Top 10 best gelezen blogs van afgelopen halfjaar

Top 10 best gelezen blogs

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Je kunt om verschillende redenen een blog starten. Zo kan het zijn dat jij jouw verhaal wilt delen, een passief inkomen wilt creëren of het simpelweg gewoon heel leuk vindt om te schrijven en je een platform daarvoor nodig hebt. Welke reden je ook hebt, je wilt natuurlijk dat je blog ook daadwerkelijk gelezen wordt. Het is dan ook leuk om eens in de zoveel tijd een overzicht te maken van jouw best gelezen blogs van een bepaalde periode. Ik deel daarom nu mijn best gelezen blogs van het afgelopen halfjaar. 

Een halfjaar online met Kim Shares All

Het lijkt nog niet zolang geleden, maar in maart 2020 ben ik met deze website online gegaan. Inmiddels staan er al behoorlijk wat artikelen online en schrijf ik nog altijd met heel veel plezier. Het leek mij wel leuk om een overzicht te maken van mijn best gelezen blogs van het afgelopen halfjaar. Er staan een aantal artikelen tussen waarvan ik niet had gedacht dat ze goed zouden scoren. Dat maakt het schrijven van blogs voor mij ook zo leuk en steeds weer een uitdaging. 

Je weet nooit zeker hoe een pagina’s het zal doen in zoekmachines. Ik ben dan ook continu bezig om artikelen te verbeteren en te herschrijven met de hoop dat ook die artikelen in het rijtje van best gelezen blogs thuis gaan horen. Het is soms best wel frustrerend wanneer een pagina niet goed scoort. Je stopt er veel tijd en energie in en je wilt natuurlijk graag resultaten zien. Het liefst wil je dat alle blogs op je website tot de best gelezen blogs behoren. 

Wat is een goede blog?

Je blog moet iets nieuws, bijzonders of speciaals vertellen om goed te scoren. Het internet staat vol artikelen en dus is het belangrijk dat jouw blog er echt uit springt. Door alle informatie en kennis te beschrijven die je hebt, heb je een grotere kans om goed te scoren. Soms moet je ook even creatief zijn en informatie die in eerste instantie er niets mee te maken heeft, om te buigen naar het onderwerp van de blog. Uiteraard moet je dit wel zorgvuldig doen en slim aanpakken. Om een goede blog te schrijven, moet je de volgende punten kunnen beantwoorden:

  1. Wie is mijn doelgroep?
  2. Wat wil je met je blog bereiken? Wat is het doel?
  3. Hoe bouw jij je blog op?
  4. Hoe zorg je ervoor dat je blog interessant is om te lezen?

Wat hebben alle best gelezen blogs gemeen?

Een blog kun je tot de best gelezen blogs rekenen, wanneer hij veel bezoekers trekt vanuit je social media kanalen en wanneer hij hoog scoort in Google. In alle best gelezen blogs is zoekmachineoptimalisatie een doorslaggevende factor. Zonder seo zullen je blogs niet goed scoren op Google. Het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te selecteren. Wanneer je zoekwoorden gebruikt waar niet op wordt gezocht, zul je alsnog niet gevonden worden. Bovendien maken afbeeldingen je blog helemaal af. Al mijn best gelezen blogs hebben dus ook meerdere afbeeldingen. Ook de afbeeldingen voldoen aan seo. 

Best gelezen blogs kunnen ook gaan over hele vreemde of bizarre onderwerpen. Ook persoonlijke blogs, zoals mijn blogs angst voor kappers en daten zonder make up, doen het behoorlijk goed als best gelezen blogs. Het is namelijk informatie dat nog niet veel mensen over je weten en benieuwd naar zijn. Het kan wel spannend zijn om een persoonlijk artikel te schrijven, maar het loont natuurlijk wanneer ze belanden in het rijtje van best gelezen blogs. 

Daarnaast zijn alle best gelezen blogs zo volledig mogelijk. Probeer alle informatie die je over het onderwerp hebt, te beschrijven. Een blog die maar halve informatie verteld, zal niet tot de best gelezen blogs behoren. Juist omdat er zoveel informatie op het internet is te vinden, weten zoekmachines ontzettend veel. Hoe completer jouw pagina is, hoe beter hij wordt gewaardeerd. Zoekmachines kijken namelijk ook naar de relevantie van een pagina. 

10 van mijn best gelezen blogs

Mijn haar is voor mij een van de belangrijkste aspecten van mijn uiterlijk. Ik probeer daarom ook regelmatig verschillende haarverzorgingsproducten uit. Een van de producten die ik heb uitgeprobeerd is de full resist Elvive power Masker van L’oreal Paris. Een masker dat op vier verschillende manieren gebruikt kan worden. Het is een van mijn favoriete haarmaskers en de resultaten zijn mij dan ook zeker bevallen. Ik heb er een uitgebreide review over geschreven en de blog scoort nog steeds erg goed. Hij staat boven aan bij mijn best gelezen blogs. 

Hier kan je deze best gelezen blog lezen. 

Een van de artikelen waarvan ik niet had gedacht dat hij tot de best gelezen blogs zou horen, is deze. Iets dat ik simpelweg had gebruikt om uit te proberen, bleek uiteindelijk de oplossing te zijn voor mijn probleem. Dankzij het gebruik van een buik zweetband verlies ik al het vocht dat ik bij mijn buik vasthoud. Hierdoor worden mijn resultaten in de gym veel zichtbaarder dan wanneer ik zonder een zweetband train. Niet iedereen is het er mee eens dat een zweetband werkt, maar voor mij werkt hij erg goed. Ook deze blog scoort goed en hoort thuis tussen dit rijtje van best gelezen blogs. 

Je leest deze best gelezen blog hier.

Deze blog is een van de eerste blogs die ik online heb gezet. Dat hij direct behoort tot een van de best gelezen blogs, maakt mij dan ook heel erg blij. In deze blog beschrijf ik namelijk waarom ik voor weerstandsbanden van stof heb gekozen en niet voor rubberen weerstandsbanden. Tegenwoordig maken weerstandsbanden van stof een echte opkomst en je ziet ze dan ook steeds meer. In mijn blog lees je wat de functie is van weerstandsbanden en wat de voordelen ervan zijn om voor weerstandsbanden van stof te kiezen. 

Klik hier om de blog te lezen. 

Deze blog was wat mij betreft zeer emotioneel. Ik heb er lang over gedaan om de juiste woorden te vinden om mijn boodschap op de juiste manier over te laten komen. Het is dan ook fijn om te zien dat deze blog thuis hoort in het rijtje van de best gelezen blogs. In deze blog lees je over mijn afwegingen rondom het ontslag nemen en hoe mijn sociale omgeving daar over dacht. Niet iedereen was het ermee eens en dat heeft ervoor gezorgd dat ik een lange tijd ongelukkig heb doorgewerkt. Deze blog gaat dan ook voor een deel over de mening van anderen en de invloed die zij hebben op jouw levenskeuzes. Ook lees je meer over een werkeloosheidsuitkering. 

Je leest deze blog hier.

Het was voor mij even slikken toen Rituals besloten had om de Rituals Magic Balm eruit te gooien. Dat was namelijk een lange tijd de enige lippen balsem waar ik geen allergische reactie van kreeg. Een beetje zenuwachtig heb ik uiteindelijk de nieuwe lippen balsem lijn van Rituals uit geprobeerd. De nieuwe lijn heet Rituals Fortune Balm en bestaat uit lipsticks en lippen balsems. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik razend enthousiast werd dat ik geen allergische reactie heb gekregen op de nieuwe lijn. 

Je kunt deze best gelezen blog hier lezen. 

Het moment dat corona uitbrak was het noodzakelijk om thuis te sporten. Iedereen was een beetje zoekende daarin en dus heb ik alle manieren hoe je thuis kunt sporten verzameld in een blog. Er zijn veel meer opties en mogelijkheden dan je denkt. In deze best gelezen blog gaat het over fitness apps, filmpjes, challenges en nog meer. Ik deel alle manieren waarop je toch kan trainen en oefenen. Bovendien leest je er waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald om thuis toch in beweging te kunnen blijven. 

Klik hier om deze best gelezen blog te lezen. 

Al vrij snel heb ik ervoor gekozen om mijn bedrijf officieel in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Of het een verstandige keuze is om mij zo vroeg al in te laten schrijven, moet nog blijken. Hoe dan ook is het natuurlijk een mijlpaal in het leven van een ondernemer en dat dit artikel dan ook direct tot een van de best gelezen blogs behoort, is dubbel zo fijn. In de blog lees je waarom ik ervoor had gekozen om mij zo snel al in te schrijven als bedrijf en wat de voordelen ervan zijn. Had jij deze best gelezen blog al gelezen?

Klik hier om deze best gelezen blog te lezen. 

Eerder dit jaar kwam Melkunie met een nieuwe proteïne chocolade pudding. Uiteraard moest ik dat wel uitproberen en heb met veel liefde de chocolade pudding gekocht. Of je nu fanatiek sport of juist niet, proteïne zijn voor ieder mens belangrijk. Het voorziet je lichaam van energie, zorgt ervoor dat je spieren gemakkelijker herstellen en heeft een positief effect op je huid, haar en nagels. Om extra proteïne binnen te krijgen, is het dus een mogelijkheid om producten te eten die extra proteïne bevatten, zoals deze proteïne pudding van Melkunie.

Je leest hier alles over Melkunie proteïne chocolade pudding. 

Een van de best gelezen blogs op mijn website gaat over goede series op Netflix. Wie houdt er nou eigenlijk niet van goede Netflix Series? Ik anders wel. Doordat iedereen massaal binnen moest blijven, vond ik het tijd om een mooie lijst samen te stellen van de beste series op Netflix. Dat deze blog inmiddels nog steeds heel veel bezoekers trekt, vind ik natuurlijk onwijs leuk. Je vindt er 20 goede Netflix series. Een aantal die ik al  had zien en een aantal die ik nog wilde bekijken. Heb jij al deze Netflix series al bekeken?

Ben je benieuwd naar het artikel, klik dan hier. 

Iedere festivalliefhebber baalt als een stekker dit jaar. Zo’n beetje alle festivals zijn gecanceld en een van de grootste feestdagen van Nederland, moest thuis gevierd worden. Supersized Kingsday 2020 is er dan ook eentje die ik nooit zal vergeten. Thuis Koningsdag vieren, heb ik nooit leuk gevonden, maar dit jaar zat er niets anders op. Gelukkig hebben de organisatoren van Supersized er iets leuks van proberen te maken, door een livestream te organiseren. Wat heb jij gedaan met Koningsdag dit jaar?

Je leest er alles over in deze best gelezen blog.

Welke van deze best gelezen blogs had jij al gelezen?

*Dit artikel bevat affiliatie links

Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook eens deze berichten: