Kneipp Goodbye Stress Body Lotion en Handcrème

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion en Handcrème

Iedereen ervaart wel is stress in zijn leven, want dat is een heel normaal gevoel. Tot op zekere hoogte kan stress heel gezond zijn. Het houdt je namelijk scherp en alert. Langdurige stress is daarin tegen juist niet goed. Dat is de stress die je uitput, lichamelijke klachten kan veroorzaken en ervoor zorgt dat jij de focus verliest om je doelen te bereiken. Kneipp Goodbye Stress helpt jou om stress weer om te zetten in positieve energie. Ik mocht de Goodbye Stress handcrème en Goodbye Stress Body Lotion van deze collectie uitproberen. 

Omgaan met stress

Stress kan behoorlijk schadelijk zijn voor je lichaam. Je kunt er niet alleen veel lichamelijke klachten van krijgen, maar het helpt ook psychisch niet mee. Het verouderd je huid een stuk sneller, je kunt er hartproblemen van krijgen en hoofdpijn is ook een grote factor bij stresssymptomen. Psychisch kan het je veel verschillende soorten emotionele buien geven. Soms kan je het simpel weg even niet aan. 

Wat te doen bij stress? 

Op welke manier stress zich ook uit, het is belangrijk om een goede balans aan te brengen in je leven. Om dat te realiseren is het nodig om op zijn te relaxen. Lichaamsverzorging is onder andere naast leuke dingen doen een goede manier om te relaxen. Door je lichaam in te smeren raak je drukpunten die voor een ontspannen gevoel zorgen. Je huid zit vol zenuwen en bij het insmeren van die zenuwen raak je volledig ontspannen. 

Kneipp

Kneipp Benelux is onderdeel van het Duitse merk Kneipp GmbH. Ondanks dat, is Kneipp Benelux een zelfstandige organisatie dat verantwoordelijk is voor de distributie van hun producten in Nederland, België en Luxemburg. De basis van het oorspronkelijke bedrijf is door Sebastian Kneipp al meer dan 125 jaar geleden gelegd. Pas in de jaren 70 is Kneipp naar Nederland gekomen en momenteel zijn er 25 teamleden werkzaam in het Nederlandse zusterbedrijf.

Natuur en gezondheid

Al vanaf het ontstaan van het bedrijf bevatten de producten van Kneipp zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de beste resultaten van de wetenschap. De producten van Kneipp worden niet getest op dieren en bevatten geen conserveermiddelen, siliconen, paraffine en minerale oliën. Om de gebruiker te garanderen dat de producten van Kneipp hoogstaande kwaliteit bevat, heeft Kneipp ervoor gezorgd dat zij aan de eisen van meerdere certificaten voldoen. Namelijk de licentie van vervaardigen van geneesmiddelen, garantie van voedselveiligheid, certificaat van biologie en milieubescherming, productkwaliteit en milieucertificaat. 

Kneipp Goodbye Stress

Speciaal om jou gezonde en extra energie te schenken heeft Kneipp de Goodbye Stress – Welcome Energy collectie ontwikkeld. Een exclusieve lijn om jouw hoofd leeg te maken en daarmee me-time te creëren. Dankzij rozemarijnolie en watermuntextract wordt de stress omgezet in positieve energie. Watermunt zorgt namelijk voor een hoger energieniveau en een oppeppend gevoel. De rozemarijn zorgt ervoor dat stress verminderd, geeft jouw mind een boost en stimuleert jouw geheugen, focus en concentratie. De volledige Goodbye Stress bevat de volgende producten: 

  • Kneipp Goodbye Stress geurkaars
  • Goodbye Stress douche foam
  • Goodbye Stress badolie
  • Goodbye Stress douchegel
  • Kneipp Goodbye Stress biologische kruidenthee
  • Goodbye Stress body Lotion
  • Kneipp Goodbye Stress handcrème

Een heerlijke lijn om jouw stress mee te verminderen en nieuwe energie mee op te doen. De volledige lijn kun je hier bekijken. Dit artikel focust zich op de Kneipp Goodbye Stres Body Lotion en de Kneipp Goodbye Stress Hancrème, omdat die twee nieuw aan de collectie zijn toegevoegd. Ben je benieuwd naar de twee nieuwste aanwinsten voor de lijn, blijf dan lezen. 

De ingrediënten van Kneipp Goodbye Stress Handcrème 

De ingrediënten van Kneipp Goodbye Stress Body Lotion

Kneipp Goodbye Stress Handcrème

Wat doet rozemarijn voor je huid

Rozemarijn zorgt voor minder stress en een verbetering van je concentratie en focus. Er zijn nog meer positieve eigenschappen aan rozemarijn, sommige zeggen dat er maar liefst 21 voordelen aan rozemarijn te zitten. Zo heeft het een stimulerende werking voor de doorbloeding van je huid, op je humeur omdat het je vrolijk kan maken en op bewegingsvrijheid. Bovendien zorgt het voor een balans in de vethuishouding van je lichaam. Daar houdt het niet op want het heeft ook een positief effect op de haargroei en helpt tegen schilfertjes en roos. Je kunt hier alles over rozemarijn lezen. 

Naast allerlei positieve eigenschappen die hierboven zijn benoemd, heeft het ook een ontstekingsremmende werking. Zo is bewegen dat het alzheimer kan behandelen, kanker kan genezen en je immuunsysteem kunt beschermen. Al jaren lang wordt de plant ingezet om zijn veelzijdige en krachtige werking. Verse rozemarijn zit bom vol vitamines en mineralen waar het zijn kracht uithaalt. Zo heeft het vitamine A, B6, thiamine, foliumzuur, magnesium, calcium, koper, ijzer en mangaan. Daarnaast wordt het ook beschouwd als antioxidant en als voedingsvezel. 

Het is dus niet zo gek dat Kneipp ervoor heeft gekozen om rozemarijn in de Kneipp Goodbye Stress collectie te gebruiken. De geur van de plant beïnvloed namelijk ons humeur op een positieve manier. Dat het daarnaast ook nog is een positief effect heeft op de huid is alleen maar mooi meegenomen. Naast rozemarijn heeft Kneipp ook watermunt in de Goodbye Stress lijn gebruik. Daar zal ik je ook wat over vertellen. 

Wat doet watermunt voor je huid?

Watermunt behoort tot de familie van de pepermunt, het bevat enkel minder menthol. Net als de rozemarijn heeft de watermunt ook een genezende werking. Ondanks er over munt heel veel bekend is, is over de watermunt en zijn krachten minder bekend. Het verhaal gaat dat pepermunt is ontstaan doordat watermunt en groene munt zijn gekruist. De genezende krachten zijn gelijk aan die van pepermunt, maar dan minder krachtig. De plant wordt daarom vaker in muntthee gebruikt. 

Ondanks de krachten een stuk minder zijn, zijn ze er uiteraard wel. Munt wordt vaak in tandpasta’s gebruikt omdat het onder andere ziektekiemen doodt. Bovendien vermindert het gal, krampen en pijn. Het is dus ook uitermate geschikt om deze plant in te zetten bij een ontstekingen. Watermunt is uitermate geschikt om klachten bij hoofdpijn, misselijkheid, verkoudheid, diarree en dergelijke. Als je meer over watermunt wilt lezen, kun je hier een kijkje nemen. 

Daarnaast zorgt watermunt voor een oppeppend gevoel. Wanneer je last hebt van stress kan je energieniveau behoorlijk dalen. Het is dus logisch dat Kneipp watermunt inzet bij de Goodbye Stress Handcrème en de Goodbye Stress Body Lotion. Het oppeppende gevoel, is namelijk nodig om uit de stress en vermoeidheid te komen. 

Mijn ervaring met Kneipp Goodbye Stress?

Kneipp Goodbye Stress Handcrème

Wat een heerlijke frisse geur heeft deze Goodbye Stress handcrème. Het heeft een heerlijke zoete, maar toch frisse geur. De geur blijft gelukkig ook nog aan je handen hangen, waardoor je handen lekker ruiken. Op de verpakking van de Goodbye Stress Handcrème staat beschreven dat de crème snel wordt opgenomen door de huid en dat het voor intense hydratatie zorgt. Nu moet ik zeggen dat dit zeker het geval is. De Goodbye Stress handcrème trekt snel in en geeft geen plakkerig gevoel. Kneipp Goodbye Stress Handcrème is wat mij betreft zeker het aanschaffen waard. 

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion

De Goodbye Stress Body Lotion bevat sheabutter en natuurlijke verzorgende oliën. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en verzacht. De bodylotion bevat dezelfde geur als de handcrème. Hij lijkt zelfs nog iets frisser te zijn dan de handcrème. De Goodbye Stress body lotion is geschikt voor normale tot droge huid en werkt hydraterend en verzorgend. De body lotion is vrij dun, maar hij smeert gemakkelijk uit. Je voelt ook meteen verschil met de plekken die je nog niet hebt ingesmeerd, dus hij maakt je huid zeker zachter. De verpakking beloofd bovendien dat de lotion cel-beschermende vitamine E en huid-kalmerende Panthenol bevat. 

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion

Kneipp Goodbye Stress kopen?

Wil jij graag de Kneipp Goodbye Stress Body Lotion aanschaffen, dat kan voor €9,49 bij Kneipp, Etos, Kruidvat en Plein. Ben jij juist opzoek naar de Kneipp Goodbye Stress Handcrème, dan kun je die voor €6,49 aanschaffen bij Kneipp, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Wist je trouwens dat er enkele producten van de lijn ook bij Bol.com te koop is. 

Conclusie over Kneipp Goodbye Stress Bodylotion en Kneipp Goodbye Stress Handcrème

Met veel plezier heb ik deze Kneipp Goodbye Stress verzorgingsproducten uit geprobeerd. Meerdere dagen achter elkaar heb ik mij veel ingesmeerd om tot een goede conclusie te kunnen komen over deze heerlijke smeersels. Beide producten hebben mij in ieder geval ontzettend verrast. 

Kneipp Goodbye Stress Handcrème

Normaal gesproken ben ik niet zo’n grote fan van handcrèmes. Het geeft vaak een plakkerig gevoel en trekt niet altijd even goed in. Toch heeft de Goodbye Stress Handcrème mijn uitermate goed verrast. Hij trekt super snel in, plakt niet en ruikt ook nog is heerlijk. Ik zou deze handcrème zeker aanschaffen, wanneer je last hebt van droge handen of simpel weg even wilt genieten van een heerlijke geur om mee te ontspannen. Het is zeker zijn geld waard! 

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion

Wie houdt er nou eigenlijk niet van een heerlijke body lotion, ik in ieder geval wel. De Goodbye Stress Lotion van Kneipp is een vrij dunne lotion, maar zeker heerlijk om je lichaam mee te verzorgen. Hij trekt gemakkelijk in en dat maakt hem dan ook heerlijk om te gebruiken. Ik vind de lotion dan wel weer iets aan de duurdere kant, maar zeker zijn geld waard omdat hij je huid heerlijk zacht maakt.  

Gebruik jij verzorgingsproducten om te ontspannen?

Kneipp Goodbye Stress

*Dit artikel betreft een samenwerking en affiliatie links

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Misschien vindt je dit ook interessant?