Fortune Balm – Rituals Natural Lipcare

lipcare

Overal waar ik ga, heb ik wel een lippenbalsem in mijn tas zitten. Het heeft voor mij een tijdje geduurd voordat ik een lippenbalsem had gevonden waar ik tegen kon, Rituals had daar er een van. Helaas is de Rituals Magic Balm van de markt gehaald. Rituals heeft een nieuwe lijn lipcare op de markt gebracht, namelijk fortune balm. Aangezien ik veel profijt had van de oude lijn, heb ik ervoor gekozen om een aantal producten van de nieuwe lijn aan te schaffen. Ik deel graag met jou hoe Fortune Balm is bevallen voor mij.

Fortune Balm Rituals Natural Lipcare

Alle producten voor de nieuwe lijn zijn €9,90 per stuk. Voor dit artikel heb ik niet alle zeven producten gekocht aangezien ik niet goed wist of ik net zo goed tegen deze lijn zou kunnen als de Rituals Magic Balm. Ik heb daarom twee producten aangeschaft namelijk de Sugar Polish en de Rescue Balm. Dit artikel zal dan ook enkel over die twee producten gaan. Benieuwd naar de complete lijn? Neem dan een kijkje hieronder.

Meer over deze nieuwe lipcare lijn

De fortune balm lipcare lijn bestaat uit zeven producten gemaakt met een natuurlijke formule dat bestaat uit verschillende soorten wax en oliën. Onder anderen castorolie, shea butter, zonnebloem olie en kokosolie helpen jouw lippen te hydrateren en te verzorgen. Hiermee hoopt Rituals droge lippen te verzachten, te beschermen en te verzorgen. Naast de verschillende kleuren lipsticks, zijn er ook twee potjes lippenbalsems opgenomen namelijk de Rescue Balm en de Sugar Polish.

Fortune balms – Rescue Balm

De Rescue Balm bestaat uit karitéboter en vitamine E. Een ideale combinatie om jouw lippen te verzachten en te hydrateren. Vooral tijdens de koude maanden is het belangrijk om je lippen te verzorgen. Als tip adviseert Rituals om de lipcare s’nachts met een dikke laag aan te brengen zodat het, terwijl jij slaapt, in kan trekken.

Fortune balms – Sugar Polish

De Sugar Polish is eigenlijk een lipscrub. Sugar Polish bestaat uit karitéboter en suikerkristallen. De suikerkristallen polijsten en verwijderen schilfers en dode huidcellen van de lippen ondertussen verzorgt de karitéboter de lippen. Dit kun je zien als een soort voorbereiding voor je lippen balsem of lipstick.

rituals lipcare
Fortune Balms

Hoe is de lipcare mij bevallen?

Ik heb beide lipcare lippen balsems meerdere dagen (1 week) gebruikt omdat ik er zeker van moest zijn of ik wel tegen dit product zou kunnen. In ieder geval een flinke vooruitgang is dat de potjes dit keer een schroefdeksel hebben. Dit maakt het gemakkelijker om het potje open te maken en te sluiten. Wat ik wel een beetje jammer vind, is de prijs van dit product, ik vind €9,90 namelijk echt te duur. Ik wilde beide producten graag afhankelijk van elkaar behandelen.

Fortune balms – Sugar Polish

In eerste instantie vond ik het maar een raar idee, een scrub voor je lippen, waarom zou je dat willen. Nu dat ik hem heb gebruikt, vind ik het eigenlijk een heel slim idee. Het is ideaal voor de drogere maanden waarbij je lippen gaan vervellen door de droge lucht. Door de lipscrub te gebruiken verlies je alle velletjes op je lippen en merk je dat je lippen meteen een stuk gehydrateerd zijn. Het is de eerste keer wel een beetje zoeken hoe je het product gebruikt. Op de verpakking staat geen beschrijving namelijk. Ik kies ervoor om de suikertjes eraf te spoelen met wat water.

Fortune Balms – Rescue Balm

Naar de Rescue Balm was ik het meest benieuwd. Zou ik er net zo goed tegen kunnen als de voorganger? Hierop kan ik met een opluchting: JA op antwoorden. Eigenlijk is er aan het product niet veel veranderd dan alleen wat ingrediënten. De balsem ruikt en proeft verder hetzelfde.

Welke lipcare gebruik jij om jouw lippen te verzorgen?

Fortune Balm

SHARE:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Misschien vindt je deze ook interessant?