Mykillerbodymotivation – Killerbody protein water

Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Wanneer je veel beweegt is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit doe je door middel van gevarieerd te eten en te drinken. Een combinatie van proteïne, koolhydraten en gezonde vetten, zijn belangrijk om je lichaam te onderhouden. Proteïne vindt je tegenwoordig in voeding; shakes en repen, maar proteïne water kende ik nog niet. Ik wist in ieder geval niet dat proteïne water bestond. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat ik niet kon wachten om Killerbody Protein water van Mykillerbodymotivation uit te proberen. Je leest er alles over in deze blog. 

Mykillerbodymotivation (MKBM)

Mykillerbodymotivation, ook wel MKBM genoemd, is het sportplatform van Fajah Lourens. In 2013 is de basis van Mykillerbodymotivation gelegd, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een sport webwinkel. In de MKBM webshop vindt je onder andere pre-workouts, proteïne shakes, voedingsmiddelen en sportkleding. Eigenlijk voor alle sportgerelateerde dingen kun je bij Mykillerbodymotivation (MKBM) terecht. 

Fajah Lourens

Je kent haar vast wel. In 2002 is Fajah doorgebroken in Goede Tijden, Slechte tijden. Kort daarna kon je haar in steeds meer films en series aanschouwen. In 2013 is Fajah gestart met haar liefde voor fitness te showen op Instagram en heeft ze het account Mykillerbodymotivation ontwikkeld. Al snel groeide het account uit tot een sportplatform toen ze had besloten om een website te starten: www.mykillerbodymotivation.com. Hier post ze nog meer video’s en informatie. 

Al snel besloot ze om voedings- en fitnessboeken te schrijven en bracht ze steeds meer bestsellers uit. Onder andere bij Bol.com kun je al haar boeken vinden.  Inmiddels heeft ze dus ook een webshop met proteïne shakes, voedingssupplementen, sportkleding en nog veel meer. Je kunt er alles wat je nodig hebt op het gebied van sporten, bewegen en een gezonde levensstijl vinden. 

De lancering van Mykillerbodymotivation Killerbody Food

Door het drukke leven van Fajah Lourens is ze veel onderweg en aan het reizen. Ze komt dan ook regelmatig bij tankstations en het viel haar op dat er maar weinig keuzes zijn voor mensen die een gezond eetpatroon willen aanhouden. Killerbody Food is speciaal ontwikkeld om mensen gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Daarnaast is de collectie eiwitrijk en een gezonde voedingskeuze voor onderweg. De collectie bestaat uit: Killerbody Protein water en Killerbody protein snacks. De Killerbody Protein snacks zijn eigenlijk proteïne repen in de smaken Chocolade Brownie en Lemon Cheesecake. 

MKBM Killerbody Protein water

Een van de nieuwste producten van MKBM Killerbody Food is Killerbody protein water. Je hebt de keuze uit twee verschillende smaken, namelijk Killerbody Protein water Orange en Killerbody Protein water Tropical. Twee frisse en fruitige smaken. Het proteïne water bevat geen conserveermiddelen en heeft ook geen toegevoegde suikers. Ieder flesje bevat 10 gram eiwitten. 

Ingrediënten MKBM Killerbody Protein water

Uiteraard wil je weten wat je drinkt en wat je in je lichaam stopt en dus heb ik voor het gemak de ingrediënten voor je opgezocht. Op de flesjes van het proteïne water en op de website van MKBM staat het volgende over het proteïne water vermeldt: 

Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Orange

Ingrediënten: water, wei proteïne Isolaat (Melk) 2,3%, zuurteregelaar: fosforzuur en trinatriumcitraat, kleurende levensmiddelen (concentraat wortel, Algen Carotenen), natuurlijk aroma, vitamine:(Nicotinamid B3, Ca-D-Pantothenat B5, Pyridoxin Hydrochloride B6, Folic Acid B11, Cyanocobalamin 1,0% B12), zoetstof: sucralose.

Allergenen: zie ingrediënten in vetLactosevrij

Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Tropical

Ingrediënten: water, wei proteïne Isolaat (Melk) 2,3%, zuurteregelaar: fosforzuur en trinatriumcitraat, natuurlijk aroma, kleurende levensmiddelen (concentraat zoete aardappel, Algen Carotenen), vitamine:(Nicotinamid B3, Ca-D-Pantothenat B5, Pyridoxin Hydrochloride B6, Folic Acid B11, Cyanocobalamin 1,0% B12), zoetstof: sucralose.

