Supersized Kingsday 2020 – een oranje festival thuis op de bank

Supersized 2020

Bij mij thuis houdt iedereen van een goed hardstyle feestje. Iedere gelegenheid tot een festival pakken wij dan ook met beide handen aan. We hebben daarom ook met veel enthousiasme een kaartje gekocht voor supersized Kingsday 2020. Vorig jaar was ondanks de kou een groot succes en dus zou dit jaar niet anders zijn. Door de lockdown is het nu een feestje op de bank geworden, het is helaas niet anders. En dus dachten wij hoe gaan we koningsdag dan vieren. Mijn broer kwam met het geweldige idee om de livestream van Supersized Kingsday 2020 te kijken om toch nog een beetje een festival gevoel te hebben. 

Ik wil jou deze ervaring niet ontnemen en dus heb ik voor jou een Spotify lijstje gegeven, zodat ook jij kan genieten van Supersized Kingsday 2020. Helaas kan ik de link van de stream zelf (nog) niet online zetten.

Festivals

Er gaat niets boven een prachtig festival. Het samenhorigheidsgevoel is tijdens festivals als nooit tevoren. Ben jij je vrienden even kwijt, geen probleem, overal staan gezellige mensen waar je gerust bij aan kunt haken. Niemand staat je raar aan te kijken en iedereen is vriendelijk. Helemaal op koningsdag, wanneer het hele festivalterrein oranje kleurt, is het samenhorigheidsgevoel als nooit te voren. Überhaupt biedt koningsdag een oranje gevoel onder iedereen, maar op een festival is dat toch wel next level. 

B2S

B2S is een van de grootste festival organisatoren van de hardere stijlen. B2S heeft een prachtige visie, zij staan er namelijk voor dat rijk zijn, wordt gemeten door herinneringen en hoeveel je geniet van het leven. B2S wilt een rol spelen in zo’n leven door middel van hun geweldige festivals en evenementen. Als je graag meer wilt weten over B2S, raad ik je aan om dit filmpje te bekijken. 

Livestream Supersized Kingsday 2020

B2S heeft er alles aan gedaan om het festivalgevoel van koningsdag, bij jouw thuis te realiseren. Door middel van een negen uur durende livestream, maakte zij het mogelijk om van iedere stage een te gek setje te horen. Voor degene die Supersized Kingsday festival nog niet kennen. Het is een groot festival terrein met normaal gesproken negen stages van de hardere stijlen. 

Je vindt op Supersized Kingsday hardstyle tot hardcore en freestyle tot uptempo. Voor ieder wat wils. Dit jaar kon je dus 50 minuten lang van iedere stage genieten, gewoon bij jouw thuis op de bank. Niemand minder dan DJ B-Front, DJ Spitnoise, DJ Zany, DJ E-Force, DJ Jantje, DJ Pan!c, DJ The Pitcher en DJ Partyraiser zorgden voor heerlijke setjes op Supersized Kingsday 2020!  Ik hoop dat ik snel de officiële link van de stream met jullie kan delen. 

Leuke twist op Supersized Kingsday 2020

Uiteraard stopte het niet alleen bij een livestream van DJ’s van Supersized Kingsday 2020 en hebben zij een te gekke manier bedacht om het saamhorigheidsgevoel bij jouw thuis te vergroten. B2S maakte het namelijk mogelijk dat jij thuis in kon haken op de stream. Je zag de leukste dingen voorbij komen. Van kleine kinderen met hun ouders in oranje tot feestende diehard gabbers. Een ontzettend leuke twist om er toch nog iets bijzonders van te maken. Niet alleen Nederlanders konden inhaken, maar ook de fans in Duitsland, Spanje en Zweden zag je voorbij komen. Wat mij betreft een top idee! 

Snacks & Dranken voor Supersized Kingsday 2020

Om er thuis een leuk Supersized Kingsday 2020 van te maken, hadden wij hapjes en drankjes gekocht om er nog meer van te genieten. Ik deel graag wat snacktips en drankjes met jou! Overigens zijn dit niet echt recepten, maar gewoon gemakkelijke snacks om van te genieten. 

Snacks voor Supersized Kingsday 2020

Mijn dag is niet compleet zonder nacho’s. Ik kan er ontzettend van genieten en ik maak het dan ook regelmatig. 

supersized kingsday 2020

Wat heb je nodig?

 • Nacho’s
 • Oven
 • Ovenschaal
 • Geraspte kaas
 • Dipjes, zoals:
  • Tomatensalsa
  • Zure room
  • Guacamole (je kunt hem zelf maken, maar deze van de AH is onwijs lekker)

Hoe maak je het?

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden
 2. Vul de ovenschaal met de nacho’s en strooi de kaas er overheen (overigens doe ik eerst een laag nacho’s, dan een beetje kaas, dan weer nacho’s en dan weer kaas)
 3. Zet de schaal in de oven en wacht tot de kaas gesmolten is (± 10 min)
 4. Zet de schaal op tafel met de dipjes en genieten maar!

Heerlijk gewoon, een warm stokbroodje met wat dipjes. Stokbrood snack

Wat heb je nodig?

 • Stokbrood
 • Een oven
 • Dipjes, zoals
  • Tomaten bruschetta (je kunt hem zelf maken, maar deze van de AH is ook heel lekker)
  • Knoflookspread (eigenlijk is dit een hele dikke knoflooksaus, maar hij is ook heerlijk als een spread voor op brood)
  • Aioli
 • Prosciutto ham

Hoe maak je het?

 • Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het stokbrood of op 200 graden
 • Bak het stokbrood zoals op de verpakking of ongeveer 10 min
 • Zet het stokbrood op tafel samen met de dipjes

Tip: de priosciutto ham is heerlijk met de tomaten bruschetta. 

Om Supersized Kingsday 2020 ook nog een oranje tintje te geven, hadden wij ook nog wat oranje snacks op tafel staan. Ik deel ze graag met je

 • Oranje popcorn
 • Oranje M&M’s 
 • Oranje gebak
 • Bittergarnituur 

Lekker ouderwets, toastjes met heerlijke spreads en beleg op tafel is ook nooit mis. Inspiratie nodig:

 • brie
 • salades
 • zalm
 • paté
Tafel op supersized 2020

Drankjes voor Supersized Kingsday 2020

Binnenkort komt hier een uitgebreide review van online, maar ik kan alvast een recept met je delen. 

Wat heb je nodig?

Hoe maak je het?

 1. Doe de Ketel One Peach & Orange blossom in een glas
 2. Doe de 7up erbij 
 3. Voeg de 2 (bevroren) perzik partjes er aan toe 
 4. Garneer het glas met een perzik partje aan de rand en geniet van je drankje!

Wat heb je nodig?

Aangezien mijn broer ook graag een shotje hiermee wilde maken tijdens Supersized Kingsday 2020, heeft hij een fles vanille vodka aangeschaft. Dit drankje heeft ons best wel verrast, aangezien het lekkerder is dan we in eerste instantie dachten. Het drankje is heerlijk te mixen met cola. Misschien heb je wel is vanille cola gedronken, dit lijkt er heel erg op. Met 7up is hij trouwens ook heel erg lekker 

Op de Instagram van Flügel kwamen we dit heerlijke recept tegen.

supersized kingsday 2020Wat heb je nodig voor 1 shotje?

Hoe maak je het?

Voeg het flesje Flügel, de vodka en de limoensap in een shake beker en schud het door elkaar. Doe vervolgens het drankje in een shotglaasje en maak een insnede in een Fruitella. De Fruitella kun je op het randje van het shotglaasje doen. 

Mijn Supersized Kingsday 2020

Mijn dag begon een beetje anders dan ik had gewild, want ik voelde me in de ochtend helemaal niet lekker. Ik wilde nog een leuke foto maken van mijzelf voor Instagram en uiteraard voor deze post over Supersized Kingsday 2020, maar dat is hem niet geworden. De foto boven aan dit artikel van Supersized Kingsday 2020 is overigens vandaag gemaakt. Wel wil ik graag met jullie delen wat ik van deze heerlijke stream vond en hoe ik thuis ervan heb genoten. 

Het was simpelweg heerlijk om te zien hoe iedereen thuis aan het geniet was. Jong en oud stonden heerlijk te springen op deze te gekke setjes. Ook de mensen die normaal gesproken niet naar festivals kunnen gaan, krijgen dankzij livestreams toch de sfeer en muziek mee. Ik houd van de wat hardere stijlen en dus heb ik het meeste genoten van Partyraiser en Spitnoise. Heb jij ook de livestream van Supersized Kingsday 2020 gekeken, laat me dan vooral weten welk setje jij het beste vond! 

Hoe heb jij koningsdag gevierd?

supersized kingsday 2020

*Deze pagina bevat affiliatie links. 

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email