Bewuster met de tijd door The Watch Now horloge

The Watch Now horloge zonder uurwerk

De tijd speelt een grote rol in het leven. Vooral de laatste jaren word ik daar steeds bewuster van. Uitstelgedrag komt in alle generaties voor en ondanks het op korte termijn voldoening kan geven, is het op lange termijn toch geen handige keuze. Mijn opa zei altijd zomenteen is nu. Het is nooit verstandig om te wachten om je plannen uit te voeren want misschien is er wel helemaal geen straks. De horloges van The Watch Now zijn een geheugensteun voor jou om dit te blijven onthouden. In dit artikel lees je alles over dit mooie horloge zonder uurwerk.

De tijdsdruk in mijn leven

Ik moet zeggen dat ik de laatste jaren steeds bewuster ben geworden van de tijdsdruk die ik ervaar in mijn leven. Tegenwoordig wordt je raar aangekeken wanneer je voor je 20ste je rijbewijs nog niet hebt gehaald en wanneer je voor je 25ste nog niet op jezelf woont. Niet alleen vinden mensen dat apart, maar ze spreken je er ook maar al te graag op aan. Nu kan ik erg goed tegen groepsdruk, maar wanneer iedereen mij gek voor verklaart, raak ik toch wel een beetje in de stress. 

Nu heb ik wel het besef dat het nooit te laat is om bepaalde stappen te ondernemen en dat je ook lastig vooruit kunt denken. Morgen kan de situatie ineens helemaal anders zijn. Hoe je het ook went of keert, de druk van tijd is voor mij flink voelbaar. Ik ben er dan ook veel mee bezig en hierdoor stel ik veel kleinere, maar net zulke belangrijke, bezigheden vaak uit. Ik kan namelijk ook morgen met vrienden afspreken of volgende week kijken naar de nieuwe standaard die ik nodig heb.  

Het is belangrijk om de dingen te doen die je leuk vindt, met uitstellen help jij jezelf niet vooruit en bereik je niet wat je wilt bereiken. Het is dus belangrijk om te focussen op je plannen, zolang je de mogelijkheid hebt om ze uit te voeren. Er komen allerlei ontwikkelingen nog aan en dus moet je nu doen wat je luk vindt en waar je gevoel naar uit gaat. 

Tegelijkertijd zitten er minder uren in een dag dan dat je af en toe zou willen. School, werk, sport, je sociale leven en je huishouden zorgen ervoor dat je soms niet meer kunt ademen. De dagen zijn te kort en je hebt nog veel te veel te doen. We leven in een samenleving waarbij tijd geld kost en dat is behoorlijk voelbaar. Alles moet zo efficiënt en snel mogelijk gebeuren. 

Het merk The Watch Now

Om ervoor te zorgen dat jij bewuster met je tijd omgaat, heeft het merk The Watch Now een nieuw concept bedacht. Een sieraad dat is geïnspireerd door een horloge, maar de wijzers en cijfers ontbreken. Een horloge zonder uurwerk. Wanneer je je verdiept in het verhaal van het merk, kom je erachter dat de oprichters altijd aan het werk zijn. Haast is dus een dagelijks terugkomend patroon. We kennen het vast allemaal wel. Je hebt je baan, je sociale leven, verjaardagen, familie’s, je huishouden en nog zoveel meer. Soms heb ik het zo druk dat ik vergeet te eten en te drinken. 

The Watch Now, een horloge zonder uurwerk, is een elegante reminder dat je het leven moet waarderen. Je hoeft niet altijd op de klok te kijken en je moet bewuster zijn van de rustmomenten die je hebt. Rust zorgt namelijk voor een balans in je leven. Het horloge is ervoor gemaakt om jou te inspireren en te realiseren dat er zoveel dingen om je heen zijn. The Watch Now, een horloge zonder uurwerk, hoopt jou bewust te maken van wat echt belangrijk is en hoopt de tijd voor jou te vertragen. Je NOW moment zorgt er namelijk voor dat jij je focust op de dingen die echt belangrijk voor je zijn. 

