Giovanni cosmetics leave-in Weightless Moisture Leave-in conditioner

Leave in conditioner Giovanni Direct Leave-In Weightless Moisture

Leave-in conditioner, in mijn ogen een beetje het ondergesneeuwde kindje van alle haar producten. Het was een echte openbaring toen ik de leave-in conditioner van het merk: Giovanni Cosmetics had gevonden. Ik gebruikte de Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner en ik vertel je graag meer over mijn ervaring met deze echte hair-saver, Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture! De leave-in conditioner Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture is verkrijgbaar in twee formaten. Een kleinere verpakking van 250 ml maar ook een grotere verpakking van 1000 ml.

Wat zijn leave-in conditioners?

Leave-in conditioners zijn eigenlijk haarverzorgingsproducten die je niet uit je haar hoeft te wassen. Het is eigenlijk een conditioner die je dagelijks aan je haar kunt aanbrengen, maar dus niet eruit hoeft te wassen. Door te doen worden de haarschubben beter gesloten en dat zorgt voor betere bescherming. Daarnaast zitten leave-in conditioners vol vitamines en mineralen. Dat zorgt voor extra voeding voor je haar. 

Net als bij conditioners die je uit je haar moet wassen, zorgen leave-in conditioners ervoor dat je haar zachter en gladder aanvoelt en beschermd het tegen stoffen van buitenaf. Het is een snelle oplossing om je haar goed te verzorgen, wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om te douchen of om normale conditioner aan te brengen. 

Giovanni Cosmetics

Giovanni Cosmetics heeft duurzaamheid als een van de belangrijkste aandachtsgebieden. De verpakkingen mogen in de recycle bak waardoor het merk bewust bezig is voor de natuur en de omgeving. Naast verschillende leave-in conditioners biedt het merk ook shampoos en haarmaskers voor verschillende haartypes aan maar verkoopt ook lichaams- en gezichtsproducten. De leave-in conditioner Weightless Moisture Unisex die ik voor dit artikel heb gebruikt vindt je hier. Deze conditioner is vegan, dierproefvrij, zonder parabenen, bevat geen sulfaten en ook geen kleurstoffen. Dit maakt de conditioner niet alleen onschadelijker voor de natuur maar ook beter voor je haar.

Wat beloofd de Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner?

Zoals de naam eigenlijk al zegt hydrateert deze conditioner zonder te verzwaren. De productbeschrijving geeft aan dat de leave-in conditioner je haar voedt en allerlei voedingsstoffen afgeeft om ervoor te zorgen dat jouw haren verrijkt worden met voedende ingrediënten. De Weightless leave-in conditioner van Giovanni Cosmetics zou de kracht van je haar moeten herstellen en je haar ontklitten. Dit maakt je haar gemakkelijker te kammen en te stylen. Het product hoeft niet uitgewassen te worden.

De ingrediënten van Giovanni Cosmetics Leave-in Weightless Moisture conditioner

Aqua (Purified Water), Cetyl Alcohol, Tocopherol (Vitamin E), Panthenol (Pro-Vitamin B5), Citric Acid, Phenoxyethanol, Natural Fragrance, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, *Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, *Betula Alba Extract, *Malva Sylvestris (Mallow) Extract, *Achillea Millefolium Extract, *Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, *Equisetum Arvense Extract, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, *Salvia Sclarea (Clary) Extract, *Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, *Tussilago Farfara (Coltsfoot) Flower Extract, *Urtica Dioica (Nettle) Extract

Hoe gebruik je de Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner?

Op de verpakking van Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisturestaat geschreven dat het product gebruikt wordt op net gewassen, handdoek droog haar. Vervolgens gebruik je een kam om het evenredig te verdelen. Ik gebruik de leave-in conditioner van Giovanni Cosmetics voor ik ga slapen, als een soort slaap haarmasker. Ik breng het voornamelijk aan op de uiteinden van mijn haar. Vervolgens maak ik een knot of een staart van mijn haar. En ga ik heerlijk slapen. De uiteinden van mijn haar zijn nogal droog waardoor zij de extra voeding wel kunnen gebruiken. Ik merk dat ik de volgende ochtend minder droge haar punten heb dan wanneer ik de leave-in conditioner niet gebruik. 

Daarnaast gebruik ik de leave-in conditioner Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture als een haar moisturizer, waarvoor het eigenlijk bedoelt is. Ik breng dat dan ook voornamelijk aan op de uiteinden van mijn haar nadat ik klaar ben met douchen. Ook dan maak ik een knot van mijn haar en laat het dan verder opdrogen.

Wat is mijn ervaring met de Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner?

Allereerst heb ik gemerkt dat de leave-in conditioner Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture ervoor zorgt dat de uiteinden van mijn haar een stuk minder droog zijn. Dit is voor mij ideaal omdat ik er alles aan doe om de kapper zo lang mogelijk uit te stellen. Daarnaast zorgt de leave-in conditioner voor een volle bos krullen. Ik laat mijn haar namelijk een half uur tot een uur drogen voordat ik mijn haar weer los laat hangen. Mijn haar is dan vol van volume en prachtige krullen. Ik heb van mijzelf erg stijl haar dus vaak zaken krullen erg snel uit. Dankzij deze leave-in conditioner blijven de krullen erg lang zitten.

Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner aanschaffen?

De producten van Giovanni Cosmetics kun je ook aanschaffen bij Bol.com.  De Giovanni Cosmetics leave-in Weightless Moisture conditioner 250ml kun je ook aanschaffen voor €6,95 bij Look Fantastic of voor €8,21 bij BigGreenSmile of voor €12,75 bij CG Producten. De prijzen lopen nogal uiteen. Je kunt de 1000ml voor €32,50 bij Naturallabs. 

Gebruik jij wel is leave-in conditioner?

Giovanni Cosmetics leave-in Weightless

*Deze pagina bevat affiliatie links

DEEL DEZE PAGINA:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Misschien vindt je deze ook interessant?