Draadloze oordopjes FRESH & REBEL Wireless Lace Sports Earbuds

Draadloze oordopjes FRESH & REBEL Wireless Lace Sports Earbuds

Iedere dag zaten mijn oordopjes in de knoop. Ontzettend irritant en bovendien zonde van mijn tijd om het uit de knoop te halen. Daarnaast sneuvelde om de zoveel weken weer een nieuw paar oordopjes doordat het allemaal in de knoop zat. Ik weet het, ik had ze secuurder moeten opruimen maar ik dacht daar simpelweg niet over na. En dus waagde ik de stap om draadloze oordopjes aan te schaffen. Waagde? Ja, waagde. Ik vond het namelijk best een risico om deze stap te zetten. Goedkope oordopjes overleefde het bij mij al niet, laat staan draadloze oordopjes die vaak wat prijziger zijn dan de normale variant.

Naast het feit dat mijn normale oordopjes het in mijn leven niet lang overleven, loop ik ook altijd tegen het feit aan dat ik sommige oordoppen niet pas. Bij het aanschaffen van festival oordoppen; oordoppen tegen geluidsoverlast en dus ook bij muziek oordoppen moet ik rekening houden met de grootte. Oordoppen vallen bij mij namelijk continu eruit, dit heeft te maken met dat de meeste oordoppen eigenlijk te groot zijn voor mijn oren. Ik pas vaak alleen kindermaten of maten van x-small. Dus ook bij het aanschaffen van draadloze oordopjes was het een risico omdat ik niet weet welke maat de oordoppen zullen zijn.

Onderweg naar mijn werk, hield mijn zoveelste paar oordoppen ermee op. Natuurlijk, mega geïrriteerd wilde ik snel langs de winkels gaan om een nieuw paar te kopen. Voorheen was ik van mening dat ik mijn muziek oordoppen zo goedkoop mogelijk moest kopen omdat het na een aantal weken toch weer zou sneuvelen. Nu had ik besloten dat ik mijn oordoppen duurder ging aanschaffen. Misschien lag het wel aan de prijsklasse waarin ik wilde blijven, dat mijn oordoppen het niet lang overleefde. Ik had besloten om draadloze oordopjes aan te schaffen. Het feit dat mijn oortjes elke keer overleden, kwam misschien wel doordat ze altijd in de knoop zaten.

Wat zijn draadloze oordopjes?

Draadloze oordopjes zijn een nieuwe techniek waarmee je geluid kan luisteren, zonder een koord. Door middel van bluetooth kun je twee apparaten aan elkaar verbinden, waardoor je muziek en andere bestanden kunt overdragen. Het voordeel is dus dat je dit altijd en overal kunt doen, zonder een koord nodig te hebben. Bluetooth beperkt zich niet alleen tot draadloze oordopjes, maar je kunt met bluetooth ook camera’s, draadloze boxen, computers en telefoons aan elkaar verbinden. 

Draadloze oordopjes kun je aanschaffen in twee varianten. Je hebt draadloze oordopjes die je op de foto hieronder ziet, die bevat een klein koord om de twee oordoppen aan elkaar te verbinden. Je hebt ook draadloze oordopjes die los zijn van elkaar. Deze laatste variant is een stuk duurder en daar krijg je een case bij waarmee je altijd kan opladen. Je raakt ze dus niet zo snel kwijt. De eerste variant biedt daarentegen weer wat meer zekerheid. De oordopjes bevatten een gewicht waarmee je ze niet snel verliest. 

FRESH 'N REBEL Wireless Lace

FRESH 'N REBEL

In de MediaMarkt stuitte ik op FRESH ‘N REBEL. Zij maken producten voor mensen die van geluk, vrijheid en van mooie spullen houdt. Je treft op de website van FRESH ‘N REBEL verschillende soorten producten aan om van muziek te genieten. Naast goed geluid staat ook het uiterlijk van de producten hoog op de agenda. Het zijn namelijk echte eyecatchers. Bij het bezoeken van de website zul je zien dat je de producten kunt aanschaffen in allerlei verschillende kleuren. Perfect voor ieder interieur en smaak. Het motto van FRESH ‘N REBEL is  leef alsof er geen morgen meer is. Heb lef en laat de rebel in je nooit verdwijnen.

De producten van FRESH ‘N REBEL

Naast draadloze oordopjes verkoopt het merk nog vele andere producten. Op die manier kun je op alle manieren en iedere ruimte genieten van de kwalitatief goed geluid. FRESH ‘N REBEL biedt verschillende bluetooth speakers aan, maar ook headphones, powerbanks, chargers, kabels en accessoires. Bovendien heb je bij een aankoop altijd 2 jaar garantie op je aankoop. Je krijgt bij een geaccepteerde garantieclaim een gratis vervangend product toegestuurd. 

FRESH 'N REBEL Wireless Lace Sports Earbuds draadloze oordopjes

FRESH ‘N REBEL Lace Wireless Sports Zwart leek voor mij de beste optie. Helemaal omdat deze draadloze oordopjes beloven ideaal te zijn voor in de sportschool. Ik ben namelijk erg vaak in de sportschool te vinden. Daarnaast hadden deze oordoppen een soort haakje eraan zitten die achter je oorschelp geplaatst kunt worden. Dit biedt extra houvast. Het bredere gedeelte in het midden van het koord is een soort gewichtje dat de evenwicht bewaart. Aan dat koord zit een besturingssysteem, waarmee je eenvoudig de draadloze oordoppen mee aan zet, muziek op pauze zet en telefoongesprekken mee opneemt. Ook zit daar een microfoon in waardoor je handsfree kunt telefoneren. 

De draadloze oordopjes van FRESH ‘N REBEL kunnen met een micro-usb kabel opgeladen worden. Bovendien wordt er een kabeltje meegeleverd waarmee je de oordoppen kunt koppelen aan je telefoon wanneer je batterij toch leeg is. Je kunt dan gewoon met een kabel muziek luisteren! Om de oplaadpoort schoon te houden zit er een afsluiting op die je dicht drukt wanneer je niet aan het opladen bent. Door middel van bluetooth kun je de oordoppen draadloos aan je apparaten koppelen. Ik heb ze nu dus al een tijdje en ik heb ze destijds voor 50 euro aangeschaft. Ik zie dat ze momenteel voor 40 euro te koop zijn bij de Media Markt. 

Wist jij dat dit FRESH ‘N REBEL nog veel
meer producten aanbiedt
dan alleen draadloze oordopjes?
Wil jij graag meer weten over
FRESH ‘N REBEL? 
Klik dan hier om
hun pagina te bekijken! 

FRESH 'N Rebel Wireless Lace

Mijn ervaring met deze draadloze oordopjes van FRESH 'N REBEL Wireless Lace Sports Earbuds

Je wilt natuurlijk weten hoe de FRESH ‘N REBEL Lace earbuds mij zijn bevallen. Net als aan ieder product zit er ook aan deze draadloze oordopjes van FRESH ‘N REBEL voor- en nadelen. Ik heb ze hieronder maar even op een rijtje gezet.

De voordelen aan de FRESH ‘N REBEL wireless earbuds:

