The House of Marley Chant Mini Bluetooth Speaker

The house of Marley Chant Mini Bluetooth speaker

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

De liefde voor muziek is hetgeen dat ieder mens met elkaar verbindt. Tegenwoordig kun je overal en altijd muziek luisteren via je telefoon, radio en tv. Bluetooth speakers zorgen ervoor dat jij op het strand, in het park en zelfs onder de douche van net wat beter geluid kan genieten dan vanuit je telefoon. En niet alleen jij, maar iedereen in je omgeving. Ik kocht de Marley Chant Mini Bluetooth Speaker voor €49,- van The House of Marley en ik was erg verbaasd! Ik vertel je graag meer! 

Wat zijn bluetooth speakers?

De manieren om muziek te kunnen afspelen, heeft een echte revolutie mee gemaakt. Voorheen was het de radio, walkmans en mp3-spelers en tegenwoordig zijn het bluetooth speakers waarmee muziek afgespeeld kan worden. Een echte aanwinst als je het mij vraagt. Bluetooth speakers bieden de mogelijkheid om muziek op iedere plek, draadloos, af te spelen. Een bluetooth speaker kun je op iedere bron die bluetooth bevat koppelen.

Dankzij deze koppeling kun je alle video’s, muziek en audio-opnames afspelen. Het geluid hoort vele maten beter te zijn dan bijvoorbeeld je eigen smartphone. Sommige bluetooth speakers bieden de mogelijkheid om met de speaker zelf het geluid harder of zachter te zetten en soms moet je dat door middel van bijvoorbeeld je telefoon doen. Hetzelfde geldt voor een volgende nummer of wanneer je een nummer opnieuw wilt beluisteren.  

Bluetooth

Zoals ik eerder al zei is bluetooth dus noodzakelijk om geluid mee af te spelen. Bluetooth maakt het mogelijk om op een draadloze manier twee apparaten te koppelen aan elkaar. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om via bluetooth bestanden over te dragen. Daarom moet je altijd voorzichtig zijn om je bluetooth aan te hebben staan op je apparaten. Overigens is het bereik van bluetooth niet onbeperkt. Je moet er dus voor zorgen binnen het bereik te blijven van de bluetooth. 

The House of Marley

Het merk the House of Marley is geïnspireerd door de levensvisie van, je dacht het waarschijnlijk al, Bob Marley. Het merk werkt samen met de nabestaanden van Bob Marley om de levensvisie van Bob Marley op het gebied van liefde voor muziek en de aarde voort te zetten. The House of Marley heeft de techniek van bluetooth gebruikt om geweldige bluetooth speakers op de wereld te zetten. Ik vertel je graag wat meer over The House of Marley

De missie

The House of Marley heeft een missie en eigenlijk zijn het zelfs 3 missies. Allereerst de materialen, alle producten van The House of Marley zijn gemaakt van bamboe, dit is de snelst groeiende, en bovendien sterke, plant. Alle stoffen die worden gebruikt zijn gerecycled, net als het aluminium en siliconen. Niet alleen de bluetooth speakers en alle andere producten, maar ook de verpakking bestaat uit gerecycled materiaal.  

Ten tweede het project, bij een aankoop van een product van House of Marley wordt er een boom geplant. Hiermee geven ze terug aan de aarde. Dit doen ze samen met Onetreeplanted.org. De visie van One Tree Planted is dat bomen invloed hebben op de lucht, water, de biodiversiteit, het klimaat, werkgelegenheid en de gezondheid van de mens. 

Als laatste werkt The House of Marley samen met de Surfrider Foundation. Deze organisatie heeft als missie om de oceanen, stranden en golven te beschermen en te onderhouden. Dit doen zij onder anderen door geld te doneren en meer bekendheid op te roepen. 

Mijn ervaring met the House of Marley – Marley Chant Mini Bluetooth speaker

Doordat deze bluetooth speaker erg klein is, kun je hem gemakkelijk meenemen in je tas en op vakantie. Mijn leuke mini the house of Marley bluetooth speaker heeft daarom ook al aardig wat landen gezien, zoals Thailand, Jamaica, America en Mexico. Bovendien heeft hij een vast plekje gekregen in mijn badkamer, zodat ik lekker mee kan blèren met mijn favoriete nummers terwijl ik aan het douchen ben.

Het geluid is overigens behoorlijk verrassend omdat hij erg hard kan. Bovendien zit er een goede bas in en doet daarmee alle nummers eer aan. Overigens gaat de accu 6 tot 7 uur mee en dat is op zich niet mis. Net als deze bluetooth wireless earbuds blijf ik me verbazen wat kleine, redelijk goedkope, apparaten eigenlijk allemaal kunnen. Je kunt de bluetooth speaker gemakkelijk opladen met een oplader van een android telefoon. Aan de zijkant van de bluetooth speaker zit een oplaad-poort.

Bob Marley

The House of Marley hebben hun producten gebaseerd op de levensvisie van Bob Marley. Het is nog steeds een groot verlies dat Bob Marley in 1981 is overleden. Momenteel is hij nog altijd ontzettend geliefd. Niet alleen om zijn muziek, maar ook om zijn levensvisie. Hij staat bekend als The King of Reggae en die titel heeft hij ook zeker verdiend. Bob Marley is de eerste artiest die reggae, met een groot succes, naar het buitenland heeft gebracht. Oorspronkelijk komt hij namelijk uit Jamaica, waar zij nog steeds met veel trots over hem praten. Op deze website kun je een hele hoop informatie over hem vinden. 

Wat verkoopt The House of Marley nog meer?

Naast de mini bluetooth speakers, is er nog veel meer van het merk te koop. Je kunt bijvoorbeeld koptelefoons of muziek oortjes van het merk aanschaffen, maar ook draaitafels en grotere speakers. Het merk biedt ook speciale Marley Koffie aan,  zoals koffiebonen als nespresso-cups. Voor de echte liefhebbers kun je zelfs het speciale The Marley Coffee Cookbook aanschaffen, een receptenboek waarin allerlei koffie gerelateerde gerechten in staan beschreven. Het boek staat vol anekdotes van de zoon van Bob Marley. Verder zijn er nog allerlei te gekke accessoires te koop. Zoals opberghoesjes voor je hoofdtelefoon, oplaadkabels en aanvullende accessoires voor je speakers en draaitafels. 

Waar is The house of Marley te koop?

Ondanks The House of Marley een online webshop heeft, kan ik mij voorstellen dat je het geluid eerst in het echt wilt horen. Het merk, The House of Marley, is op behoorlijk wat plekken te koop. Je vindt The House of Marley onder andere bij Bol.com, de Mediamarkt en Fonq. Zijn dit nou niet jouw favoriete winkels en wil je liever ergens anders jouw Marley must-have aanschaffen? Bekijk dan deze pagina voor meer verkooppunten. De prijzen die deze verkooppunten rekenen, komen redelijk overeen. Zo is deze mini bluetooth speaker bij Bol.com, €49,99 net als bij de MediaMarkt. 

Conclusie

Ben je op zoek naar een bluetooth speaker die niet alleen goed geluid levert, maar ook denkt aan het milieu en de maatschappij, dan is the House of Marley helemaal jouw merk. Het geluid is ontzettend goed, hij gaat redelijk lang mee en hij is gemakkelijk mee te nemen. Het merk probeert op allerlei manieren hun afdruk op de wereld zo klein mogelijk te maken en dat maakt het een bijzonder merk.  Zij hergebruiken namelijk veel materialen in hun producten, sponsoren goede doelen en planten bij iedere verkoop een boom. The house of Marley mini Chant bluetooth speaker is een van de beste aankopen die ik heb gedaan. 

Welk merk bluetooth speaker gebruik jij?

*Deze pagina bevat affiliatie links. 

Deel dit artikel:

Eén reactie

  1. oef ik heb nu een MC speaker beneden in onze woonkamer en die vind ik wel erg fijn, ik gebruik alleen dit soort apparaten te weinig.. ik weet niet wat het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

Creatief met klittenband
Random

Alles over klittenband

Klittenband is misschien wel een van de meest veelzijdigste oplossingen die er is. Je kunt er een hoop verschillende dingen mee vervangen, zoals een ophangsysteem,

Lees verder >