Hands Off My Chocolate- The Egg Bar Carrot cake!

hands off my chocolate

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Degene die mij al langer kennen, weten dat ik dol ben op chocolade! Eerder probeerde ik al de Green Tea Matcha van KITKAT, een heerlijke witte chocoladereep die een bitter randje van groene thee heeft. Ikzelf ben meer fan van pure en melk chocolade maar witte chocolade gaat er op zijn tijd ook wel in. Tegenwoordig kan ik het niet laten om chocoladerepen met unieke smaken uit te proberen en kon deze reep dus ook niet laten liggen. Hands Off My Chocolate kwam namelijk met een speciale paaseditie: de The Egg Bar Carrot Cake, een chocolade reep die beloofd te smaken naar worteltaart gecombineerd met 70% pure chocolade. 

Twee jaar geleden kwam ik dit merk voor het eerst tegen op de huishoudbeurs. Ik kende dit merk niet zo goed maar toen ik zag wat voor smaken zij allemaal hadden, heb ik me een beetje laten gaan. Dit jaar kon ik mij opnieuw niet beheersen. Ik kocht 5 repen voor 10 euro. Ik houd van chocolade maar paaseitjes vind ik niet zo bijzonder toen ik deze paaseditie zag moest ik hem dus uitproberen. Naast deze special edition heb ik nog veel meer smaken in geslagen. Als jullie het leuk vinden, wil ik daar ook graag een review over schrijven dus laat me het vooral weten. 

The eggbar

Hands Off My Chocolate

Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat het niet een normale chocoladereep is. In plaats van een vierkante reep, bestaat deze reep uit ovale vormen die aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt dat de chocoladereep veel gemakkelijker te breken is dan de standaard blokjes. Dit maakt hem misschien makkelijker te delen met anderen, maar daar komt de naam van het merk van te pas. Op hun website beschrijven zij dat ze tijdens hun zoektocht naar de heerlijkste chocoladereep hebben ontdekt, dat het grootste gedeelte hun chocoladeliefhebbers liever niet deelt met anderen, maar dat niet durven te zeggen. De naam van het merk, Hands Off My Chocolate doet dit dus voor hen.

Paasedities

Het merk speelt leuk in op de feestdagen, naast de kerstdagen repen kwamen ze ook met heerlijke smaken voor de paaseditie. Naast The Eggbar Carrot Cake kwamen ze ook met de smaken: The Eggbar Milk & White Chocolate en The Eggbar Crushed Toffee Eggs and Milk Chocolate. Iedere reep is verkrijgbaar voor €2,56. Het zijn heerlijke vervangers voor paaseitjes wanneer je er net als ik niet zo dol op bent. Deze en de andere repen van Hands Off My Chocolate zijn verkrijgbaar in hun webshop. Daarnaast kun je zelfs een eigen verpakking ontwerpen. Super leuk om cadeau te doen dus! 

Hands Off My Chocolate is eerlijke chocolade

Ondanks de boodschap is dat je van deze reep helemaal alleen mag genieten, denkt het merk wel aan de wereld. Zij steunen namelijk het Cocoa Horizon Foundation, een programma dat zich inzet om de levens van cacoaboeren in Ghana en Ivoorkust te verbeteren. Daarnaast helpen zij deze boeren om productiever te werken en bieden zij de boeren een premium prijs. De hulp die deze organisatie levert, is duurzaam waardoor de toekomst van de boeren beter zal zijn. Bovendien steunen zij de onafhankelijkheid van vrouwelijke cacaoboeren, die erg in de minderheid zijn. Zij leren vrouwelijke cacaoboeren alle kneepjes van het vak. 

Carrot Cake

Hoe is de Hands Off My Chocolate The Egg Bar Carrot Cake mij bevallen?

De eerste hap smaakt over duidelijk naar pure chocolade maar de nasmaak is zeker worteltaart. Het is niet een al te sterke smaak, maar je proeft de worteltaart wel degelijk. Ik had de smaak wel graag nog wat sterker gewild, zodat hij meer aanwezig zou zijn. Nu moet je vooral de tijd nemen om de smaak van worteltaart goed te proeven. Wanneer je een stukje in je mond laat smelten, proef je eigenlijk alleen maar de pure chocolade.

Wat ik wel heel handig vind, is dat de Hands Off My Chocolate reep gemakkelijk te breken is. Ik heb in ieder geval nog een hoop andere Hands Off My Chocolate repen liggen om uit te proberen, maar ik zou deze reep zeker opnieuw kopen. Ondanks de smaak niet heel sterk aanwezig is, is hij toch uniek en bijzonder en ontzettend lekker! Ideaal voor passen, maar stiekem ook voor daarna. 

Verkooppunten Hands Off My Chocolate

Om deze Hands Off My Chocolate The Egg Bar Carrot Cake te bemachtigen of een andere heerlijke smaak op te kunnen peuzelen, moet je natuurlijk weten waar je deze repen kunt kopen. Uiteraard heeft Hands Off My Chocolate een eigen webshop waar jij alle smaken gegarandeerd kunt bemachtigen. Verder kun je ze vinden bij Albert Heijn, de Jumbo, de Plus en de Coop. Zitten die niet bij jou in de buurt, dan kun je hier terecht

Ben jij een paaseitjes liefhebber of zou je eerder voor deze reep gaan?

Deel dit artikel:

18 reacties

  1. Doe mij maar zo een lekker stukje chocoladereep. Ik zou het zo opeten. Ik weet inderdaad wel zeker dat het lekker is. Hun andere smaken waren dat ook.

  2. Ik snoep eerlijk gezegd liever niet al teveel. Mijn meisje wilde heel graag paaseitjes hebben. Ik denk dan: ok, een zakje pure chocolade eitjes, maar de man kocht meteen drie zakjes (en drie verschillende soorten). Dat komt dus nooit op…
    Hands of my Chocolate ken ik zeker! De vormpjes en de smaak kan ik mij nog heel goed herinneren. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten:

%d bloggers liken dit: