Ideal of Sweden – Louvre computer sleeve

Ideal of Sweden louvre computer sleeve

Of je nu naar kantoor gaat of naar school steeds vaker nemen wij onze laptops mee. Natuurlijk wil jij je spullen goed en netjes vervoeren en dat blijft altijd weer een opgave. Je hebt gelukkig wel laptoptassen, maar je hebt ook prachtige computer sleeves om je laptop in te bewaren. Toch zijn computer sleeves niet altijd even mooi. Ideal of Sweden heeft een prachtige collectie uitgebracht die gebaseerd is op het Louvre. Ik wil jullie graag wat meer vertellen over deze Louvre Computer Sleeve collectie van Ideal of Sweden. Het merk heeft namelijk prachtige spullen, maar zijn ze ook van kwaliteit?

Ideal of Sweden

Ideal of Sweden is een Zweeds merk dat zich focust op mode en lifestyle rond je telefoon. Het merk produceert modebewuste producten waarmee jij jouw telefoon helemaal kunt laten opleven. Al sinds 2013 maakt Ideal of Sweden prachtige telefoonhoesjes met als visie er tussen uit te springen en het verschil te maken in het leven van mensen. Alle producten van Ideal of Sweden zijn gebaseerd op kwaliteit, design en functies. Het bijzondere aan deze producten is dat het design is geïnspireerd door modeshows en catwalks, dat maakt de producten ook zo modebewust. Bovendien is het merk vooruitstrevend. Continu is het merk bezig om zich te verbeteren. 

De producten

Naast telefoonhoesjes maakt, Ideal of Sweden dus ook andere producten, de collectie van Louvre computer sleeve is namelijk niet voor telefoons maar voor laptops. In de webshop van Ideal of Sweden vindt je onder andere powerbanks, telefoonhoesjes, portemonnees, paspoorthoezen en oplaadkabels. Uiteraard kun je er nog veel meer geweldige accessoires vinden en daarom is het de kort door de bocht om hun enkel een merk voor telefoonhoesjes te noemen. 

Duurzaamheid 

Ook Ideal of Sweden is een belangrijke voorstander van duurzaamheid. Het merk gebruikt 100% diervriendelijke materialen, hiermee dringen ze het gebruik van leer terug. Ze hebben zelfs een manier gezocht waarmee de materialen langer mee gaan dan dierlijke materialen, zonder dat daarmee de gezondheid van dieren of mensen in gevaar worden gebracht. De verpakkingen van Ideal of Sweden worden vervoert in 100% gerecyclede materialen. Ook proberen ze het vervoeren van de producten zo milieuvriendelijk te doen. Minstens 40% van alle bestellingen wordt over zee verzonden. De producten van Ideal of Sweden zijn allemaal REACH-gecertificeerd. Dit houdt in dat het gebruik van chemische stoffen zoveel mogelijk wordt beperkt. 

Louvre Computer Sleeve

Het merkt heeft zich voor de Louvre computer sleeves collectie laten inspireren door het Louvre in Frankrijk. Het Louvre is een van de meest bezochte museums van Frankrijk. Wanneer je het Louvre wilt bezoeken, brengt de reis je naar het eerste arrondissement van Parijs. Naast dat het Louvre een ontzettend mooi gebouw is, bevat de collectie onder andere de Mona Lisa, een van de meest bekende schilderijen van de wereld. De geschiedenis van het Louvre is vrij bijzonder, het gebouw bestaat al sinds 1190. In eerste instantie is het Louvre een kasteel geweest, daarna een paleis en vervolgens een museum zoals wij hem  nu kennen. 

Louvre Computer Sleeve 

Al jaren is het Louvre een plek geweest waar kunstenaars inspiratie kunnen opdoen. Ideal of Sweden heeft dit dus ook gedaan voor hun computer sleeves collectie. De Louvre collectie bestaat naast de computer sleeves ook uit pouch. De collectie bestaat uit moeiteloze elegantie en Parijse coolheid. De beschrijving van deze collectie doet zichzelf ook zeker eer aan. Net als de Louvre computer sleeves zijn de Louvre Pouches ook in vier kleuren te krijgen, namelijk zwart, beige, groen en bordeauxrood. 

Mijn ervaring met Ideal of Sweden Louvre computer sleeve

Laten we eerlijk zijn, de producten van Ideal of Sweden zijn prachtig, maar zijn ze ook functioneel én hebben ze kwaliteit? Ik ben ontzettend blij dat ik een Louvre computer sleeve heb mogen ontvangen en probeer hem daarom ook met alle liefde uit. Het eerste dat mij opvalt is de verpakking waarin het vervoerd wordt. Naast dat het in een kartonnen doos wordt geleverd, zit het ook in een plastic zak en in zachte suède-achtige hoes. Goed verpakt dus, maar of dat echt beter is voor het milieu vraag ik me af. Daarnaast had ik niet verwacht dat de vulling van de hoes zo zacht zou zijn. Ik heb ook een computer sleeve van Case Logic, maar die is bij lange na niet zo zacht als deze Louvre computer sleeve. Ik heb de indruk dat mijn laptop dus zeker goed beschermd is. Naast het vak waar je laptop in kan, zit er ook nog een handig vakje aan de achterkant waar je bijvoorbeeld usb-sticks in kunt doen. 

Korting op de hele webshop van Idealof Sweden

Wil jij nou ook graag deze Louvre computer sleeve aanschaffen of een ander geweldig product van Ideal of Sweden, neem dan snel een kijkje op de webshop. Met veel plezier mag ik namelijk een kortingscode met jullie delen. Bovenop de 70% korting die Ideal of Sweden van 1 tot 7 juni al geeft, krijg je nu 15% extra korting wanneer je gebruik maakt van mijn kortingscode IDEALXKIM. Maar liefst 85% korting op alles dus! Dat is toch geweldig! Probeer snel jouw favoriete producten te bestellen, want op is op. 

Wil jij ook samenwerken met Ideal of Sweden?

Dit artikel is in stand gekomen via Brandbassador. Dit is een app waarop iedereen zich kan aanmelden om met merken zoals Ideal of Sweden, Hunkemöller en Squatwolf samen te werken. Je kan er missies op doen waarmee je geld en punten mee kunt verdienen. Ook krijg je een commissie wanneer jouw volgers iets aanschaffen via jouw kortingscode of link.Wil jij ook graag samenwerken met Ideal of Sweden? Dat is zeker mogelijk. Door middel van deze link kun jij je aanmelden om met te gekke merken samen te werken. Je hoeft trouwens niet een bepaald aantal volgers te hebben. Samenwerkingen kunnen via allerlei social media kanalen lopen, zoals Instagram, Youtube, een blog, Snapchat, TikTok, Tumblr en Facebook. 

Ideal of Sweden

Mijn conclusie over de Ideal of Sweden Louvre computer sleeve

Al een lange tijd keek ik vol bewondering naar de mensen die zo’n prachtig product hadden van Ideal of Sweden. Ik vroeg me al een tijdje af of de producten van dit merk ook kwaliteit bevatten. Nu heb ik er zelf eentje en  weet ik eindelijk hoe het zit. En wat een kwaliteit heeft deze Louvre computer sleeve van Ideal of Sweden. De binnenkant is ontzettend zacht en dik waardoor de laptop goed beschermd wordt. Ook doet het merk er van alles aan om het vervoeren van hun producten zo milieu vriendelijk te doen, alhoewel deze Louvre computer sleeve wel in veel verpakkingen werd geleverd. In de toekomst schaf ik zeker producten van Ideal of Sweden aan, aangezien ze niet alleen mooi zijn maar ook nog is kwaliteit bevatten. 

Hoe bewaar jij jouw laptop?

Ideal of Sweden

*Dit artikel betreft een samenwerking en affiliatie links

SHARE:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email