 • Het geluid van FRESH ‘N REBEL lace earbuds!
  Wat een ontzettend mooi geluid komen er uit deze toppers van FRESH ‘N REBEL zeg. Ik wist niet dat er uit zo’n klein apparaatje zo’n mooi geluid kon komen. De bass is geweldig en alle tonen komen prachtig over. Van de hardste drops uit de hardcore scene tot de heerlijkste latin beats, deze oordoppen doen wat mij betreft alle songs eer aan!
 • Als tweede het geluid van FRESH ‘N REBEL!
  Uhm, Kim? Dat zei je hierboven ook al.. Ja dat weet ik, maar deze oordoppen geven me toch een top geluid dat ik het toch nog eventjes beter moet benadrukken! In overvolle coupés in de trein, zelfs tijdens de spits, laten deze draadloze oordoppen de wereld om je heen verdwijnen. Geen geroezemoes om je heen die jouw uit je eigen muzikale wereldje trekken. Zelfs op de fiets hoef jij je niet druk te maken om geruis van de wind. Ook zorgt het ervoor dat je het verkeer om je heen niet meer hoort, voor de veiligheid fiets ik dus maar met een oortje in. Veiligheid boven alles! 
 • De batterij van FRESH ‘N REBEL Wireless Lace Sports Earbuds
  De accu doet het ongeveer 7 tot 8 uur. Dit vind ik op zich redelijk lang gezien hoe klein deze oordoppen zijn. Ik kan er ongeveer 2 volle dagen mee doorkomen. Ik reis dan ook ongeveer 3 uur met de trein iedere dag en ben daarnaast dagelijks te vinden in de sportschool. Vaak houden ze bij dag 2 in de sportschool er halverwege mee op als ik ze tussendoor niet heb opgeladen. Ik vind dit best wel een prestatie.
 • Wireless lace Sports Earbuds bieden bewegingsvrijheid 
  Wat een bevrijding is het ook om niet continu in de knoop te zitten met dat koord zeg. De bewegingsvrijheid is ideaal! Daarnaast is het bereik van de bluetooth ook super. Ik hoef niet continu mijn telefoon in de buurt te hebben om te kunnen genieten van de heerlijkste songs.
 • FRESH ‘N REBEL oordopjes blijven goed zitten
  De draadloze oordoppen blijven daarnaast ook super zitten in mijn oren. Dit was mijn grootste angst dat ik ze namelijk niet zou passen. Dankzij het haakje aan de oortjes kan ik de oordop achter mijn oorschelp plaatsen hierdoor wordt de oordop als het ware geklemd. Daarnaast hangt er een licht gewichtje aan de achterkant van het koord. Dit zorgt ervoor dat wanneer er toch een oordop uit mijn oor valt, hij in balans blijft op mijn schouderbladen.
 • De oordoppen van FRESH ‘N REBEL onthouden de volume-stand waar jij regelmatig jouw muziek op afspeelt.
  Hierdoor hoef je niet iedere keer opnieuw het geluid in te stellen. Ik vind het vooral erg handig omdat ik dan niet iedere keer opnieuw de volume hoef aan te passen. Serieus, Kim hoelang kost dat, nog geen 5 seconden? I know, maar ik houd gewoon van aanzetten en onderweg kunnen gaan. Helemaal omdat ik altijd te laat vertrek en net op het randje mijn trein haal. Gevoelsmatig ben ik dan véél eerder de deur uit.

De nadelen aan FRESH ‘N REBEL Wireless Lace Sports Earbuds:

 • Het is moeizaam om het volume aan te passen van de FRESH ‘N REBEL Wireless earbuds
  Het was even uitzoeken hoe je het volume kon aanpassen van deze oordopjes van FRESH ‘N REBEL. Je moet het plusje of het minnetje lang ingedrukt houden om het volume te veranderen. 
 • Een oorverdovend geluid wanneer de batterij leeg is
  Wanneer de batterij van de oordoppen van FRESH ‘N REBEL op is, wordt er een afleidend deuntje afgespeeld. En dit gebeurt ook niet bepaald zachtjes. Dit doet hij namelijk veel harder dan de volume-stand waar jij je muziek op afspeelde.
FRESH 'N REBEL Lace Wireless Sport (1)

De draadloze oordopjes van FRESH 'N REBEL wireless earbuds aanschaffen?

Wil jij graag genieten van het prachtige geluid en de bewegingsvrijheid die FRESH ‘N REBEL aanbiedt met de Wireless Lace Sports Earbuds? Ik vertel je graag waar jij ze kan aanschaffen. Voor €50,- kun je de draadloze oordopjes bij Bol.com kopen. Voor €30,- schaf je ze aan bij de MediaMarkt

Conclusie over deze draadloze oordopjes van FRESH 'N REBEL wireless earbuds

De draadloze oordopjes van FRESH ‘N REBEL is één van de beste aankopen die ik in tijden heb gedaan! Ik kan het iedereen aanraden! Alhoewel er enkele nadelen aan dit product zit, ben ik ontzettend blij met deze toppers! De voordelen wegen wat mij betreft zeker op tegen de nadelen. Inmiddels doe ik trouwens al meer dan een jaar mee en ik gebruik ze zo’n beetje iedere dag intensief! Mochten ook deze oordoppen ermee ophouden, koop ik zeker opnieuw de draadloze oordopjes van FRESH ‘N REBEL Lace Wireless!

Kende jij FRESH 'N REBEL al?

draadloze oordopjes

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Misschien vind je deze ook interessant?