Cheqi review | Win 20 euro!

Cheqi review | win 20 euro!

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Ik ben altijd wel in voor een verjaardag of een feestje, toch vind ik het soms wel moeilijk om te verzinnen wat ik moet geven. Geld is dan natuurlijk altijd goed. Bij velen staat overigens geld ook hoog op het verlanglijstje. Toch is een envelop met geld niet echt meer van deze tijd. Cheqi heeft daar een oplossing voor bedacht. Je kunt namelijk overal online via de Cheqi App geld schenken. In dit artikel lees je alles over deze moderne manier van geld geven. Bovendien lees je ook meer over de winactie.

Over Cheqi

Wie vond het vroeger niet fijn om geld te krijgen in een envelop? Misschien staat dat tegenwoordig nog steeds wel hoog op je verlanglijstje. Bij mij in ieder geval wel. Losgeld is alleen steeds minder van deze tijd en dus heeft Cheqi een oplossing uitgevonden. Geïnspireerd door het verlanglijstje van haar neefje heeft de bedenker van Cheqi een manier bedacht om op een leuke en moderne manier geld te kunnen geven. Daarmee komt het einde aan last minute nog geld moeten pinnen en eventueel wisselen. Hoe vaak ik wel heb gehad om last minute nog naar een pinautomaat te moeten racen om nog snel losgeld te halen.

Ook het zoeken naar enveloppen is niet meer nodig. Bovendien ben je niet meer beperkt tot enkel het geven van een cadeaubon die je slechts bij enkele winkels kan besteden. Waarmee de ontvanger bovendien eigenlijk verplicht is om het te besteden bij de beschikbare winkel die de bon accepteren. Met Cheqi is de ontvanger in staat om het geld te besteden aan wat hij of zij maar zou willen. Dit betekent dus ook dat iemand kan sparen voor een grote wens. Op die manier help je iemand dichter bij zijn of haar doelen. Iemand is bijvoorbeeld aan het sparen voor een auto, huis of een andere grote uitgave.

Hoe werkt Cheqi?

Kun je niet wachten om een Cheqi te versturen? Om er eentje te versturen, is het noodzakelijk om de App te downloaden. Daarmee kun je namelijk een kaartje of een e-Cheqi versturen. Het is dus belangrijk om daar eerst een keuze uit te maken. Vervolgens wordt er gevraagd om een kaart uit te kiezen en daarna kun je een bedrag selecteren. Het minimale bedrag is €5,-. Er is geen maximaal bedrag aangegeven. Aan de kaart kun je daarna nog een persoonlijke boodschap toevoegen en eventueel een extra cadeautje. 

Heb je alles uitgekozen en is alles naar wens, dan is het tijd om het te versturen. Voer het adres is waar hij afgeleverd moet worden en je bent helemaal klaar om te versturen. De verzendkosten voor een fysiek kaartje is €2,99. Voor een e-Cheqi gelden er geen verzendkosten en kun je het direct delen vanuit de App. Het geld dat jij wilt overmaken wordt op een aparte rekening gehouden. Zodra de ontvanger de QR-code heeft gescand, ontvang jij een e-mail en kun je het desbetreffende bedrag overmaken. Je hebt dus helemaal geen rekeningnummer van de ontvanger nodig om het geld te versturen.

Voor de ontvanger geldt dat hij/zij zich moet identificeren. Dit wordt gedaan door €0,01 met de bankrekening waarop je het geld wilt ontvangen, over te maken. Het bedrag dat je wilt schenken, wordt dan binnen 1 werkdag overgemaakt. Eerder heb je al kunnen lezen, dat wanneer het geld niet wordt opgehaald,  je het bedrag weer teruggestort krijgt. Er zit een tijdslimiet van 3 maanden op. Na 3 maanden komt het geld dus gewoon weer terug bij jou. Op www.Cheqi.nl kun je alles nog even rustig nalezen. Daar staat namelijk stap voor stap op beschreven hoe het werkt.

Wat zijn de voordelen aan Cheqi?

Je kunt de Cheqi app hier downloaden

Om een Cheqi te versturen, heb je de Cheqi app nodig. Die is beschikbaar in de App Store, maar ook in de Google Play Store. Welke smartphone je dus ook hebt, je kunt altijd een Cheqi versturen. Je kunt hieronder de App downloaden via de App store of via de Google Play Store. Het enige wat je hoeft te doen is op een van de knoppen hieronder te klikken en je kunt de App direct downloaden. 

Mijn ervaring met Cheqi

Eigenlijk al na enkele dagen kreeg ik mijn kaartje thuis bezorgd. Op de achterkant stond de QR-code die ik met mijn telefoon kon scannen. Binnen een seconde werd ik al naar de juiste website gebracht, waarop ik de voorwaarde kon accepteren en mijn bank kon selecteren. Alle bekende banken in Nederland zijn te selecteren. Ik vond het overigens ook wel een voordeel dat je voor het ophalen van het geld, de App niet nodig hebt. Hierdoor dwing je iemand niet om de App te downloaden.

Om ook mijn ervaring met de App met jullie te delen, heb ik de App toch even gedownload. De App spreekt eigenlijk voor zich. Je kunt ervoor kiezen om een notificatie te krijgen, zodra het bedrag door de ontvanger is opgehaald. Dan weet je namelijk direct wanneer je het geld moet overmaken. Verder heb je een opsomming van alle Cheqi’s die je hebt verzonden, zo verlies je het overzicht niet. Een Cheqi kun je erg gemakkelijk aanmaken. Heb je een fout gemaakt en wil je een gift annuleren, dan kun je dit ook gemakkelijk doen vanuit de App. Het geannuleerde cadeau komt dan in een apart overzicht te staan.

Doe mee aan de winactie en win 20 euro

In samenwerking met Cheqi mag ik 5 Cheqi’s weggeven ter waarde van 20 euro! Dat is nog eens mooi meegenomen. Het enige wat zij graag van jou willen weten is jouw ervaring met de dienst. Wil je graag meedoen aan de winactie en kans maken op 20 euro? Om deel te nemen aan de winactie is het belangrijk dat je mij even volgt op Instagram en een reactie geeft onder de volgende foto. Ik weet dan namelijk dat je meedoet. De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 oktober 2021. Ben je 1 van de 5 winnaars? Je krijgt dan van mij het e-mailadres om je adres en emailadres door te geven. Je kunt ook een bericht sturen naar de Instagram van Cheqi.

De conclusie over Cheqi

Ben je op zoek naar een moderne en bovendien veilige manier om iemand een leuk bedrag te schenken? Cheqi is dan zeker de oplossing voor jou. Je kunt je cadeau opleuken met een persoonlijke kaart en eventueel aanvullen met een fysiek cadeautje. Door middel van de App kun je altijd en overal een cadeau versturen en dat maakt het ook nog een super toegankelijk omdat je geen rekeningnummer, van degene aan wie je het wilt geven, nodig hebt. Vergeet vooral niet mee te doen aan de winactie op mijn Instagram.

Naar wie wil jij een Cheqi sturen?

*Dit artikel bevat een samenwerking

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: