Treaclemoon Papaya Summer & Brazilian Love

Treaclemoon

Wie houdt er eigenlijk niet van een heerlijke douchegel of body scrub? Ik vind het in ieder geval heerlijk om mijn lichaam te wassen met douchegels die lekker ruiken. Ik kocht van Treaclemoon Papaya Summer & Brazilian Love. Om specifieker te zijn kocht ik een setje van drie namelijk: Papaya Summer shower & bath gel en Papaya Summer body scrub. Daarnaast kocht ik de Brazilian Love shower & bath gel. Ik kocht het complete setje voor 10 euro op de huishoudbeurs maar ik zie  op verschillende websites dat zonder korting in de winkel tussen de 5 en 6 euro kosten.

Treaclemoon

Ik vind het een heel bijzonder merk als ik eerlijk ben. Als je de website bekijkt beschrijven ze alles in een unieke manier, net zoals ze altijd een leuk tekstje op de verpakkingen van hun producten schrijven. De naam van het merk bestaat uit twee componenten namelijk Treacle en Moon. Treacle staat voor geuren en texturen van de producten en moon staat voor een een vrolijke en stressvrije wereld waar ze hopen jou naar toe te helpen. De ingrediënten bestaat voor een deel uit gerecyclede producten, hetzelfde geld voor de verpakking. Die bestaat ook uit gerecycled materiaal. Ze veranderen regelmatig de verpakking van het product om zo nog meer plastic te kunnen besparen. Daarnaast is het product dierproefvrij en vegan.

Wat doet papaja voor je huid?

In deze review komen twee producten van papaya summer collectie aanbod, namelijk de papaya summer shower & bath gel en de papaya summer body scrub. Nog niet eerder had ik papaja zo exclusief op doucheproducten zien staan en dus ben ik mij af gaan vragen wat papaja eigenlijk voor je huid doet. Papaja’s zitten vol enzymen die donkere vlekken op je huid kunnen verminderen, de huid egaal kunnen maken en poriën kunnen reinigen. Het resultaat dankzij deze vrucht is dus een gladde en schitterende huid.

Daarnaast bevatten papaja’s veel vitamine C. Dit heeft een ontstekingsremmend effect. Ideaal dus om een masker van te maken en op je huid aan te brengen. De pitjes die de vrucht bevat zijn daarin tegen minder goed voor je. Bij een hoge inname van deze pitten, vertraagd je hartritme aanzienlijk. Je kunt er zelfs van in coma raken. Desondanks is het verstandig om papaja regelmatig te eten, zonder de pitjes dan. Het helpt je lichaam namelijk met de spijsvertering. Je eten wordt sneller verteerd en uitgescheiden. Geschikt dus om bij een dieet te eten. De vrucht is vrij flauw van smaak, maar door een vruchtensalade is hij gemakkelijk weg te krijgen. Of gebruik hem voor een smoothie. Lees hier meer.

Wat doet guarana voor je huid?

In deze review komt ook de Brazilian Love shower & bath gel voor. Er staat minder nadrukkelijk op beschreven wat de basis van Brazilian love, maar op de achterkant staat 100% guarana extract. Deze douchegel bevat dus geen papaja, maar guarana. Een vrucht die ik eerder al bij deze conditioner ben tegen gekomen. Ook bij deze variant ben ik erg benieuwd wat de vrucht zou doen.

Guarana is een bes dat bomvol cafeïne zit. Wel 4 tot 6 keer meer dan bij koffie. Hierdoor heeft een onwijs oppeppende kracht van je geest. Focus en concentratie is zeker gegarandeerd bij het nuttigen van deze bes. Daarnaast zit de vrucht ook vol antioxidanten en mineralen en vitamines. De guarana in Brazilian love zorgt ervoor dat circulatie van de huid verbeterd en geeft een verfrissend gevoel. Daarnaast vertraagd het het verouderingsproces, drijft het vocht af en zuivert het bloed. Wil je meer weten over het hoofdingrediënt van Brazilian love, bekijk dan deze website.

Mijn ervaring met Treaclemoon Papaya Summer

Treaclemoon Papaya summer shower & bath gel

Deze heeft mij eigenlijk zeer blij verrast. Hij heeft een heerlijke frisse en fruitige geur, dat mij eigenlijk doet denken aan het drankje taxi maar dan minder zoet. De geur is erg sterk maar niet onprettig. Hij was zelfs sterker dan de intense geur van de XHC haarconditioner met hennepzaden. De structuur van de douchegel is dik en stroperig en dat maakt hem goed te verspreiden over je lichaam. Je lichaam ruikt na het douchen nog steeds naar de heerlijke frisse geur en dat vind ik eigenlijk wel heel prettig. Bij veel douchegels ruik ja na het douchen niets of vrij weinig nog.

papaya summer
treaclemoon

Treaclemoon Papaya summer body scrub

Eens in de zoveel tijd kan ik ontzettend genieten van een heerlijke lichaamsscrub. Ik had verwacht dat deze hetzelfde zou ruiken als de Papaya summer bath gel maar dat is niet zo. Het heeft een andere geur en ik kan niet echt plaatsen waar het naar ruikt. De geur is in ieder geval wel lekker dus ik heb hier niets over te klagen. De korrel in de scrub is niet te hard. Sommige scrubs lijken net schuurpapier, maar deze heeft gelukkig een zachtere korrel. Wellicht komt dat omdat de korrels gemaakt zijn van de schil van een kokosnoot. Hij maakt de huid heerlijk zacht dus hij doet zijn werk goed.

Mijn ervaring met Treaclemoon Brazilian love shower & bath gel

De Brazilian love shower en bath gel heeft mij eigenlijk ook verrast, maar dan om een hele andere reden. Doordat deze drie als een setje werden verkocht, ging ik er vanuit dat deze ook fris en fruitig zou ruiken, maar dat is niet zo. Ik vind deze shower en bath gel meer iets weg hebben van noten.

In eerste instantie ruik je kokosnoot, maar zodra je het op je lichaam aanbrengt is die kokosgeur weg en ruik je een andere noot-achtige geur. Iets wat ik dus niet had verwacht. De geur is veel minder intens dan die van Papaya summer shower en bath gel en je lichaam ruikt er na het douchen ook niet naar. Dit vond ik wel jammer. Om die reden zou ik deze dus ook niet nog een keer kopen.

Brazilian Love

Wil jij de producten van Treaclemoon kopen?

Ben jij benieuwd geworden naar deze producten van Treaclemoon? Ik vertel je graag waar jij ze kunt aanschaffen, om zelf ook te kunnen van tropische sferen of nootachtige geuren. Alleerst de Treaclemoon Papaya Summer Shower & Bath Gel, deze douchegel is te koop voor €5,49 bij Plein, Albert Heijn en voor €11,95 bij Bol.com. Ga jij liever voor de Treaclemoon Papaya Summer Body Scrub, die is te koop voor 5,49 bij de Kruidvat, Plein en de Albert Heijn.

Om Treaclemoon Brazilian Love aan te schaffen, kun je terecht voor €5,49 bij de Kruidvat, Trekpleister, Plein en de Albert Heijn. Wil je Treaclemoon Brazilian Love liever bij Bol.com bestellen, dan kost hij daar €11,-. Uiteraard worden deze drie producten nog in veel meer winkels aangeboden, maar dit zijn wat mij betreft de populairste.

Conclusie over deze producten van Treaclemoon

De Treaclemoon Papaya summer body scrub is een heerlijke manier om je lichaam eens in de zoveel tijd even te verwennen. De korrel is niet te hard en je huid word heerlijk zacht. Ik zal deze daarom zeker opnieuw aanschaffen. Als ik de Papaya summer shower & bath gel vergelijk met de brazilian love shower & bath gel dan zal ik die van Papaya summer eerder opnieuw kopen dan die van Brazilian love. De geur vind ik namelijk lekkerder en de geur blijft langer hangen. Uiteraard is dat een kwestie van voorkeur. Als je niet van fruitige geuren houdt, kun je beter voor de Brazilian love gaan.

Welk merk bodygel gebruik jij om je lichaam te verzorgen?

treaclemoon

*Dit artikel betreft affiliatie links

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Misschien vindt je deze ook interessant?