De collectie

Momenteel bestaat de collectie van The Watch Now uit drie verschillende modellen. Je hebt namelijk de Bold collection, Fine collection en de Exclusive collection. Eigenlijk geven de namen al aan wat de stijl van de horloges zijn. De Bold collectie is een minimalistisch maar tijdloos ontwerp. Het is de ideale manier om een statement te maken. De Fine collectie is een subtielere variant van de Bold collectie. Het bandje is namelijk minder breed. De Exclusive collectie is gemaakt van roestvrij staal en een modebewust accessoire. 

6 maanden garantie op de horloges zonder uurwerk

Wanneer je ervoor kiest om een prachtig horloge aan te schaffen, moet je er rekening mee houden dat de sieraden niet volledig waterdicht zijn. Je kunt er dus niet mee gaan douchen. Ook kunnen de bandjes verslijten bij gebruik waarbij je veel moet bewegen. Hierbij kun je denken aan sporten. Bij iedere aankoop heb je een garantie van 6 maanden. Hier heb je recht op wanneer je een horloge hebt aangeschaft bij The Watch Now zelf of bij een van de erkende partners.

De verzending van de horloges zonder uurwerk

Overigens verzend The Watch Now hun sieraden naar ieder land in de wereld. Binnen Nederland en België is er gratis verzending. Woon jij in een ander land of wil je het horloge in het buitenland laten bezorgen, dan gelden er de internationale bezorgingskosten. Afhankelijk van het land moet je rekening houden met een bezorgingstijd van 5 tot 10 werkdagen. In Nederland en België heb je hem al binnen drie dagen. 

The Watch Now Limited Gold

Ik heb het horloge zonder uurwerk Exclusive Collection Mesh Gold. Het horloge heeft een roestvrij stalen behuizing van 33 mm. In eerste instantie was het horloge zonder uurwerk veel te groot voor mij. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om het bandje te verstellen. Op die manier kan je hem soepeler of juist strakker zetten. Hij is tot 3TM waterbestendig. Dat is dus eigenlijk voor de regen. Deze The Watch Now horloge is te verkrijgen voor €59,95. 

Voor wie is het horloge geschikt? 

Het horloge van The Watch Now is geschikt voor iedereen die bewuster om wil gaan met de tijd. Daarnaast is het uitermate geschikt voor ondernemers, levensgenieters, piekeraars en eigenlijk voor nog zoveel meer. Het horloge zonder uurwerk kun je zelfs dragen tijdens het sporten. De horloges met een leren bandje kunnen enkel wel wat eerder slijten dan het horloge van roestvrij staal. 

Mijn ervaring met The Watch Now Limited Gold

Ik moet zeggen dat ik het The Watch Now horloge ontzettend mooi vind. Daarnaast vind ik de boodschap die het The Watch Now horloge wilt overbrengen een hele waardevolle. Het was eventjes uitvogelen hoe ik het bandje van het horloge zonder uurwerk kon verstellen, maar het is uiteindelijk gelukt. Verder moet ik zeggen dat het materiaal vrij stevig aanvoelt en comfortabel om je pols zit. De prijs vind ik ook goed in verhouding staan met het sieraad. Nadat ik het horloge had ontvangen vond niet iedereen het er even handig eruit zien. Sommige vonden een horloge zonder uurwerk een beetje nutteloos. 

Wil jij het The Watch Now horloge aanschaffen?

Wil jij ook graag dit geweldige horloge zonder uurwerk aanschaffen, dan kun je het horloge bij de website van het merk kopen. The Watch Now, horloge zonder uurwerk, kan je ook aanschaffen bij Bol.com.

Hoe probeer jij bewust met je tijd om te gaan?

The Watch now

*Dit artikel betreft een samenwerking

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Misschien vindt je deze ook interessant?