Allergenen: zie ingrediënten in vetLactosevrij

Voedingswaarden MKBM Killerbody Protein water 

Daarnaast wil ik ook graag de voedingswaarden met je delen. Op het flesje van het proteïne water en op Mykillerbodymotivation (MKBM) webshop is het volgende over het proteïne water te vinden: 

Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Orange

Voedingswaarde/Nutritional valuePer 100 mlPer 500 ml
Energie/Energy35 kJ/ 9 kcal173 kJ/ 42 kcal
Vetten/Fat<0,01 g<0,01 g
Waarvan verzadigde vetzuren/Of which saturates0,0 g0,0 g
Koolhydraten/Carbohydrate<0,01 g<0,01 g
Waarvan suikers/Of which sugars<0,01 g<0,01 g
Vezels/Fibre0,0 g0,0 g
Eiwitten/Protein2,0 g10,0 g
Zout/Salt<0,01 g<0,01 g
Vitamine B3/Vitamin B31,0 mg 6%4,8 mg 30%
Vitamine B5/Vitamin B50,4 mg 6%1,8 mg 30%
Vitamine B6/Vitamin B60,1 mg 6%0,4 mg 30%
Vitamine B11/Vitamin B1112,0 µg 6%60 µg 30%
Vitamine B12/Vitamin B120,2 µg 6%0,75 µg 30%

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassenen (8400 kJ/2000 kcal)

MKBM proteïne water

Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Tropical

Voedingswaarde/Nutritional valuePer 100 mlPer 500 ml
Energie/Energy35 kJ/ 9 kcal73 kJ/ 42 kcal
Vetten/Fat<0,01 g<0,01 g
Waarvan verzadigde vetzuren/Of which saturates0,0 g0,0 g
Koolhydraten/Carbohydrate<0,01 g<0,01 g
Waarvan suikers/Of which sugars<0,01 g<0,01 g
Vezels/Fibre0,0 g0,0 g
Eiwitten/Protein2,0 g10,0 g
Zout/Salt<0,01 g<0,01 g
Vitamine B3/Vitamin B31,0 mg 6%4,8 mg 30%
Vitamine B5/Vitamin B50,4 mg 6%1,8 mg 30%
Vitamine B6/Vitamin B60,1 mg 6%0,4 mg 30%
Vitamine B11/Vitamin B1112,0 µg 6%60 µg 30%
Vitamine B12/Vitamin B120,2 µg 6%0,75 µg 30%

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassenen (8400 kJ/2000 kcal)

Waarom zijn proteïne belangrijk?

Of je nu actief sport of niet, proteïne, ook bekend als eiwitten, zijn een belangrijke voedingsstof voor mensen. Naast koolhydraten en vetten is het belangrijk om de juiste hoeveelheid proteïne binnen te krijgen. Eerder probeerde ik al hennep proteïne poeder en proteïne pudding van Melkunie.  Er zitten een hoop voordelen aan proteïne en ik deel die voordelen graag met je. 

Proteïne geven een verzadigd gevoel

Wanneer je een proteïne rijk dieet volgt, heb je eerder een verzadigd gevoel. Dit helpt je om het aantal calorieën te verminderen. Wanneer je hetzelfde aantal calorieën inneemt met een eiwitrijk dieet, als met een eiwitarm dieet, zul je niet afvallen. Eiwitten zorgen ervoor dat jij sneller vol zit, waardoor je minder calorieën nodig hebt om de dag zonder honger door te komen. Je eet namelijk minder, omdat je sneller vol zit. 

Eiwitten zijn een brand- en bouwstof voor je lichaam

Je lichaam heeft energie nodig om te bewegen en alle processen in je lichaam van brandstof te voorzien. In eerste instantie gebruikt je lichaam daar liever vetten en koolhydraten voor, maar in noodgevallen worden eiwitten ingezet. Dit is bijvoorbeeld wanneer je al lang niets hebt gegeten of wanneer je te weinig koolhydraten eet. Een gram eiwit bevat 4 kilocalorieën. Om aan de brandstof te komen, moet je lichaam eiwitten ergens anders bij je lichaam afbreken. En dat kost dus ook weer extra energie. Probeer dus regelmatig te eten. 

Zo’n beetje alle cellen van je lichaam bestaan voor een groot deel uit eiwitten. De bestaande beschadigde eiwitten in die cellen, worden continu afgebroken en vervangen door nieuwe eiwitten. Bovendien zijn nieuwe eiwitten nodig om bij brandwonden en wonden het weefsel te herstellen. Je lichaam verliest daarnaast eiwitten door je haar, nagels, huidschilfers, zweet en urine. Dit moet dus continu aangevuld worden. Het is dus belangrijk om voldoende eiwitten te eten. Later vertel ik je graag in welke ingrediënten je eiwitten kunt vinden. 

Eiwitten zijn betrokken bij essentiële processen in je lichaam

Er vinden allerlei processen plaats in je lichaam. Zo worden er allerlei stoffen aangemaakt, zoals hormonen, afweerstoffen en dergelijke. Hiervoor heeft je lichaam eiwitten nodig. Die bevatten namelijk aminozuren en enzymen. Daarnaast spelen eiwitten een grote rol in het transporteren van stoffen door middel van jouw bloed. Je lichaam kunt simpelweg niet zonder eiwitten. 

Meer informatie 

Naast bovenstaande voordelen, zitten er nog veel meer voordelen aan proteïne. Ben je benieuwd naar nog meer informatie? Het voedingscentrum heeft een uitgebreid artikel geschreven over proteïne. Je leest in het artikel over meer voordelen en meer informatie over eiwitten en wat je lichaam ermee doet. Je kunt het artikel hier bekijken. 

Waarin vindt je proteïne en hoeveel proteïne moet je nuttigen?

Proteïne bevatten dus calorieën en aminozuren. Van de 22 aminozuren die er zijn, kan je lichaam er 13 zelf maken. De rest moet je lichaam binnen krijgen door middel van voeding. Per kilo lichaamsgewicht heeft je lichaam 0,8 gram eiwit nodig. Wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of fanatiek sporter bent, heb je meer nodig dan dat. Proteïne vindt je in de volgende voedingsmiddelen:

 • brood
 • granen, rijst en pasta
 • peulvruchten (bonen en linzen)
 • noten
 • paddenstoelen
 • vlees
 • vis
 • gevogelte
 • melk
 • kaas
 • eieren

Wil je extra proteïne binnenkrijgen? 

Het is belangrijk om niet teveel eiwitten / proteïne binnen te krijgen. Er zijn een hoop nadelen wanneer je te veel eiwitten binnenkrijgt, zoals een stinkende adem, beschadigde nieren en last van je darmen. Heb je moeite om voldoende eiwitrijke producten te eten, dan kun je ervoor kiezen om naast je voeding, aanvullende producten te gebruiken. De webshop van MKBM bevat een aantal ingrediënten die extra proteïne bevatten. Hierbij kun je denken aan het volgende: 

Mijn ervaring met MKBM Killerbody Protein water

Killerbody Protein water Tropical en Killerbody protein water orangeIk moet zeggen in eerste instantie had ik er een hard hoofd in. Water met smaakjes vind ik vaak te flauw en te mild qua smaak. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik razend enthousiast was toen bleek dat de smaakjes van het proteïne water van MKBM erg duidelijk naar voren komen en het proteïne water niet te zoet smaakt. Dat is wat mij betreft dus zeker een groot voordeel. In eerste instantie had ik een aantal slokken op kamertemperatuur genomen, maar koud zijn ze toch wel echt veel lekkerder. Aangezien MKBM twee verschillende smaken proteïne water aanbiedt, vertel ik je graag mijn mening over beide varianten. 

Review Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Orange

Het proteïne water heeft een prachtige oranje kleur. Wanneer je het MKBM flesje opendraait, is het eerste wat je ruikt sinaasappel. Daar hoort het uiteraard ook naar te smaken. Gek genoeg is het eerste wat ik proef de smaak van meloen. Hoe vaak ik ook bleef proeven, het bleef in mijn beleving meloen gemengd met sinaasappel. Desondanks vind ik de smaak zeker niet minder smakelijk. Het proteïne water is fris en heeft een licht zoete smaak. De nasmaak vind ik ook heerlijk. Wat mij betreft, schaf ik deze proteïne water zeker opnieuw aan. 

Review Mykillerbodymotivation Killerbody Protein water Tropical

Het proteïne water heeft een licht oranje kleur, bijna tegen het geel aan. Bij het opendraaien van dit MKBM flesje komt als eerste perzik geur mij tegemoet. De smaak is tropical, maar in eerste instantie zijn perziken dan niet waar ik aan denk. Ik denk dan aan passievrucht en mango. Op de een of andere manier doet de smaak mij ook denken aan perzik. De nasmaak van deze Killerbody Protein water vind ik een stuk minder smakelijk. Mijn lippen en mijn keel worden behoorlijk droog na het drinken van deze variant. Ook heeft het een licht hartige nasmaak, dit zou de zoete aardappel kunnen zijn. Ik zou deze variant dus niet een volgende keer aanschaffen. 

MKBM Killerbody protein water verkooppunten

Je kunt Mykillerbodymotivation proteïne water los en in een six-pack aanschaffen, uiteraard bij MKBMshop.nl. De losse flesjes van MKBM zijn €1,95 en de sixpacks zijn €11,70. Houdt je niet van online bestellen en wil je toch graag het proteïne water van Mykillerbodymotivation uitproberen, dan kun je het bij de volgende winkels vinden: 1 flesje voor €1,95 bij de Jumbo, bij de Kiosk en bij het tankstation. 

Conclusie over Mykillerbodymotivation (MKBM) Killerbody protein water

Met heel veel plezier heb ik het proteïne water van MKBM uitgeprobeerd. Killerbody Protein water bevatten weinig calorieën, veel eiwitten en hebben weinig suikers. Wat mij betreft is het een goede stap om proteïne water aan te bieden in supermarkten, kiosken en tankstations. Normaal gesproken ben ik dol op drankjes met tropische vruchten, maar dit keer was de smaak MKBM Killerbody Protein water Orange mijn favoriet. Wil jij graag meer proteïne binnen krijgen, dan is killerbody protein water van MKBM zeker een goede aankoop. 

Kende jij Killerbody protein water al?

*Dit artikel betreft een samenwerking en affiliatie links

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

Is hennepolie gezond
Health

Is hennepolie gezond?

Er zijn verschillende manieren om aan je mentale en lichamelijke gezondheid te werken. Een van die manieren is gek genoeg met hennepolie. Is hennepolie gezond?

Lees verder >