Hoe ik geld verdien met CashbackPlaza

CashbackPlaza review

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Geld terugkrijgen na een aankoop?! Wie wilt dat nou niet? Het is een geweldige manier om te besparen op vaste lasten en wat geld over te houden voor andere noodzakelijke dingen in het leven. Extra kunnen sparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dankzij CashbackPlaza kun je nu bij iedere aankoop een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgen. Het klinkt natuurlijk heel mooi, maar hoe werkt het precies? In dit artikel deel ik alles over CashbackPlaza en mijn ervaring met het platform.

Over CashbackPlaza

CashbackPlaza is een internationaal netwerk met maar liefst 1805 verschillende webshops in Nederland. Je hebt dus een hoop verschillende shops waar je cashback van kunt krijgen. CashbackPlaza heeft als missie om gebruikers hoge cashback beloningen te laten ontvangen, maar daarnaast kun je ook kortingscodes en beoordelingen van de webshops vinden. Alle webshops zijn onder verdeeld in 22 categorieën, denk bijvoorbeeld aan sport & vrije tijd, fashion, huisdieren of verzekeringen & financiën. In ieder geval genoeg opties om van te profiteren.

Hoe werkt CashbackPlaza?

Om gebruik te maken van CashbackPlaza is het noodzakelijk om een account aan te maken. Je hebt twee verschillende soorten, namelijk een gratis account en een premium account. Voor een premium account betaal je €7,99 per jaar. Het verschil tussen een premium account en een gratis account is dat je met een premium account nog meer cashback kunt krijgen. In veel gevallen biedt een premium account zelfs 2 keer zoveel cashback zijn als bij een gratis account. Het is belangrijk om iedere aankoop te doen via de website van CashbackPlaza om recht te hebben op cashback. 

Wanneer je een webshop op CashbackPlaza opzoekt, zie je direct hoeveel cashback je kunt krijgen bij jouw account. In veel gevallen staat het cashback binnen een paar uur op je account, maar het kan ook een aantal dagen of weken duren. Dit heeft te maken met de retour periode. Wil jij graag de cashback laten uitbetalen, dat kan al vanaf van €0,10. Je hoeft dus niet te wachten tot je een groot bedrag hebt gespaard om de cashback uit te laten betalen. Het is mogelijk om via Ideal of via PayPal je te laten uitbetalen. Dat maakt het gebruik daardoor ook een stuk veiliger. 

Hoeveel cashback krijg je bij CashbackPlaza?

Je kunt dus direct bij iedere webshop zien hoeveel cashback je kunt verwachten bij een gratis en een premium account. Bovendien is er bij sommige webshops verschil in categorieën. Zo krijg je bij de Hema bijvoorbeeld, met een premium account 4% bij algemene artikelen en bij taarten en cakes 1% cashback. Bij een gratis account is dat de helft, dus bij algemene artikelen 2% en bij taarten en cakes 0.5%. In sommige gevallen, zoals bij de MediaMarkt, kun je ook een specifiek bedrag ontvangen. Zo kun je voor een simonly (meer dan 10GB), GSM met abonnement (meer dan 10GB) bijvoorbeeld €15,- bij een gratis account ontvangen. 

Alles wat je wilt weten over cashback

Eigenlijk zegt het woord al direct wat cashback is, namelijk geld terugkrijgen. Cashback kun je bij sommige bedrijven krijgen wanneer je iets aanschaft in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan een bepaald bedrag dat je terug kunt krijgen bij de aankoop van een droger. Vaak moet je dan nog extra handelingen doen om recht op te krijgen op het geld. Je moet bijvoorbeeld een bon invoeren of andere extra handelingen uitvoeren. Het voordeel van CashbackPlaza is dat je direct bij het aanschaffen al cashback terugkrijgt. Je hoeft geen extra handelingen uit te voeren. Echter moet je wel alle aankopen doen via de website van het platform. 

Cashback sites, zoals CashbackPlaza, werken samen met verschillende affiliatie netwerken. Denk aan Awin, Tradedoubler en Daisycon. Daardoor kunnen zij jouw cashback geven en verdienen zij ook commissie over de aankoop. Een echte win-win situatie voor beide partijen. Bovendien bieden Cashback sites consumenten de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe / onbekende merken, omdat er ook kortingscodes en dergelijke worden aangeboden. 

Het is belangrijk om goed op de voorwaarden te letten van een cashback regeling. In de voorwaarden staat beschreven wanneer je geen recht hebt op cashback en wanneer de verkoper het recht heeft om de actie vroegtijdig te stoppen. Verder staat er ook in beschreven op welke termijn jij het geld kunt verwachten. Het voordeel bij CashbackPlaza is dat je geen individuele handelingen of overeenkomsten tekent. Je bent gegarandeerd van cashback. Al is het wel slim om de voorwaarden van het desbetreffende merk op CashbackPlaza even door te lezen. 

