Leave in Conditioner | Giovanni Cosmetics leave-In Weightless Moisture

Leave in conditioner Giovanni Direct Leave-In Weightless Moisture

Leave in conditioner, in mijn ogen een beetje het ondergesneeuwde kindje van alle haar producten. Het was een echte openbaring toen ik de leave in conditioner van het merk: Giovanni Cosmetics had gevonden. Ik gebruikte de leave in Weightless Moisture Unisex en ik vertel je graag meer over mijn ervaring met deze echte hair-saver! De leave in conditioner is verkrijgbaar in twee formaten. Een kleinere verpakking van 250 ml maar ook een grotere verpakking van 1000 ml. De haarconditioner is ook verkrijgbaar bij bol.com.

Giovanni Cosmetics

Dit merk heeft duurzaamheid als een van de belangrijkste aandachtsgebieden. De verpakkingen mogen in de recycle bak waardoor het merk bewust bezig is voor de natuur en de omgeving. Naast verschillende leave in haarconditioners biedt het merk ook shampoos en haarmaskers voor verschillende haartypes aan maar verkoopt ook lichaams- en gezichtsproducten. De leave in conditioner Weightless Moisture Unisex die ik voor dit artikel heb gebruikt vindt je hier. Deze conditioner is vegan, dierproefvrij, zonder parabenen, bevat geen sulfaten en ook geen kleurstoffen. Dit maakt de conditioner niet alleen onschadelijker voor de natuur maar ook beter voor je haar.

Wat beloofd deze leave in conditioner?

Zoals de naam eigenlijk al zegt hydrateert deze conditioner zonder te verzwaren. De productbeschrijving geeft aan dat de leave in conditioner je haar voedt en allerlei voedingsstoffen afgeeft om ervoor te zorgen dat jouw haren verrijkt worden met voedende ingrediënten. De Weightless leave in conditioner van Giovanni Cosmetics zou de kracht van je haar moeten herstellen en je haar ontklitten. Dit maakt je haar gemakkelijker te kammen en te stylen. Het product hoeft niet uitgewassen te worden.

Hoe gebruik je deze leave in conditioner?

Op de verpakking staat geschreven dat het product gebruikt wordt op net gewassen, handdoek droog haar. Vervolgens gebruik je een kam om het evenredig te verdelen. Ik gebruik de leave in conditioner van Giovanni Cosmetics voor ik ga slapen, als een soort slaap haarmasker. Ik breng het voornamelijk aan op de uiteinden van mijn haar. Vervolgens maak ik een knot of een staart van mijn haar. En ga ik heerlijk slapen. De uiteinden van mijn haar zijn nogal droog waardoor zij de extra voeding wel kunnen gebruiken. Ik merk dat ik de volgende ochtend minder droge haar punten heb dan wanneer ik de leave in conditioner niet gebruik. 

Daarnaast gebruik ik de leave in conditioner als een haar moisturizer, waarvoor het eigenlijk bedoelt is. Ik breng dat dan ook voornamelijk aan op de uiteinden van mijn haar nadat ik klaar ben met douchen. Ook dan maak ik een knot van mijn haar en laat het dan verder opdrogen.

Wat is mijn ervaring met de Giovanni Cosmetics Leave in conditioner?

Allereerst heb ik gemerkt dat de leave in conditioner ervoor zorgt dat de uiteinden van mijn haar een stuk minder droog zijn. Dit is voor mij ideaal omdat ik er alles aan doe om de kapper zo lang mogelijk uit te stellen. Daarnaast zorgt de leave-in conditioner voor een volle bos krullen. Ik laat mijn haar namelijk een half uur tot een uur drogen voordat ik mijn haar weer los laat hangen. Mijn haar is dan vol van volume en prachtige krullen. Ik heb van mijzelf erg stijl haar dus vaak zaken krullen erg snel uit. Dankzij deze leave in conditioner blijven de krullen erg lang zitten.

Gebruik jij wel is leave in conditioner?

leave in conditioner

*Deze pagina bevat affiliate links

SHARE:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email