKBM slimming powder extra strong hetzelfde als de normale variant, alleen is deze niet aan te raden op een lege maag. 

Hoe gebruik je MKBM slimming powder extra strong?

MKBM slimming powder extra strong werkt hetzelfde als de andere variant. Je mengt 6 gram slimming powder met 200 ml water. Overigens is het belangrijk om dit product niet op een lege maag te gebruiken. Hij bevat namelijk 3 keer zoveel nog meer cafeïne. Ook dit product moet je droog en koel bewaren. Gebruik niet meer dan de dagelijkse hoeveelheid. 

De ingrediënten MKBM slimming powder extra strong

creatine monohydraat, beta-alanine, ascorbinezuur (vitamine C), voedingszuur: citroenzuur, l-carnitine, 3% groene thee extract, cafeïne anhydraat, natuurlijk aroma, zoetstof: stevia, guarana extract, maltodextrine, kleurstof: kurkuma, nicotinamide (vitamine B3), pyridoxine (vitamine B6).

Allergenen: kan mogelijk sporen van glutenbevattende granen, ei, vis, noten, soja en melk bevatten.

De voedingswaarden van MKBM slimming powder extra strong
oedingswaarde/Nutritional valuePer 100 gram Per 6 gram
Energie/Energy178 kJ/ 42 kcal11 kJ/ 3 kcal
Vetten/Fat0 g0 g
Waarvan verzadigde vetzuren/Of which saturated0,1 g0 g
Koolhydraten/Carbohydrates4 g0 g
Waarvan suikers/Of which sugar1,5 g0,1 g
Vezels/Fiber0,1 g0 g
Eiwitten/Protein2 g0 g
Zout/Salt0,1 g0 g
De samenstelling van slimming powder extra strong MKBM per 6 gram
Creatine monohydraat/ Creatine monohydrate 2052 mg
Bèta-alanine/ Beta-alanine1500 mg
Vitamine C/ Vitamin C400 mg
Cafeïne/ Caffeine300 mg
L-Carnitine/ L-Carnitine300 mg
Groene thee extract/ Green tea extract300 mg
Guarana/ Guarana200 mg
EGCG (van groene thee extract/ from green tea extract)45 mg
Vitamine B3/ Vitamin B313 mg
Vitamine B6/ Vitamin B61 mg
Vitamine C/ Vitamin C400 mg500 %RI*
Vitamine B3/ Vitamin B313 mg81 %RI*
Vitamine B6/ Vitamin B61 mg71 %RI*

*RI = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal)/ Reference intake of an everage adult (8400 kJ/ 2000 kcal)

*Tekst gaat onder de afbeelding verder 

Mykillerbodymotivation slimming powder extra strong samenstelling

Waar moet je rekening mee houden met het gebruik van MKBM slimming powder en MKBM slimming powder extra strong?

Creatine

De normale slimming powder en MKBM slimming powder extra strong bevatten beide creatine. Dit is bovendien de stof waar het meeste van in zit. Creatine is een aminozuur dat voor extra uithoudingsvermogen zorgt en verzuring tegengaat. Doordat het een stof is die je lichaam zelf kan aanmaken, is het een natuurlijke stof en dus gemakkelijker voor je lichaam op te nemen. Creatine transporteert extra energie naar je lichaam waardoor jij meer energie hebt. Het nadeel aan creatine is dat het voor maag- en darmklachten kan zorgen en voor gewichtstoename kan zorgen. Het trekt namelijk vocht naar je spieren. 

Cafeïne

Beide MKBM slimming powders bevatten cafeïne. Cafeïne zorgt ervoor dat jij meer energie hebt, waardoor je minder snel moe wordt. Het is onder andere deze stof die ervoor zorgt dat je vetverbranding verhoogt. Slimming powders MKBM slimming powder extra strong bevat driemaal hogere dosis dan ander de normale slimming powder formule van MKBM. Wanneer je gevoelig bent voor cafeïne is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met het gebruik van mykillerbodymotivation slimming powders. Je kunt namelijk last krijgen van hartkloppingen, overmatig transpireren en duizeligheid. Treden deze klachten op, halveer dan de inname. 

Groene thee

Groene thee wordt vaak ingezet wanneer je wilt afvallen. Het bevat namelijk theïne en allerlei anti-oxidanten. Dit heeft een positief effect op je lichaam. Drink je echter teveel groene thee, dan krijg je teveel tannine binnen. Dit heeft een negatief effect op de stoelgang en zorgt ervoor dat je moeizamer ijzer uit plantaardig voedsel, calcium, zink en magnesium kan opnemen. 

Guaranana

De slimming powders van Mykillerbodymotivation bevat ook guarana, de noot die koffiebonen verslaat als het aankomt op cafeïne gehalte. Het zorgt er onder andere voor dat je energieniveau (zowel mentaal als fysiek) stijgt  en je metabolisme versnelt. Naast deze effecten, bevat guarana ook de eigenschap om je bloed te verdunnen. In sommige landen wordt deze noot ingezet bij trombose. Wees voorzichtig met dit product wanneer je al bloedverdunnende medicatie slikt en doe het in overleg met een arts. Wil je meer informatie over guarana, klik dan hier. 

Bèta-alanine 

Wanneer je wel is een preworkout hebt genomen, herken je vast wel dat je een tintelend gevoel (kan) krijgen. Je gezicht, handen en voeten kunnen gaan tintelen. Dit komt door bèta-alanine. Deze stof heeft een positief effect op de spierprestatie, maar zorgt dus wel voor tintelingen. Ben je gevoelig voor deze stof, kan je dus last krijgen van tintelingen. Wanneer je pure bèta-alanine als supplement gebruikt, kan er gewenning ontstaan. Het is dat geval raadzaam om rustperiodes in te plannen. Wil je meer informatie over bèta-alanine, klik dan hier. 

Mijn ervaring met MKBM slimming powder en MKBM Slimming powder Extra strong

Ik moet zeggen dat ik het fijn vind dat er een duidelijk verschil zit tussen de twee varianten. MKBM slimming powder extra strong variant is een stuk kleiner, heeft een zwarte dop en heeft in het rood extra strong op de verpakking staan. De normale variant is een stuk hoger en heeft een witte dop. Hierdoor raak je niet zo snel in de war. Een ander punt dat mij is opgevallen is dat de klontjes wel heel snel ontwikkelen. Ik had de potjes slimming powder enkel alleen nog maar open gemaakt om er foto’s mee te maken voor dit artikel. Een aantal dagen daarna wilde ik de poeders uit gaan proberen, maar er zaten in beide potten direct al klontjes. 

Mijn ervaring met MKBM Slimming powder 

Ik verwachtte de watermeloen geur meteen te ruiken, zodra je de pot open zou draaien. Dit is echter niet het geval. De watermeloen ruik je wel, maar je moet wel goed ruiken. Daarnaast ruikt de slimming powder vrij zoet en dus had ik gedacht en gehoopt dat het drankje gemakkelijk op te drinken zou zijn. Ik heb MKBM slimming powder een aantal keer uitgeprobeerd en kom iedere keer tot dezelfde conclusie. Wanneer je een slok van het drankje neemt en even in je mond houdt, proef je een duidelijke smaak van watermeloen. Niet te zoet, maar zeker niet bitter. 

Het is de nasmaak van de slimming powder die onwijs bitter is. De nasmaak staat in een groot contrast met de smaak die je ervaart wanneer je het drankje in je mond hebt. Doordat de smaak onwijs bitter is, is het drankje moeilijk weg te krijgen. Probeer er dus niet te lang over te doen en drink de slimming powder zo snel mogelijk weg.

Mijn ervaring met MKBM slimming powder extra strong

Ook bij MKBM slimming powder extra strong hoopte ik de ananas geur te ruiken wanneer ik de pot zou opendraaien. Dit was niet het geval. Het rook eerder naar een vage koffiegeur. Ook na goed ruiken kon ik de ananas geur niet plaatsen. MKBM slimming powder extra strong heb ik ook meerdere keren uitgeprobeerd. De koffie geur wordt bij het vermengen met water wat mij betreft sterker. Bij de eerste slok brandt het drankje bij mij een beetje na. De ananassmaak herken ik niet, maar wel een koffiesmaak. Er zit geen sterke nasmaak aan. 

Doordat de smaak vrij heftig is, vind ik de MKBM slimming powder extra strong moeilijker te drinken dan de normale variant. Ik zou deze dus niet snel nog een keer proberen. Wel krijg je er meer energie van de MKBM slimming powder extra strong dan bij de normale variant. De cafeïne is duidelijk aanwezig en je krijgt dus ook een flinke energie stoot. Wat dat betreft doet het drankje goed zijn werk. 

Wil jij MKBM Slimming powder of MKBM Slimming powder extra strong kopen?

Wil jij de slimming powder van MKBM kopen, dan kun je hem voor €29,95 bij de MKBM webshop aanschaffen. Je kunt hem overigens ook bij Bol.com kopen, maar daar kost hij €33,95. Wil jij juist de MKBM slimming powder extra strong kopen? Bij de MKBM webshop kost hij €34,95. Ook Bol.com biedt deze variant aan. Daar kost hij €38,95. 

Conclusie over MKBM slimming powder en MKBM slimming powder Extra strong

Ben je op zoek naar een manier om meer energie te hebben gedurende de dag, dan is MKBM slimming powder extra strong zeker een goede manier om een extra energiestoot te krijgen. Wel moet je tegen een koffiesmaak kunnen. Wil je graag een minder groot hongergevoel dan zou ik voor de normale MKBM slimming powder gaan. 

Maak jij wel is gebruik van slimming powders?

*Dit artikel betreft een samenwerking en bevat affiliatie links 

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

Menorragie en sport
Health

Menorragie en sport

Sport is voor mij een belangrijk element in mijn leven. Ik ben het liefste elke dag in beweging. Het geeft een soort kick om keer

Lees verder >