Bij cashback regelingen van individuele verkopers, wordt het ook aangeraden om fanatiek te controleren of de regeling ook daadwerkelijk wordt nagekomen. Is de tijd van het uitbetalen verstreken en heb je het geld nog niet ontvangen, laat het er dan niet bij zitten. Je hebt recht op het geld en zij zijn verplicht het naar je over te maken. Het kan zijn dat je cashback krijgt op een jaarnota. Onthoud dit goed en zorg dat je alert bent op je rechten en plichten. Het voordeel van CashbackPlaza is dat zij voor je bemiddelen. Je hoeft dus niet zelf contact te leggen. Het is natuurlijk wel slim om in de gaten te houden of het geld al op je account staat.

Kijk bovendien altijd even goed of de cashback actie wel een voordelige optie is. Soms kun je bijvoorbeeld hetzelfde product bij een andere winkel goedkoper vinden. De cashback actie lijkt dan heel mooi, maar je bent dan uiteindelijk alsnog duurder uit. Bij CashbackPlaza hoef je daar niet over in te zitten. Doordat er onwijs veel winkels zijn aangesloten, kun je altijd bij een leuke regeling terecht. Je krijgt namelijk een bepaald percentage over je aankoopbedrag van de desbetreffende webshop waar je shopt. 

Welke merken kun je vinden bij CashbackPlaza?

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, zijn er maar liefst 1805 webshops betrokken bij CashbackPlaza. Dat zijn er een hoop. Toch is het vast fijn om alvast een indruk te hebben van een aantal webshops die je kunt vinden. Uiteraard kan ik ze niet allemaal opnoemen. Op CashbackPlaza vind je onder andere Boohoo, Nike store, NA-KD, Body & Fit en My Protein. Verder kun je er ook terecht voor cashback van ICI PARIS XL, The Body Shop en Paula’s Choice. De webshops verschillen van welbekende tot en met onbekende merken. Via deze link kun je alle webshops bekijken. 

Mijn ervaring met CashbackPlaza

Ik heb nog nooit eerder gebruik gemaakt van een Cashback site of actie. De mogelijkheid om geld terug te krijgen bij iedere aankoop klonk voor mij wel heel mooi in de oren. Het ideale moment om CashbackPlaza uit te proberen. Je kunt in ieder geval heel makkelijk een account aanmaken en kunt je account ook makkelijk omzetten tot een premium account. Verder is het ook erg fijn dat er zoveel verschillende webshops aangesloten zijn. Voor iedereen is er dus wel een webshop te vinden. Bovendien vind ik het fijn dat je ervoor kunt kiezen om je bankrekening of je PayPal account toe te voegen om de cashback uit te betalen.

Om het gebruik van CashbackPlaza nog makkelijker te maken, kun je ook je favoriete webshops aan je account toe te voegen. Dat scheelt uiteraard een hele zoektocht, met slechts 2 klikken ben je namelijk al bij de webshop die je zoekt. Verder kun je webshops zoeken door simpelweg de naam in te typen of je kunt tussen de verschillende categorieën zoeken. Bovendien is het erg fijn dat je ook kleine bedragen kunt laten uitbetalen en niet hoeft te wachten tot een groot bedrag. Dat maakt het gebruik ook een stuk laagdrempeliger.

In eerste instantie was ik even aan het zoeken waar ik kon vinden welk bedrag ik kon verwachten na een bestelling. Wanneer je rechts bovenin op het geldbedrag klikt, kom je bij alle cashback terecht die je kunt verwachten. Je kunt hier ook op klikken als er €0,00 staat. Dat is namelijk de plek waar je kunt vinden hoeveel cashback je kunt krijgen per webshop. Bovendien kun je daar vinden of de cashback nog onder behandeling staat, goed of af is gekeurd. Wanneer je alleen de webshop hebt bezocht, maar niets hebt aangeschaft staat dat ook tussen dat rijtje. Dat is trouwens ook de plek waar je een overzicht van alle uitbetalingen kunt vinden. 

Wil jij ook gebruik maken van CashbackPlaza?

Wil je CashbackPlaza graag zelf uitproberen? Door middel van deze link kun jij ook een account aanmaken op CashbackPlaza. Je kunt het houden bij een gratis account, maar een premium account is uiteraard ook mogelijk. Om een premium account aan te maken, ga je naar account instellingen en vervolgens naar abonnement. Daar klik je vervolgens op wisselen, dat vind je naast je account. Overigens is dat ook de plek waar jij je account kunt opzeggen. 

Conclusie over CashbackPlaza

CashbackPlaza is de ideale manier om geld terug te krijgen bij de aankopen die je doet. Het platform is overzichtelijk en het spreekt eigenlijk voor zich. Je kunt de verschillende webshops makkelijk vinden en je ziet direct hoeveel cashback je kunt verwachten. Bovendien is het erg fijn dat je al snel het bedrag kan laten uitbetalen. Het is dus zeker een goede manier om cashback terug te krijgen.

Maak jij al gebruik van CashbackPlaza?

*Dit artikel over CashbackPlaza bevat een samenwerking

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: